H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες

Η Energame, εταιρεία συμβούλων διαχείρισης και επενδυτικών συμβουλών με έδρα την Κύπρο, με εξειδίκευση στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, ιδιαίτερα στους τομείς της τεχνολογίας και του iGaming, σε συνεργασία με το CIM – Cyprus Business School, απένειμε τρεις πλήρεις υποτροφίες. Οι υποτροφίες παρουσιάστηκαν στο CIM-Cyprus Business School, Nicosia Campus, τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου. Αυτές οι υποτροφίες θα δώσουν σε τρεις εξαιρετικούς φοιτητές την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) στο CIM, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες επιχειρήσεων.

Η μαθησιακή πρωτοβουλία των υποτροφιών αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας GAME CHANGERS by Energame, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη παγκόσμια πρωτοβουλία ΕΚΕ που έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώσει την επόμενη γενιά ηγετών μέσω της εκπαίδευσης. Στην Energame πιστεύουν ακράδαντα ότι η επένδυση στην εκπαίδευση των μελετητών και των φοιτητών είναι πρωταρχικής σημασίας, καθώς είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τις αλλαγές που διαμορφώνουν το μέλλον μας. H Energame εστιάζει στην εκπαίδευση επειδή, ως κλάδος που βασίζεται στη γνώση και τις δεξιότητες, γνωρίζει ότι η απόκτηση εκπαίδευσης και δεξιοτήτων είναι το πρώτο βήμα για τη βελτίωση της ατομικής ζωής και της κοινωνίας γενικότερα.

Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Εκτελεστική Αντιπρόεδρος της Energame δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε αυτές τις υποτροφίες σε συνεργασία με το CIM – Cyprus Business School. Η πρωτοβουλία μας, GAME CHANGERS by Energame έχει σχεδιαστεί για να ανοίξει πόρτες για ταλαντούχους επαγγελματίες, δίνοντάς τους τα εργαλεία για να μεταμορφώσουν το μέλλον τους. Μέσω αυτού του προγράμματος, ελπίζουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτά τα άτομα να ξεκλειδώσουν πλήρως τις δυνατότητές τους και να γίνουν οι game changers στον επιχειρηματικό κόσμο."

Ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, Διευθύνων Σύμβουλος, του CIM-Cyprus Business School δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Energame για αυτήν την πρωτοβουλία ΕΚΕ που παρέχει την ευκαιρία σε 3 άτομα να λάβουν πλήρεις υποτροφίες για προγράμματα Master στο Business School μας. Στο CIM έχουμε μια ισχυρή αίσθηση της κοινοτικής μας υποστήριξης και αυτή η πρωτοβουλία είναι καλή απόδειξη της σύνδεσής μας με τον κλάδο καθώς και της δέσμευσής μας να παρέχουμε ευκαιρίες σε σπουδαστές».

Οι αποδέκτες της υποτροφίας εξέφρασαν τη βαθιά τους εκτίμηση για την ευκαιρία και δήλωσαν τα εξείς:

"Πιστεύω ότι το MBA θα με ωφελήσει τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά παρέχοντας τις επιχειρηματικές γνώσεις και τις ηγετικές ικανότητες που απαιτούνται για να διακριθώ στον κλάδο των τεχνολογικών συμβούλων. Μετά την ολοκλήρωση του MBA, σκοπεύω να εφαρμόσω τις δεξιότητες και τις γνώσεις που έχω αποκτήσει για να βοηθήσω τις επιχειρήσεις στον τομέα της τεχνολογίας, όπου εργάζομαι αυτήν τη στιγμή, να αντιμετωπίζω τις προκλήσεις και να οδηγώ στην καινοτομία». δήλωσε ο Λοΐζος Παπαχριστοφόρου.

"Πιστεύω ότι στο σημερινό ταχέως εξελισσόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, είναι ζωτικής σημασίας να βελτιώνουμε συνεχώς τις δεξιότητες και τις γνώσεις μας για να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Τα θέματα που καλύπτονται σε αυτό το πρόγραμμα MBA ευθυγραμμίζονται με τους επαγγελματικούς μου στόχους και τα ενδιαφέροντά μου. Αυτοί οι τομείς είναι κρίσιμοι για τη διαμόρφωση επιτυχημένων ηγετών, και είμαι βέβαιη ότι αυτό το πρόγραμμα θα με εξοπλίσει με τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζομαι για να διαπρέψω στην καριέρα μου». είπε η Ναταλία Σμίρνοβα.

"Αυτή η υποτροφία αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία να προωθήσω την καριέρα μου και να συνεισφέρω ουσιαστικά στον κλάδο. Στόχος μου είναι να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ μηχανικής και επιχειρήσεων, επιτρέποντάς μου να επιτύχω βέλτιστα αποτελέσματα σε έργα μέσω στρατηγικής λήψης αποφάσεων, αποτελεσματικής ηγεσίας και ισχυρής ομάδας- χτίζοντας δεξιότητες». είπε ο Νικόλας Λοΐζου.

Η συνεργασία μεταξύ Energame και CIM βασίζεται σε ένα κοινό όραμα γεφύρωσης του χάσματος μεταξύ ακαδημαϊκής κοινότητας και βιομηχανίας, υποστήριξης της εκπαιδευτικής ανάπτυξης, καλλιέργειας ταλαντούχων μαθητών και δημιουργίας καινοτόμων ευκαιριών και ενός φωτεινότερου μέλλοντος για τους ηγέ

Δειτε Επισης

Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol
Σάββας Λιασής: Η Πολυκλινική Υγεία και τα πλάνα της ECM Partners για περισσότερες επενδύσεις στον τομέα