American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol

Έχοντας συμπληρώσει φέτος 25 χρονιά πρωταγωνιστικής παρουσίας στον τομέα της υγείας στην Κύπρο και ευρισκόμενο σε πλήρη αναπτυξιακή τροχιά, το American Medical Center (ΑΜC) ετοιμάζεται για νέες επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν ακόμη περισσότερο τις ποιοτικές υπηρεσίες υγείας τις οποίες ήδη προσφέρει στους χιλιάδες ασθενείς που το εμπιστεύονται για την περίθαλψη και θεραπεία τους.

Το στίγμα πορείας του ιδιωτικού νοσηλευτηρίου για το μέλλον έδωσε κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυση του νοσοκομείου, ο εκ των ιδρυτών του ΑΜC Δρ. Μαρίνος Σωτηρίου.

Προβαίνοντας σε ειδική μνεία για τα μελλοντικά σχέδια, ο Δρ. Σωτηρίου ανακοίνωσε επέκταση των εγκαταστάσεων του AMC στη Λευκωσία.

Όπως ανέφερε συγκεκριμένα, θα ανεγερθεί πύργος πολλαπλών χρήσεων, ο οποίος θα συνδέεται με τα υπόλοιπα κτήρια με αερογέφυρες και υπόγειους διαδρόμους για απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Δρ. Σωτηρίου, οι νέες εγκαταστάσεις θα εξοπλιστούν με τεχνολογίες αιχμής και θα παρέχονται οι πλέον σύγχρονες ιατρικές και θεραπευτικές υπηρεσίες.

Πέραν των πιο πάνω στη Λευκωσία, σημείο αναφοράς στην Κύπρο έρχεται για να αποτελέσει-όπως επισήμανε- το υπό ανέγερση AMC Limassol.

Πρόκειται για το νέο πρότυπο ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, το οποίο θα λειτουργεί στη βάση των πιο σύγχρονων διεθνών προτύπων και θα καταστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και πιο προηγμένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην ευρύτερη περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον περασμένο Ιούνιο το American Medical Center ανακοίνωσε ότι κατέληξε με τον όμιλο της Hellenic Healthcare (HHG) σε συμφωνία συμπόρευσης στον ιδιωτικό τομέα παροχής υπηρεσιών υγείας και συνεπώς ουσιαστικής συμμετοχής της HHG στο μετοχικό κεφάλαιο της AMC.

Η εν λόγω εξέλιξη αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τις προσφερόμενες υπηρεσίες και να συμβάλει στη συνεχή παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών υγείας και κάλυψης των αναγκών των ασθενών σε παγκύπρια βάση.

Το American Medical Center εξυπηρετεί σήμερα, πέραν των 120.000 ασθενών και διενεργεί περισσότερες από 4.500 επεμβάσεις ετησίως.

Διαθέτει 80 κλίνες, 8 χειρουργεία, υπερσύγχρονη διαγνωστική υποδομή και ελικοδρόμιο, ενώ εργοδοτεί εξειδικευμένο, ιατρικό, παραϊατρικό, επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο και το πολυτιμότερο αγαθό-τη ζωή, το American Medical Center έχει λάβει σημαντικό αριθμό τοπικών και διεθνών διακρίσεων, κατά τη διάρκεια των 25 χρόνων λειτουργίας του.

Ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, επενδύει σε τεχνολογίες αιχμής, εφαρμόζει πρωτοπόρες και καινοτόμες θεραπείες και διενεργεί εξειδικευμένες και πολύπλοκες επεμβάσεις.

Η αρτιότητα των υποδομών, η τεχνογνωσία και η άριστη κατάρτιση του προσωπικού, αποτελούν σήμα κατατεθέν του American Medical Center. Αναγνωρίζεται επίσης, ως ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ευρώπη.

Είναι ένα πράσινο κτίριο φιλικό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον, ενώ υιοθετεί τις πιο σύγχρονες τάσεις οικολογικής κουλτούρας στο σχεδιασμό και τη διακόσμησή του.

Δειτε Επισης

Junior Achievement Κύπρου: Φοιτητική επιχειρηματικότητα-Έναρξη αιτήσεων για τα προγράμματα
DP World Limassol: Ολοήμερη, διαδραστική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας
H Energame και το CIM-Cyprus Business School απονέμουν πλήρεις υποτροφίες σε μελλοντικούς ηγέτες
Σπουδαία συμπεράσματα και χρήσιμη καθοδήγηση για ορθή επικοινωνία ευρωπαϊκών έργων
Έγινε 64 χρονών η ΟΕΒ-«Συνεχίζουμε δυναμικά, υπεύθυνα και αισιόδοξα»
ΙδΕΚ: Ανοίγει τις πύλες του και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία το European Researcher’s Night
Έρευνα αποκαλύπτει τις διαδικτυακές αγοραστικές συνήθειες του Κύπριου καταναλωτή
Inspire 2024: Καινοτομία, δημιουργικότητα και αμέτρητες δυνατότητες στο ειδικά διαμορφωμένο για μαθητές «The Gen A Stage»
American Medical Center: Επέκταση εγκαταστάσεων στη Λευκωσία, υπό ανέγερση το AMC Limassol
Σάββας Λιασής: Η Πολυκλινική Υγεία και τα πλάνα της ECM Partners για περισσότερες επενδύσεις στον τομέα