Μέσω Evacol η είσοδος της Hellenic Healthcare στο American Medical Center-Στην ΕΠΑ η συναλλαγή

Στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού(ΕΠΑ) βρίσκεται η ανακοινωθείσα απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου του American Medical Center (AMC) από τον όμιλο της Hellenic Healthcare (HHG).

Όπως γνωστοποιεί με ανακοίνωσή της η ΕΠΑ, παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου της C&S American Heart Institute Limited και της C & SO Medical Properties Limited από την Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A., μέσω της Evacol Limited.

Όπως περαιτέρω επεξηγεί στην ανακοίνωσή της η ΕΠΑ, η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι εταιρεία, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

Η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. είναι μέλος του Ομίλου HHG, ο οποίος δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά παροχής ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας.

Η Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. αποτελεί μέρος των Εταιρειών Χαρτοφυλακίου των Κεφαλαίων CVC και κατ’ επέκταση του Δικτύου της CVC.

Η Evacol Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Η Evacol Limited είναι εξ’ ολοκλήρου θυγατρική εταιρεία της Hellenic Healthcare Holding Single Member S.A. και είναι εταιρεία ειδικού σκοπού, ήτοι ιδρύθηκε με απώτερο σκοπό την απόκτηση μετοχικού κεφαλαίου επί της C&S American Heart Institute Limited και της C & SO Medical Properties Limited.

Η C&S American Heart Institute Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η C&S American Heart Institute Limited παρέχει υπηρεσίες ιδιωτικού νοσηλευτηρίου μέσω νοσοκομείου στην Λευκωσία.

Οι δραστηριότητες του νοσοκομείου αφορούν την παροχή υπηρεσιών ιδιωτικού νοσηλευτηρίου εκτός ΓΕΣΥ.

Η C&SO Medical Properties Limited είναι εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη