powered by

Δήμος Πάφου: Σημαντικό βήμα για αναβάθμιση της φοιτητικής ζωής οι φοιτητικές εστίες του ΤΕΠΑΚ

Το θέμα των φοιτητικών εστιών στην Πάφο συζητήθηκε σε συνάντηση του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, με αντιπροσωπεία της φοιτητικής ένωσης του ΤΕΠΑΚ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Πάφου στη συνάντηση, στην οποία παρέστησαν και υπηρεσιακοί λειτουργοί, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις νεοανεγερθείσες φοιτητικές εστίες, οι οποίες αποτελούν σημαντικό βήμα στην αναβάθμιση της φοιτητικής ζωής και των υποδομών για τους φοιτητές στην πόλη της Πάφου.

Ο κ. Φαίδωνος εξέφρασε τη δέσμευσή του για συνεχή στήριξη των φοιτητών και για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους, αναφέρεται.

Από την πλευρά τους, οι αντιπρόσωποι της φοιτητικής ένωσης τόνισαν τη σημασία της άμεσης παράδοσης και λειτουργίας των φοιτητικών εστιών, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη για περαιτέρω υποστήριξη από τον Δήμο σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των φοιτητών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναντίληψης και συνεργασίας καταδεικνύοντας την κοινή βούληση του Δήμου Πάφου και της φοιτητικής ένωσης να συνεργαστούν στενά, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας ζωής των φοιτητών και την ενίσχυση της Πάφου ως κέντρου ακαδημαϊκής αριστείας, σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Έλλειψη προσωπικού και οι προκλήσεις του κατασκευαστικού τομέα σε συνάντηση ΟΣΕΟΚ με Γιάννη Παναγιώτου
Θετικός εκ πρώτης όψεως για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης ο Κ. Ιωάννου
Μελετούν τις παραμέτρους για θεσμοθέτηση του επαγγέλματος του επιχειρηματία ανάπτυξης γης
Επιπλέον προτάσεις για ενίσχυση στεγαστικής πολιτικής κατέθεσε στον ΠτΔ ο Σύνδεσμος Ανάπτυξης Ακινήτων
Landbank Analytics: Οι μέσες τιμές καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών στην Κύπρο το πρώτο τρίμηνο του 2025
The Landmark Towers: Στην El Greco η εσωτερική διαμόρφωση σε πόρτες, παράθυρα και κουζίνες
Στ. Καραμοντάνης: Σταθερά στην πρώτη γραμμή της αφαλάτωσης ο όμιλος Caramondani-Πλάνα επέκτασης στην Αλγερία
Μετονομάζεται σε «Γλαύκος Κληρίδης» το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου-Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αναβάθμισης
Εγκαταστάσεις και υποδομές μιας επένδυσης μεγατόνων στην καρδιά της καινοτομίας-Τι θα έχει το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου