Powered by

Το Wizz air app διαθέσιμο και στο Huawei AppGallery

Η Wizz Air ανακοινώνει την κυκλοφορία της εφαρμογής για κινητά Wizz Air στο AppGallery, την επίσημη πλατφόρμα εφαρμογών της Huawei.

Με αυτήν την κυκλοφορία, δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες συσκευών Huawei να κλείνουν εισιτήρια πτήσεων, να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους και αν βρίσκουν τις καλύτερες προσφορές για ταξίδια στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Η εφαρμογή της Wizz Air προσφέρει μια φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα, σχεδιασμένη για να προσφέρει βελτιωμένη ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες.

Με λειτουργίες όπως η εύκολη κράτηση πτήσεων, το online check-in και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο για την κατάσταση των πτήσεων, η εφαρμογή εξασφαλίζει ομαλότητα στα ταξίδια για όλους τους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, η Wizz Air σημειώνει ότι το υψηλότερο ποσοστό επισκεψιμότητας που λαμβάνει προέρχεται από την εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, το 66% όλων των χρηστών προτιμούν να ελέγχουν τις επιλογές πτήσεών τους μέσω του Wizz Air app.

Η κυκλοφορία της εφαρμογής της Wizz Air στο Huawei AppGallery ενισχύει τη δέσμευση της αερογραμμής για βελτιωμένη εμπειρία ταξιδιών των πελατών της μέσω της συνεχούς ανάπτυξης των ψηφιακών της προϊόντων.

Τώρα, διαθέσιμη στο Huawei AppGallery, η εφαρμογή προσφέρει μια σειρά από χρήσιμες και βολικές λειτουργίες.

Οι χρήστες της Huawei μπορούν να αναζητούν και να κλείνουν οικονομικές πτήσεις σε πάνω από 200 προορισμούς, χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη και το εργαλείο εύρεσης ναύλων, το οποίο βοηθά στον εντοπισμό των χαμηλότερων διαθέσιμων τιμών.

Η εφαρμογή προσφέρει μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης ταξιδιών, επιτρέποντας στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για προσφορές πτήσεων, να σκανάρουν έγγραφα για ταχύτερη κράτηση και check-in, και να έχουν πρόσβαση σε κάρτες επιβίβασης online και offline.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να οργανώνουν διακοπές, να κάνουν κρατήσεις ξενοδοχείων, να κλείνουν μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και να αγοράζουν πρόσθετες υπηρεσίες όπως η γρήγορη επιβίβαση (Fast Track) και πρόσβαση σε σαλόνια αναμονής.

Προσφέρει επίσης οφέλη όπως η εξοικονόμηση έως 5% σε κρατήσεις ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων ως πίστωση WIZZ, και πρόσβαση στο WIZZ Discount Club για επιπλέον μειώσεις στις τιμές των ναύλων.

Περαιτέρω, υποστηρίζει σχεδόν 20 γλώσσες, καθιστώντας την προσβάσιμη σε πολλούς χρήστες από διαφορετικές χώρες.

Κατεβάστε την εφαρμογή Wizz Air σήμερα και πάρτε τον έλεγχο της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας με λίγα μόνο κλικ.

Ο Remus Moraru, Επικεφαλής του e-Commerce στην WizzAir, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε την ψηφιακή μας παρουσία με την κυκλοφορία της εφαρμογής Wizz Air στο Huawei AppGallery.

Τώρα, οι χρήστες της Huawei μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα βολικών λειτουργιών, από ομαλές κρατήσεις πτήσεων έως ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο και αποκλειστικές εκπτώσεις.

Αυτό το βήμα όχι μόνο διευρύνει την εμβέλειά μας αλλά και βελτιώνει την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας, σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για την παροχή μιας αποτελεσματικής και φιλικής προς τον χρήστη ψηφιακής πλατφόρμας.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι να καλωσορίσουμε τους χρήστες της Huawei στο ψηφιακό μας οικοσύστημα».

«Η καλοκαιρινή περίοδος είναι μία από τις αγαπημένες εποχές των χρηστών μας για να ανακαλύψουν νέα μέρη. Γι' αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την εφαρμογή Wizz Air στο AppGallery», δήλωσε ο Jaime Gonzalo, Αντιπρόεδρος των Huawei Consumer Mobile Services (HMS) στην Ευρώπη.

«Αυτή η συνεργασία είναι απόδειξη της συνεχούς δέσμευσής μας να παρέχουμε σε όλους τους φίλους των ταξιδιών του AppGallery μια ποικιλία υψηλής ποιότητας εφαρμογών που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους.

Με την προσθήκη της Wizz Air, οι χρήστες μας μπορούν τώρα να απολαμβάνουν μια πιο ομαλή και αποτελεσματική εμπειρία ταξιδιού απευθείας από τις συσκευές τους Huawei».

Δειτε Επισης

Η Wizz Air προσκαλεί νέα άτομα για να ενταχθούν στο πλήρωμά της-Εκδηλώσεις προσλήψεων στη Λάρνακα
Δράσεις ανάδειξης του πάρκου καλλιτεχνών «Μεσόγειος» από Δήμο και ΕΤΑΠ Λάρνακας
Κοντά στα τρία εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο-Οι κύριες αγορές και ποια η δυναμική τους
Στο ιστορικό ρεκόρ των €474 εκ. τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιούλιο-Η κατά κεφαλή δαπάνη
Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες
Η Emirates «φέρνει» το Oktoberfest στις πτήσεις και τα σαλόνια αναμονής της
Προς υλοποίηση σχέδιο για διαχωρισμό των ροών των επιβατών-Στόχος η αύξηση της ταχύτητας εξυπηρέτησης
Bean Bar: Μοναδικές specialty ποικιλίες καφέ με στάδια παραγωγής στη βάση των πιο ποιοτικών κριτηρίων
Ακυρώσεις πτήσεων από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ-Επαναξιολογούν την κατάσταση οι αεροπορικές εταιρείες
Το τρίπτυχο επιτυχίας του Alion Beach Hotel-«Στόχος να προσφέρουμε κάτι παραπάνω από απλώς φιλοξενία»