QuickLoans από Andreotti και Τράπεζα Κύπρου-Άμεση χρηματοδότηση, έκπτωση και ανταμοιβή

Από τις αρχές του χρόνου, τα καινοτόμα QuickLoans της Τράπεζας Κύπρου, που υιοθέτησε η Andreotti, έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία με τους πελάτες να αξιοποιούν το πλάνο για να καλύψουν τις ανάγκες τους στην αγορά επίπλων.

Η Andreotti προσφέρει την ευκαιρία στους πελάτες της, μέσω των QuickLoans της Τράπεζας Κύπρου, να αποκτήσουν άμεση χρηματοδότηση, να κερδίσουν μέχρι και €300 επιπρόσθετη έκπτωση σε αγορές άνω των €2.900, καθώς και 1% επιστροφή χρημάτων υπό τη μορφή βαθμών από το Σχέδιο Επιβράβευσης Καρτών ανταμοιβή της Τράπεζας Κύπρου, προσφέροντας επιπλέον όφελος στις αγορές τους.

Τα QuickLoans καλύπτουν τόσο έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου όσο και αξεσουάρ από την Andreotti, προσφέροντας μια πλούσια γκάμα επιλογών που συνδυάζουν αισθητική, ποιότητα και διαχρονικότητα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους εύκολα και γρήγορα μέσω Internet Banking ή BoC Mobile App, εξασφαλίζοντας άμεση απόφαση. Αρκεί να επιλέξουν τα QuickLoans και την κατηγορία «Άλλες Προσωπικές Ανάγκες». Το δάνειο παρέχεται χωρίς προσωπικές εγγυήσεις ή άλλες εξασφαλίσεις, καθιστώντας το ιδανικό για ιδιώτες.

Με μέγιστη περίοδο αποπληρωμής επτά ετών και δυνατότητα δανεισμού έως €15.000, τα QuickLoans ανοίγουν νέους δρόμους για την αγορά επίπλων, χωρίς αρχικά τραπεζικά έξοδα και με δυνατότητα ηλεκτρονικής υπογραφής χωρίς την ανάγκη επίσκεψης στο κατάστημα.

Η Andreotti, αναγνωρίζοντας τις αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες, συνεχίζει να καινοτομεί, προσφέροντας προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες του κοινού. Με τα QuickLoans, τα έπιπλα για το νέο σας σπίτι δεν αποτελούν πλέον όνειρο, αλλά πραγματικότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Andreotti στο https://andreotti-furniture.com/en/quick-loans και της Τράπεζας Κύπρου στο www.bankofcyprus.com

Με την Andreotti, δημιουργείτε το σπίτι που αγαπάτε!

Δειτε Επισης

Ακόμη πιο ακριβός ο καφές: Σε υψηλό 13 ετών ο καφές Arabica-Αύξηση 40% στις τιμές το 2024
«Επιχειρείται εξόντωση της αγελαδοτροφίας...»-Διαφωνούν με την ποσόστωση και λαμβάνουν αποφάσεις
ΝΟΟΗ: Μια εκλεπτυσμένη εμπειρία κρασιού χωρίς αλκοόλ
Στα 21 δις το εμπορικό πλεόνασμα ευρωζώνης
Δωρεάν σεμινάρια για βιογραφικό και επικοινωνιακές δεξιότητες από την Coca-Cola HBC Κύπρου
Αναθεωρούν προς τα κάτω την παραγωγή ηλεκτρικών οχημάτων οι αυτοκινητοβιομηχανίες
Μιχάλης Παναγίδης: Νέα τάση στον κλάδο των υπεραγορών οι εξαγορές και συγχωνεύσεις
Ξεκαθαρίζει για καθορισμό πλαφόν στην τιμή του νερού το Υπουργείο Εμπορίου-Καμιά πρόθεση για εξαιρέσεις
Lyle & Scott: Στο Nicosia Mall το brand-χορηγός ΑΠΟΕΛ, Ομόνοιας και ΑΕΚ Αθηνών
Director και γενικός διευθυντής των Mall of Cyprus και Mall of Engomi ο Κύπρος Χατζηστυλλής