Μοναδικά σπίτια και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate

Ιδανικά τοποθετημένα σε ελκυστικές περιοχές υψηλής ζήτησης, όπως τα Λατσιά, η Νήσου, η Αραδίππου, η Μεσόγη και η Πόλη Χρυσοχούς, τα εβδομαδιαία ακίνητα της εταιρείας ανταποκρίνονται στις υψηλότερες προδιαγραφές.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να αξιολογήσουν τις νέες επιλογές στην ιστοσελίδα της εταιρείας, www.altamirarealestate.com.cy, και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Ισόγεια έπαυλη τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα εντοπίζεται στα Λατσιά με τιμή πώλησης €1εκ. Τοποθετημένη σε μια εξαιρετική περιοχή κοντά στον κυκλικό κόμβο του “ΓΣΠ” και τη Λεωφόρο Φιλίππου Παπακυριάκου, η κατοικία έχει συνολικό εμβαδόν 562 τ.μ. Αποτελείται από κουζίνα, τραπεζαρία με σαλόνι, γραφείο, αποχωρητήριο ξένων, πλυσταριό, χώρο στάθμευσης και βεράντες. Εξωτερικά, υπάρχει πισίνα, ντους με αποχωρητήριο, κήπος και ψησταριά. Επίσης, το ακίνητο διαθέτει βοηθητική οικοδομή με συνολικό εμβαδόν 127 τ.μ.

Επίσης στα Λατσιά, ξεχωρίζει διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων. Απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα μιας εξαιρετικής περιοχής, το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο Κέντρο Υγείας Λατσιών και την οδό Αγίου Γεωργίου, ενώ η τιμή πώλησης της ανέρχεται στις €180.000. Με συνολικό εμβαδόν 193 τ.μ., αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία με κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, κοινό μπάνιο και βεράντες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η κατοικία ενοικιάζεται.

Στην κοινότητα Νήσου εντοπίσαμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων, με τιμή πώλησης €260.000. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον της οδού Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και του Γυμνασίου Πέρα Χωρίο – Νήσου, το ακίνητο ενοικιάζεται και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 196 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία, ενιαία κουζίνα με τραπεζαρία, καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων, τρία υπνοδωμάτια, γραφείο, μπάνιο και βεράντες.

  • ΛΑΡΝΑΚΑ

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων πωλείται στην Αραδίππου προς €95.000. Το ακίνητο βρίσκεται επί της οδού Αγίας Λαύρας και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 85 τ.μ. Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα ενοικιάζεται προς €500/μήνα

Στην κοινότητα Αλεθρικού, ξεχωρίσαμε διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα σε τιμή πώλησης €230.000. Τοποθετημένο κοντά στο κέντρο της κοινότητας και τη Λεωφόρο Ανεξαρτησίας, το ακίνητο με συνολικό εμβαδόν 204 τ.μ., αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας με σαλόνι και τραπεζαρία, αποχωρητήριο ξένων, κοινό μπάνιο και βεράντες. Διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης, πισίνα, αυλή, καθώς και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

  • ΠΑΦΟΣ

Στην Πόλη Χρυσοχούς ξεχωρίζουν τέσσερις διώροφες επαύλεις τριών υπνοδωματίων με πισίνα. Οι επαύλεις αποτελούν μέρος της ανάπτυξης «SANDY BEACH VILLAS» με τιμή πώλησης από €550.000. Βρίσκονται σε μια ελκυστική περιοχή κοντά στο Δημαρχείο και διαθέτουν εμβαδόν εσωτερικών χώρων από 122 τ.μ. Αποτελούνται από ενιαίο καθιστικό με τραπεζαρία και κουζίνα, αποχωρητήριο, βεράντες και roof garden, ενώ στο ημιυπόγειο υπάρχει σάουνα, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και αποθήκες.

Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία δύο υπνοδωματίων ξεχωρίζει στη Μεσόγη, με τιμή €180.000. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στην κύρια λεωφόρο που συνδέει την κοινότητα με την Κάτω Πάφο και διαθέτει συνολικό εμβαδόν 139 τ.μ. Aποτελείται από ενιαίο χώρο σαλονιού με τραπεζαρία και καθιστικο, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων,κοινό μπάνιο και βεράντες, ενώ διαθέτει και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Στη ίδια προνομιακή περιοχή της Μεσόγης πωλείται μια ακόμη ανεξάρτητη διώροφη κατοικία προς €200.000. Με συνολικό εμβαδόν 158 τ.μ.,. το ακίνητο αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, ενιαίο σαλόνι με τραπεζαρία και καθιστικό, κουζίνα, αποχωρητήριο ξένων, κοινό μπάνιο και βεράντες, ενώ εξωτερικά υπάρχει μεγάλη αυλή. Σημειώνεται ότι η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Δειτε Επισης

Τίτλοι ιδιοκτησίας έναντι καθορισμένου χρηματικού αντιτίμου-Πράσινο Υπουργικού στο σχέδιο πολεοδομικής αμνηστίας
Στα €70 εκατ. το κατασκευαστικό κόστος των νέων φοιτητικών εστιών του Παν. Κύπρου
Ανακαλύψτε οκτώ μοναδικές ευκαιρίες για διαμερίσματα στη Λευκωσία που δεν πρέπει να χάσετε
Οικιστικά ακίνητα και γραφεία σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate
Οικιστικά ακίνητα διαθέσιμα από την AstroBank
Saint Nicholas Villas: Η νέα υψηλών προδιαγραφών οικιστική ανάπτυξη που έρχεται στον Πρωταρά
Έτοιμο το Sunset Gardens-Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τα λιγοστά διαθέσιμα προς πώληση διαμερίσματα
Οι προοπτικές για τα ακίνητα: Ήπια ανάπτυξη, ευεργετικές ξένες επενδύσεις και «αδικημένοι» Κύπριοι αγοραστές
Ιανουάριο 2025 αρχίζει η ανάπλαση του Εσωτερικού Περιμετρικού Τόξου Τάφρου Λευκωσίας
Ξεκινούν οι εργασίες για ανάπλαση του παραδοσιακού πυρήνα Γεροσκήπου-Τι περιλαμβάνει το έργο