Celestyal: Ακυρώνει κρουαζιέρες λόγω της αναταραχής στην Ερυθρά Θάλασσα

Η Celestyal ανακοίνωσε την ακύρωση των επερχόμενων κρουαζιέρων επανατοποθέτησης 14 διανυκτερεύσεων «Από την ιστορική Αθήνα, στην Ντόχα της λάμψης» και του αντίστοιχου ταξιδιού «Από την Ντόχα της λάμψης, στην ιστορική Αθήνα».

Οι κρουαζιέρες ήταν προγραμματισμένες να αναχωρήσουν στις 26 Οκτωβρίου 2024 και στις 8 Μαρτίου 2025, αντίστοιχα, με το πλοίο Celestyal Journey.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, η απόφαση αυτή ελήφθη μετά την πρόσφατη κλιμάκωση της πολιτικής αναταραχής στην αρχική διαδρομή διέλευσης μέσω της Ερυθράς Θάλασσας.

Για να διατηρήσει τη δέσμευσή της στο ετήσιο πρόγραμμα και να διασφαλίσει την επιτυχία της πρώτης σεζόν της Celestyal στον Αραβικό Κόλπο, το Celestyal Journey θα πραγματοποιήσει μια 34-νυχτών κρουαζιέρα μετακίνησης χωρίς επιβάτες από και προς την Ντόχα, Κατάρ.

Προκειμένου να διευκολυνθούν οι μεγαλύτερης διάρκειας κρουαζιέρες επανατοποθέτησης, οι τρεις πρώτες προγραμματισμένες κρουαζιέρες «Ημέρες Ερήμου», που θα αναχωρούσαν από τη Ντόχα στις 9, 16 και 23 Νοεμβρίου, θα ακυρωθούν.

Κατά την επιστροφή του Celestyal Journey στην Ευρώπη, οι τρεις πρώτες κρουαζιέρες του 2025 «Ονειρεμένη Αδριατική», που είχαν προγραμματιστεί να αναχωρήσουν στις 22, 29 και 5 Απριλίου 2025, έχουν επίσης ακυρωθεί.

Το παρθενικό ταξίδι του Celestyal Journey στον Αραβικό Κόλπο θα είναι τώρα μια ελαφρώς τροποποιημένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων με τίτλο «Ημέρες Ερήμου & Κατάρ Grand Prix», με αναχώρηση μετ’ επιστροφής από τη Ντόχα στις 30 Νοεμβρίου 2024.

Το πλοίο θα παραμείνει στο λιμάνι της Ντόχα τις πρώτες τρεις ημέρες για να καλύψει το Grand Prix του Κατάρ, στη συνέχεια θα πλεύσει για μια διανυκτέρευση στη Μαρίνα του Ντουμπάι και θα επισκεφθεί επίσης το Khasab, το νησί Sir Bani Yas και το Άμπου Ντάμπι.

Αυτό το ταξίδι θα διαδεχθεί μια ελαφρώς τροποποιημένη κρουαζιέρα επτά διανυκτερεύσεων «Ημέρες Ερήμου & Αμπού Ντάμπι Grand Prix», η οποία τώρα θα εκτελείται μετ' επιστροφής από το Ντουμπάι, με αναχώρηση στις 2 Δεκεμβρίου 2024, με ολοήμερη και βραδινή παραμονή στο Αμπού Ντάμπι στις 8 Δεκεμβρίου, για να φιλοξενήσει τους επιβάτες που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Grand Prix.

«Απολογούμαστε για την αναστάτωση που ενδεχομένως προκάλεσε η σημερινή ακύρωση ενός μικρού αριθμού δρομολογίων μας. Όλοι οι επηρεαζόμενοι επισκέπτες έχουν ενημερωθεί και τους προσφέρθηκαν εναλλακτικές επιλογές κρουαζιέρας και/ή επιστροφή χρημάτων», σημείωσε ο Lee Haslett, Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Celestyal.

Όλοι οι ταξιδιωτικοί συνεργάτες έχουν ενημερωθεί, έχουν εξασφαλίσει προστατευόμενη προμήθεια και έχουν λάβει ενημερωμένες πληροφορίες και επιλογές επανακράτησης για τους ταξιδιώτες τους.

Όλες οι αλλαγές στο σύστημα κρατήσεων θα επικαιροποιηθούν τις επόμενες δύο εβδομάδες, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και Europa UOMO Κύπρου στην μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Νέα σχολική χρονιά για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»
Το φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)» του ΟΝΕΚ επιστρέφει για 8η χρονιά
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
pr: partners: Υποδέχθηκε τη νέα σεζόν με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης
ΙδΕΚ: Χρηματοδότηση επτά επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «DISRUPT»-Στα 23 εκατ. το συνολικό της ύψος
Ινστιτούτο Κύπρου: Η απεξάρτηση από τα ορυκτά καύσιμα
The Gamechangers Stage: Οι πρωτοπόροι που αλλάζουν το τοπίο των επιχειρήσεων
«Cyprus Gen Z-career insights»: Συνεργασία RSM Cyprus και ΤΕΠΑΚ σε πανεπιστημιακή έρευνα
Μηδενική εμπιστοσύνη στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης