powered by

Ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα στον χρηματοπιστωτικό τομέα

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, NEORAMA EDUCATION LTD, για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί με ένα επιχορηγημένο σεμινάριο το οποίο καλύπτει το κενό στις ανάγκες κατάρτισης που αφορούν τις διαδικασίες των αυξημένων μέτρων επιμέλειας των επενδυτών ακινήτων.

Οι ελλειπείς και αναποτελεσματικοί έλεγχοι και η μη τήρηση των ορθών διαδικασιών και πρωτοκόλων ήταν η αιτία που δόθηκε το δικαίωμα στα διεθνή φόρα να συκοφαντηθεί η Κύπρος για Ξέπλυμα Παράνομου Χρήματος, τόσο στον Χρηματοοικονομικό όσο και στον Κατασκευαστικό Τομέα.

Ως διακύβεβμα του πρωτοπόρου αυτού σεμινάριου είναι να εκπαιδευσει και να καταρτίσει τις νέες γενεές επαγγελματιών του τομέα, όχι με θεωρίες αλλά με πραγματικά γεγονότα εφαρμόζοντας πρακτικές για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια ποιοτικά μοναδική εμπειρία με την παρακολούθηση, την ενεργή συμμετοχή και την διαδραστικότητα της κατάρτισης ούτως ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν την δική τους κριτική σκέψη επί του θέματος και να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τους κινδύνους που αναφύονται.

Ο εκπαιδευτής του προγράμματος, είναι ο γνωστός πλέον για τις πολύ ενδιαφέρουσες και εξειδικευμένες παρουσιάσεις του, ο Κ. Αβραάμ Δημητρίου, συνιδρυτής του ACAMS Cyprus Chapter και μέλος του ACAMS Task Force, με πολύχρονη ενασχόληση στον Τραπεζικό Τομέα, σε θέσεις «κλειδιά» που άπτονταν θεμάτων όπως η αναγνώριση ύποπτων συναλλαγών.

Σύμφωνα με τον Κ. Αβραάμ, «στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουμε σημαντικά στοιχεία και γεγονότα επί του θέματος, θα μιλήσουμε για Criminal Tradecraft in AML, Illicit Trafficing, για FS in White-colour-crime, όπως επίσης και για κυρώσεις αλλά και αποφυγή των κυρώσεων που αφορούν κίνηση κεφαλαίων μέσω τρίτων χωρών αλλά και θεμάτων που αφορούν το underground banking».

Πάντα σύμφωνα με τον Κ. Δημητρίου, «επιβάλλεται πλέον να υπάρχει διαφάνεια, μετάδοση τεχνογνωσίας και συνεργασία από τα τραπεζικά στελέχη πρός τους άμεσα ενδιαφερόμενους, πωλητές ακινήτων αλλά και άλλους εμπλεκομένους μέσα σε ένα πλαίσιο αλληλοκατανόησης ώστε να γίνεται σωστή και νομότυπη διεκπεραίωση του θέματος''

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη τραπεζών, δικηγορικών και λογιστικών γραφείων όπως και εταιρειών στην Κατασκευαστική και Κτηματομεσιτική Βιομηχανία που εμπλέκονται με πιθανούς αγοραστές/επενδυτές στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο.

Η Διεύθυνση του Κ.ΕΚ. NEORAMA EDUCATION επιθυμεί να ευχαριστήσει τις τράπεζες όπως και όλους τους Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Κυπριακούς ή/και που εδρεύουν στην Κύπρο, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στην συμμετοχή των στελεχών τους στα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρει, ως εγκεκριμένο από ΑνΑΔ και Υπουργείο Παιδείας, Εκπαιδευτικό Κέντρο, παρέχοντας τις καταρτίσεις του σε χαμηλό κόστος, λόγω της επιχορήγησης των προγραμμάτων από την ΑνΑΔ αλλά και διασφαλίζοντας τα απαραίτητα CPD's για τους επαγγελματίες.

neoramasem

Το πρόγραμμα διάρκειας 12 ωρών, έχει τροχιοδρομηθεί για υλοποίηση διαδικτυακά στις 09, 11, 12 του Σεπτέμβρη σε εργάσιμες ώρες μεταξύ 14:00-18:30. Το κόστος συμμετοχής μετά την επιχορήγηση της ΑνΑΔ καθορίζεται στο μειωμένο ποσό των €70.

Για εγγραφές και έγκαιρη προκράτηση θέσεων, στον ΕΡΜΗ με αριθμό προγράμματος 357243 και τίτλο «PROPERTY PURCHASES – ENHANCED DUE DILIGENCE ON FOREIGN INVESTORS» ενώ για περισσότερες πληροφορίες και ομαδικές εγγραφές στελεχών από τον ίδιο οργανισμό μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77778818 ή στο info@neorama.eu

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Εννέα κορυφαίες εταιρείες με έδρα την Κύπρο που υιοθέτησαν εργαλεία AI
Familychef: Πλάνα...διατροφής και μια εταιρεία που έχει ως στόχο οι πελάτες της να μάθουν να τρώνε σωστά
Stoiximan και Απόλλων Λεμεσού στο πλευρό της τρίτης ηλικίας με ουσιαστική στήριξη στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο
Προχωρά στη δημιουργία δικτύου εγκαταστάσεων διαχείρισης δημοτικών αποβλήτων το Τμήμα Περιβάλλοντος
Επενδύει στη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο ο ΣΕΛΚ-Εκδήλωση με επίκεντρο την δεντροφύτευση και την βιωσιμότητα
Πώς ενδυναμώνει τη θέση της Ελληνικής στον ασφαλιστικό τομέα η απόκτηση της CNP-Αύξηση μεριδίων αγοράς και εσόδων
Πασχαλινό μήνυμα από τον Φιλόκυπρο Ρουσουνίδη...Η διαβεβαίωση που δίνει προς τα μέλη του ΚΕΒΕ(video)
Οι δηλώσεις των χορηγών του 15ου Nicosia Economic Congress (vid)
Μαρία Μαρκίδου Γεωργιάδου: Το Cyprus Seeds ανάμεσα στα κορυφαία εκκολαπτήρια startups στην Ευρώπη
Το Cyprus Forum-Cities επιστρέφει για τρίτη χρονιά στη Λεμεσό