Ένα μοναδικό και καινοτόμο πρόγραμμα στον χρηματοπιστωτικό τομέα

Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, NEORAMA EDUCATION LTD, για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί με ένα επιχορηγημένο σεμινάριο το οποίο καλύπτει το κενό στις ανάγκες κατάρτισης που αφορούν τις διαδικασίες των αυξημένων μέτρων επιμέλειας των επενδυτών ακινήτων.

Οι ελλειπείς και αναποτελεσματικοί έλεγχοι και η μη τήρηση των ορθών διαδικασιών και πρωτοκόλων ήταν η αιτία που δόθηκε το δικαίωμα στα διεθνή φόρα να συκοφαντηθεί η Κύπρος για Ξέπλυμα Παράνομου Χρήματος, τόσο στον Χρηματοοικονομικό όσο και στον Κατασκευαστικό Τομέα.

Ως διακύβεβμα του πρωτοπόρου αυτού σεμινάριου είναι να εκπαιδευσει και να καταρτίσει τις νέες γενεές επαγγελματιών του τομέα, όχι με θεωρίες αλλά με πραγματικά γεγονότα εφαρμόζοντας πρακτικές για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν μια ποιοτικά μοναδική εμπειρία με την παρακολούθηση, την ενεργή συμμετοχή και την διαδραστικότητα της κατάρτισης ούτως ώστε να είναι σε θέση να αποκτήσουν την δική τους κριτική σκέψη επί του θέματος και να μπορούν να αναγνωρίζουν και να αντιμετωπίζουν έγκαιρα τους κινδύνους που αναφύονται.

Ο εκπαιδευτής του προγράμματος, είναι ο γνωστός πλέον για τις πολύ ενδιαφέρουσες και εξειδικευμένες παρουσιάσεις του, ο Κ. Αβραάμ Δημητρίου, συνιδρυτής του ACAMS Cyprus Chapter και μέλος του ACAMS Task Force, με πολύχρονη ενασχόληση στον Τραπεζικό Τομέα, σε θέσεις «κλειδιά» που άπτονταν θεμάτων όπως η αναγνώριση ύποπτων συναλλαγών.

Σύμφωνα με τον Κ. Αβραάμ, «στο πρόγραμμα θα παρουσιάσουμε σημαντικά στοιχεία και γεγονότα επί του θέματος, θα μιλήσουμε για Criminal Tradecraft in AML, Illicit Trafficing, για FS in White-colour-crime, όπως επίσης και για κυρώσεις αλλά και αποφυγή των κυρώσεων που αφορούν κίνηση κεφαλαίων μέσω τρίτων χωρών αλλά και θεμάτων που αφορούν το underground banking».

Πάντα σύμφωνα με τον Κ. Δημητρίου, «επιβάλλεται πλέον να υπάρχει διαφάνεια, μετάδοση τεχνογνωσίας και συνεργασία από τα τραπεζικά στελέχη πρός τους άμεσα ενδιαφερόμενους, πωλητές ακινήτων αλλά και άλλους εμπλεκομένους μέσα σε ένα πλαίσιο αλληλοκατανόησης ώστε να γίνεται σωστή και νομότυπη διεκπεραίωση του θέματος''

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε στελέχη τραπεζών, δικηγορικών και λογιστικών γραφείων όπως και εταιρειών στην Κατασκευαστική και Κτηματομεσιτική Βιομηχανία που εμπλέκονται με πιθανούς αγοραστές/επενδυτές στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο.

Η Διεύθυνση του Κ.ΕΚ. NEORAMA EDUCATION επιθυμεί να ευχαριστήσει τις τράπεζες όπως και όλους τους Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Κυπριακούς ή/και που εδρεύουν στην Κύπρο, για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στην συμμετοχή των στελεχών τους στα εξειδικευμένα προγράμματα που προσφέρει, ως εγκεκριμένο από ΑνΑΔ και Υπουργείο Παιδείας, Εκπαιδευτικό Κέντρο, παρέχοντας τις καταρτίσεις του σε χαμηλό κόστος, λόγω της επιχορήγησης των προγραμμάτων από την ΑνΑΔ αλλά και διασφαλίζοντας τα απαραίτητα CPD's για τους επαγγελματίες.

neoramasem

Το πρόγραμμα διάρκειας 12 ωρών, έχει τροχιοδρομηθεί για υλοποίηση διαδικτυακά στις 09, 11, 12 του Σεπτέμβρη σε εργάσιμες ώρες μεταξύ 14:00-18:30. Το κόστος συμμετοχής μετά την επιχορήγηση της ΑνΑΔ καθορίζεται στο μειωμένο ποσό των €70.

Για εγγραφές και έγκαιρη προκράτηση θέσεων, στον ΕΡΜΗ με αριθμό προγράμματος 357243 και τίτλο «PROPERTY PURCHASES – ENHANCED DUE DILIGENCE ON FOREIGN INVESTORS» ενώ για περισσότερες πληροφορίες και ομαδικές εγγραφές στελεχών από τον ίδιο οργανισμό μπορείτε να επικοινωνήσετε στο 77778818 ή στο info@neorama.eu

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ

Δειτε Επισης

Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου και Europa UOMO Κύπρου στην μάχη κατά του καρκίνου του προστάτη
Τίτλοι ιδιοκτησίας έναντι καθορισμένου χρηματικού αντιτίμου-Πράσινο Υπουργικού στο σχέδιο πολεοδομικής αμνηστίας
Το νέο Δ.Σ. της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού-Στην προεδρία ο Κωνσταντίνος Φελλάς
Μ. Ζαχαριάδης: Αναμένεται πτώση καταθετικών επιτοκίων, σταθεροποίηση δανειστικών-Οι εκτιμήσεις του Καθ. Οικονομικών
Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο: Νέα σχολική χρονιά για το Πρόγραμμα «Υιοθεσία Πλοίου»
Το φεστιβάλ νεολαίας «Up To YOU(th)» του ΟΝΕΚ επιστρέφει για 8η χρονιά
Απολογισμός ΕΑΣ 2020-2023: Από το όραμα στην υλοποίηση
pr: partners: Υποδέχθηκε τη νέα σεζόν με εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης
ΙδΕΚ: Χρηματοδότηση επτά επιχειρήσεων στο πλαίσιο του «DISRUPT»-Στα 23 εκατ. το συνολικό της ύψος
Μειώνει το επιτόκιο κατά 0.60% η Τράπεζα Κύπρου-Απόφαση με σημαντική θετική επίδραση στους πελάτες της