Μιχάλης Λούης για CEO της Ελληνικής-Ποιοι είναι οι εκλεκτοί της Eurobank για το Διοικητικό Συμβούλιο

Την νέα εποχή στην οποία έχει εισέλθει η Ελληνική Τράπεζα θα σφραγίσει στις 18 Σεπτεμβρίου, κατά την ετήσια γενική συνέλευση των μετόχων της τράπεζας, η Eurobank Α.Ε., η οποία, μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της τράπεζας, ετοιμάζεται να αποκτήσει και τυπικά τον έλεγχο και να καθορίσει τις αποφάσεις για την επόμενη ημέρα της Ελληνικής Τράπεζας.

Οι προτεινόμενοι για διορισμό στο Δ.Σ. της Ελληνικής αποτελούν τους εκλεκτούς της Eurobank A.E. και ο διορισμός τους πρόκειται να σηματοδοτήσει επί της ουσίας την έναρξη υλοποιήσης του στρατηγικού σχεδιασμού για την νέα εποχή της Ελληνικής με ιδιοκτήτη την Eurobank.

Ειδικότερα, όπως όλα δείχνουν, ο νέος CEO της Ελληνικής Τράπεζας φαίνεται ότι θα είναι ο CEO της Eurobank Κύπρου, Μιχάλης Λούης.

Διαβάστε επίσης:

Σύμφωνα με την Ειδοποίηση Σύγκλησης της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της Ελληνικής Τράπεζας Δημόσιας Εταιρείας Λίμιτεδ, η οποία δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, τα πιο κάτω πρόσωπα είναι υποψήφια για το αξίωμα του διοικητικού συμβούλου και οι αποφάσεις θα παρθούν με ξεχωριστή ψηφοφορία:

(α) Μιχαλάκης Λούης (προτείνεται ως εκτελεστικός σύμβουλος),

louis

Γεννήθηκε το 1962. Κατέχει πτυχίο (B.A.) στη Λογιστική από το Ealing College of Higher Education στο Λονδίνο και μεταπτυχιακό δίπλωμα (M.Sc.) στη Λογιστική & τα Χρηματοοικονομικά από το London School of Economics and Political Science, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει επίσης παρακολουθήσει μαθήματα που σχετίζονται με τραπεζική στο INSEAD Business School και στο London Business School.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον τραπεζικό τομέα το 1987 στον Όμιλο της Λαϊκής Κυπριακής Τράπεζας όπου κατείχε διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις, και θέσεις σε διοικητικά συμβούλια θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου.

Την περίοδο 1989-1991 εργάστηκε σε μια θυγατρική της HSBC στη Νέα Υόρκη, τη Marine Midland Bank N.A., στο Τμήμα Χρηματοδοτήσεων Επιχειρήσεων. Το 2004 / 2006 ανέλαβε τις θέσεις Γενικού Διευθυντή Ομίλου / Εκτελεστικού Διοικητικού Συμβούλου Διεθνών Δραστηριοτήτων, αντίστοιχα, της Λαϊκής Κυπριακής Τράπεζας.

Το 2007, εντάχθηκε στον Όμιλο της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. ως Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank Cyprus Ltd. Υπηρετεί ως μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ομίλου από το 2015, ως μέλος διαφόρων επιτροπών του Ομίλου, και ως Πρόεδρος και/ή μέλος των διοικητικών συμβουλίων διαφόρων θυγατρικών του Ομίλου στην Κύπρο.

Το 2014, διορίστηκε Επικεφαλής Διεθνών Δραστηριοτήτων και, από το 2019, είναι ο Επικεφαλής Διεθνών Δραστηριοτήτων & Ιδιωτικής Τραπεζικής του Ομίλου της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. Είναι επίσης Πρόεδρος και/ή μέλος των διοικητικών συμβουλίων των τραπεζικών θυγατρικών του Ομίλου στη Σερβία, Βουλγαρία και Λουξεμβούργο.

(β) Oliver Bernard Ellingham (προτείνεται ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος),

bernard

Γεννήθηκε το 1957. Κατέχει πτυχίο (B.A. Honours) στις Επιχειρηματικές Σπουδές από το Πολυτεχνείο στο Middlesex του Ηνωμένου Βασιλείου. Εγκεκριμένος Λογιστής – Μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ACA).

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981 στην Ernst & Young Λονδίνου προτού μετακινηθεί στην Robert Fleming, νυν J.P. Morgan (1984-1995). Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος Εταιρικών Χρηματοδοτήσεων της Charterhouse Bank (1995-1997) πριν μετακινηθεί στη BNP Paribas ως Ανώτερο Εκτελεστικό Στέλεχος της Διεύθυνσης Εταιρειών & Επενδύσεων / Επικεφαλής Χρηματοδοτήσεων Επιχειρήσεων στην Ευρώπη (1997-2007).

Από το 2007, κατείχε διάφορες θέσεις μη εκτελεστικού διοικητικού συμβούλου / θέσεις σε επιτροπές διοικητικών συμβουλίων, συμπεριλαμβανομένων του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Cyprus Ltd (2014-2020) και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (2020-2023), Προέδρου της Επιτροπής Κινδύνων (2014-2020) και μέλους από το 2020 και μετά, και μέλους της Επιτροπής Ελέγχου (2014-2020), καθώς και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου της Επιτροπής Κινδύνων της Eurobank Bulgaria a.d., με την επωνυμία Postbank (2020-2023).

Ήταν επίσης μη εκτελεστικός διοικητικός σύμβουλος και Πρόεδρος των Επιτροπών Κινδύνων και Ελέγχου του Εθνικού Οργανισμού Διαχείρισης Περιουσιακών Στοιχείων (National Asset Management Agency) της Ιρλανδίας (2013-2023), έχοντας διοριστεί στη θέση αυτή από τον Ιρλανδό Υπουργό Οικονομικών.

(γ) Robert Anastassis Kyprianou (προτείνεται ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος),

robertanastassiskyprianou

Γεννήθηκε το 1953. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (M.A.) στη Φιλοσοφία, Πολιτική και Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1978 σε διάφορες θέσεις στη BP PLC (Λονδίνο και ΗΠΑ) πριν μετακινηθεί στη Citibank Asset Management στο Λονδίνο ως Αντιπρόεδρος / Ανώτερος Διευθυντής Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου (1987-1990), και στη συνέχεια στη Salomon Brothers Asset Management στο Λονδίνο ως Επικεφαλής Επενδύσεων (1990-1994), και στην ABN AMRO Asset Management στο Λονδίνο ως Επικεφαλής Σταθερού Εισοδήματος (1995-1999).

Εντάχθηκε στην AXA Investment Managers το 1999 ως Global Head of Fixed Income και στη συνέχεια προάχθηκε σε Global Head of Securities Investment Management. Προάχθηκε σε Αναπληρωτή Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή παγκοσμίως της AXA Investment Managers.

Το 2005, έχοντας ηγηθεί της εξαγοράς του Ομίλου Framlington εκ μέρους της AXA Investment Managers, κλήθηκε να ηγηθεί της μετονομασθείσας AXA Framlington Investment Managers ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής, μέχρι την αφυπηρέτησή του από εκτελεστική εργασία πλήρους απασχόλησης το 2009.

Από το 2010, κατείχε διάφορες θέσεις μη εκτελεστικού διοικητικού συμβούλου / θέσεις σε επιτροπές διοικητικών συμβουλίων, συμπεριλαμβανομένων του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Cyprus Ltd (2012-2014 και 2020-2023) και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου (2014-2020), μέλους των Επιτροπών Ελέγχου και Κινδύνων, καθώς και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και Προέδρου της Επιτροπής Κινδύνων της Eurobank Private Bank Luxembourg S.A. (2022-2023).

Υπηρέτησε επίσης ως ανεξάρτητος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Polar Capital Global Financials Trust PLC (2013-2023) και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της NIPD Genetics Ltd, μιας εταιρείας βιοτεχνολογίας με έδρα την Κύπρο (2014-2018). Είναι Ανώτερος Ανεξάρτητος Διοικητικός Σύμβουλος και μέλος των Επιτροπών Ελέγχου και Κινδύνων της PIMCO Europe Ltd με έδρα το Λονδίνο, έχοντας διοριστεί τον Απρίλιο του 2014.

(δ) Χαράλαμπος Κωνσταντίνου (προτείνεται ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος),

Γεννήθηκε το 1974. Κατέχει πτυχίο (B.Sc. Honours) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μεταπτυχιακό τίτλο (M.Sc.) στα Οικονομικά & Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο, και διδακτορικό τίτλο (Ph.D.) στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμιο του Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ξεκίνησε την καριέρα του ως Λειτουργός Εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (1998-2000) και, μετά το διδακτορικό του, εργάστηκε ως Λέκτορας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στο Ηνωμένο Βασίλειο (2003-2005). Από το 2005 μέχρι το 2009 υπηρέτησε ως Αντιπρόεδρος της Duff & Phelps (πρώην Standard & Poor's Corporate Valuation Consulting), μιας πολυεθνικής εταιρείας χρηματοοικονομικών συμβούλων με έδρα τη Νέα Υόρκη, διευθύνοντας έργα αποτίμησης για ορισμένες από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Το 2010 εντάχθηκε στην Ernst & Young Ελλάδος και, το 2015, μετακινήθηκε στην Ernst & Young Κύπρου για να δημιουργήσει και να ηγηθεί ως Συνέταιρος του τομέα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών του εν λόγω Big Four Ελεγκτικού Οίκου, αποχωρώντας τον Ιούνιο του 2021 για να εργαστεί για ένα χρόνο ως ανεξάρτητος σύμβουλος, επικεφαλής του Program Management Office και του Προγράμματος Μετασχηματισμού ενός τραπεζικού ιδρύματος στην Κύπρο.

Από το Σεπτέμβριο του 2022, είναι Αντιπρόεδρος, Επικεφαλής του Γραφείου Μετασχηματισμού της Pharmathen Α.Ε., υπεύθυνος για την ηγεσία και την προώθηση πρωτοβουλιών οργανωτικής αλλαγής για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων και τη διασφάλιση της μακροπρόθεσμης επιτυχίας της εν λόγω φαρμακευτικής εταιρείας.

Επισκέπτης / Επίκουρος Λέκτορας σε διάφορα ακαδημαϊκά ιδρύματα διδάσκοντας προγράμματα Μ.Β.Α. και Μ.Sc.: Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Λογιστική Διαχείρισης, Διαχείριση Χαρτοφυλακίου, Εμπορική Τραπεζική, Ανάλυση Χρηματοοικονομικών Καταστάσεων, Οικονομικά (2005-2022). Μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής του Global Entrepreneurship Monitor (2017-2021).

(ε) Μαρία Χαραλάμπους (προτείνεται ως ανεξάρτητη μη-εκτελεστική σύμβουλος),

Γεννήθηκε το 1958. Αποφοίτησε από την Αγγλική Σχολή στη Λευκωσία και σπούδασε Οικονομικά (B.A. Honours) στο Πανεπιστήμιο του Essex στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εγκεκριμένη Λογιστής – Μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ACA από το 1985 και FCA από το 2000). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) από το Cyprus Institute of Management.

Εργάστηκε ως Εγκεκριμένη Λογιστής στη BDO Κύπρου, από το 1985 έως το 1988. Εντάχθηκε στην Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου το 1988 ως Βοηθός Λογιστής και προήχθη σε Διευθύντρια Οικονομικών το 2012 και σε Εκτελεστική Διευθύντρια Οικονομικών (CFO) το 2017, θέση την οποία κατείχε μέχρι την αφυπηρέτησή της τον Ιούλιο του 2023. Επιπρόσθετα, τον Ιούλιο του 2016, διορίστηκε ως διαχειρίστρια του Ταμείου Συντάξεων των Υπαλλήλων της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, ενός ταμείου με συνολικό ενεργητικό πάνω από €0,5 δισεκατομμύριο.

(στ) Σωφρόνης Κληρίδης (προτείνεται ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος)

sofroniskliridis

Γεννήθηκε το 1968. Σπούδασε Οικονομικά & Μαθηματικά (B.A. Honours) στο Πανεπιστήμιο του Wisconsin στις Ηνωμένες Πολιτείες. Κατέχει διδακτορικό τίτλο (Ph.D.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο Yale των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σήμερα είναι καθηγητής στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου από το Δεκέμβριο του 2021. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη βιομηχανική οργάνωση (τιμολόγηση, διακρίσεις στις τιμές, διαμεσολάβηση στην πληροφόρηση, συμπεριφορά καταναλωτών, τραπεζικό ανταγωνισμό), το διεθνές εμπόριο (εξαγωγές και παραγωγικότητα, διεθνές εμπόριο μεταχειρισμένων αγαθών), και τα οικονομικά του περιβάλλοντος και της ενέργειας (περιβαλλοντικές πολιτικές στις αγορές αυτοκινήτων).

Οι προηγούμενες ακαδημαϊκές του θέσεις περιλάμβαναν αυτές του Προέδρου του Τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Κύπρου (2016-2021), Μέλους της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Κύπρου (2017-2021, 2011-2013), Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου (2009-2016), Επισκέπτη Αναπληρωτή Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Georgetown, School of Foreign Service στο Κατάρ, το Φθινόπωρο του 2014, Αναπληρωτή Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου (2012-2014), Επισκέπτη Υπότροφου, Πανεπιστήμιο Northwestern (2009-2010), Επίκουρου Καθηγητή, Πανεπιστήμιο Κύπρου (2003-2009), Επισκέπτη Λέκτορα, Πανεπιστήμιο Yale (2002-2003), Λέκτορα, Πανεπιστήμιο Κύπρου (1998-2003), Ερευνητή, Παγκόσμια Τράπεζα (καλοκαίρια 1995 και 1996), κλπ.

Είχε εκτεταμένη δημόσια υπηρεσία σε συντονιστικές επιτροπές / ομάδες εργασίας και στο Εθνικό Συμβούλιο Οικονομίας της Κύπρου.

Ήταν ανεξάρτητος μη εκτελεστικός διευθυντής της LCP Holdings and Investments Public Ltd, δημόσιας εταιρείας εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου (2014-2023), και της Κυπριακής Επιχείρησης Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών CISCO (2015-2023).

(ζ) Kenneth Howard Prince-Wright (προτείνεται ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος).

Γεννήθηκε το 1956. Εγκεκριμένος Λογιστής – Μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (FCA). Μέλος του Chartered Institute for Securities and Investment (Capital Markets Programme, 2014).

Ξεκίνησε τη καριέρα του το 1976 στους Εγκεκριμένους Λογιστές Roth & Co πριν μετακινηθεί στη Mobil Oil Corporation (1982-1987) ως Ανώτερος Ελεγκτής της Επιχείρησης / Διευθυντής Γενικής Λογιστικής, και ακολούθως στην Pepsi-Cola International ως Controller / Διευθυντής Σχεδιασμού και Νέας Επιχειρηματικής Ανάπτυξης (1987-1989). Κατά την περίοδο 1990- 1999, ανέλαβε διάφορους ανώτερους διευθυντικούς ρόλους σε εταιρείες του ομίλου Diageo PLC (Αντιπρόεδρος Χρηματοοικονομικών και Επιχειρηματικής Υποστήριξης, Διευθυντής Ελέγχου Ομίλου, Διευθυντής Χρηματοοικονομικών, Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής).

Στη συνέχεια, συνίδρυσε και έγινε Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της EggsBenefit.com Ltd, μιας διαδικτυακής λύσης εφοδιαστικής αλυσίδας για τη βιομηχανία τροφοδοσίας. Το 2001, εντάχθηκε στον Όμιλο The Spirit Group, Ηνωμένο Βασίλειο ως Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής μέχρι το 2002 όταν διορίστηκε Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής της Α.Ε. Τσιμέντων Τιτάν, ενός μεγάλου πολυπεριφερειακού παραγωγού τσιμέντου εισηγμένου στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών.

Το 2008, εντάχθηκε στη Saxo Bank A/S, μια ιδιωτική παγκόσμια επενδυτική τράπεζα, ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διοικητικός Σύμβουλος και Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής, και το 2009 διορίστηκε Ανώτατος Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Antenna, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ιδιωτικούς ομίλους μέσων ενημέρωσης στην Ελλάδα. Την περίοδο 2012-2017, ήταν συνεταίρος στη Belsize Capital Partners LLP, η οποία φέρνει ευκαιρίες στην αγορά για επενδυτές να συμμετάσχουν σε έργα που δημιουργούν αξία στη βιομηχανία κατασκευαστικών υλικών.

Από το 2015, είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Basil Capital Ltd, μιας εταιρείας συμβούλων που ειδικεύεται στην παροχή συμβουλών και τη δικτύωση μεταξύ επενδυτικών εταιρειών.

Από το 2013, κατείχε διάφορες θέσεις μη εκτελεστικού διοικητικού συμβούλου, συμπεριλαμβανομένων του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Eurobank Α.Ε. (2013-2017) και άλλων θυγατρικών του ομίλου της Eurobank, διορισμένος από το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Διετέλεσε επίσης μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών Trastor Ανώνυμης Εταιρείας Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία (2019-2021) και της Hellenic Petroleum Finance PLC και άλλων εταιρειών του ομίλου (2017-2023), καθώς και Διοικητικός Σύμβουλος / Ταμίας του Ιδρύματος Make-a-Wish Ελλάδος (2012-2017).

Οι τρέχουσές του θέσεις μη εκτελεστικού διοικητικού συμβούλου περιλαμβάνουν το Διεθνές Ίδρυμα Make-a-Wish (από το 2017), τις εταιρείες CNP Hellas, Copernicus Α.Ε. και Copernicus Ελλάς (από το 2020) και Green Beverages Group PLC (από το 2022, Πρόεδρος).

Εξάλλου, για επανεκλογή προτείνεται ο Stephen Joh Albutt (ως ανεξάρτητος μη-εκτελεστικός σύμβουλος).

stephen-john-albutt

Υπενθυμίζεται ότι ενόψει της ετήσιας γενικής συνέλευσης της Ελληνικής Τράπεζας, έχουν παραιτηθεί ή δηλώσει ότι δεν θα επαναδιεκδικήσουν εκλογή στο διοικητικό συμβούλιο της Τράπεζας οι Χρίστος Θεμιστοκλέους, John Gregory Iossifidis, Μάριος Μαραθεύτης, Marco Comastri, Ανδρέας Περσιάνης, Δημήτριος Ευσταθίου και Χριστόδουλος Χατζησταυρής.

Η ημερήσια διάταξη

Η 50η ετήσια γενική συνέλευση της Ελληνικής Τράπεζας θα λάβει χώρα την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024 στις 11:00 π.μ.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα εξής:

  1. Μελέτη και έγκριση της έκθεσης διαχείρισης για το έτος που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2023.
  2. Μελέτη και έγκριση των οικονομικών καταστάσεων και της έκθεσης των ελεγκτών για το έτος που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2023.
  3. Έγκριση της έκθεσης πολιτικής αμοιβών για το έτος 2023 και καθορισμός της αμοιβής των μελών του διοικητικού συμβουλίου.
  4. Επαναδιορισμός των ελεγκτών και εξουσιοδότηση του διοικητικού συμβουλίου να καθορίσει την αμοιβή τους.
  5. Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Fitch: Αναβάθμισε την αξιολόγηση στήριξης μετόχων της Ελληνικής Τράπεζας σε «bb» λόγω Eurobank
«Ανοίγουν βιβλία» στις ξένες αγορές οι ελληνικές τράπεζες-Τα τρία κρίσιμα road shows
Ουνς (ΕΚΤ) για μειώσεις επιτοκίων: To be continued, αλλά προσοχή στον πληθωρισμό
Επιτόκια: Το στίγμα πορείας που έδωσε η Λαγκάρντ και γιατί είναι δύσκολη νέα μείωση από την ΕΚΤ τον Οκτώβριο
Μ. Ζαχαριάδης: Αναμένεται πτώση καταθετικών επιτοκίων, σταθεροποίηση δανειστικών-Οι εκτιμήσεις του Καθ. Οικονομικών
Μειώνει το επιτόκιο κατά 0.60% η Τράπεζα Κύπρου-Απόφαση με σημαντική θετική επίδραση στους πελάτες της
Τράπεζα Κύπρου: Back to Athens με συντριπτικό «ναι» από τους μετόχους-Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Τάκης Αράπογλου: Τα τέσσερα «συν» από την επανεισαγωγή της Τράπεζας Κύπρου στο Χρηματιστήριο Αθηνών
Ελληνική Τράπεζα: Μειωμένο εισαγωγικό επιτόκιο και ωφελήματα για δάνειο πρώτης κατοικίας
«Bye» London, «καλησπέρα» Αθήνα…Οι μέτοχοι της Τράπεζας Κύπρου σφραγίζουν την επιστροφή στο ΧΑ