Η Natural Life δείχνει τον δρόμο για μια υγιεινή ζωή

Η υγιεινή διατροφή δεν χρειάζεται να είναι μονότονη και βαρετή, ούτε να είναι γευστικά αδιάφορη. Όσο οι γνώσεις μας για τις τροφές και τη θρεπτική τους αξία και το ενδιαφέρον για υγιεινές συνήθειες αυξάνονται, οι επιλογές μας πληθαίνουν. Σύμφωνα με το expertmarketresearch.com, η εξάπλωση της vegan διατροφής, αναμένεται να αυξήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για τις υπερτροφές, μέχρι το 2032, κατά 6,2%, σε Συνδυασμένο Ρυθμό Ανάπτυξης. Γι’ αυτό, η Natural Life, ως η ειδική να εντοπίζει και να προσφέρει τα καλύτερα της φύσης, διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υπερτροφών, οι οποίες ενισχύουν και θωρακίζουν τον οργανισμό, προσδίδοντας ιδιαίτερες γεύσεις και χρώματα στα γεύματα.

Για κάθε ανάγκη
Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτής της μετάβασης των καταναλωτών προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αναδεικνύονται τροφές που μέχρι πρόσφατα λίγοι γνώριζαν και αναγνώριζαν τις ιδιότητές τους. Γι’ αυτό, η Natural Life έχει εντάξει στην ήδη πλούσια γκάμα της μια πλούσια ποικιλία υπερτροφών, με στόχο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κινόα, αφού χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε πρωτεΐνες και αμινοξέα, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς τροφές, αν όχι την πιο δημοφιλή. Στην ίδια κατηγορία, εντάσσονται και τα Goji Berries, τα οποία έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Α και C, σίδηρο, φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά.

Ασπίδα προστασίας
Στη μεγάλη συλλογή της Natural Life συγκαταλέγονται, επίσης, τροφές πλούσιες σε Ω3 λιπαρά οξέα. Οι σπόροι Τσία, ο κανναβόσπορος και ο λιναρόσπορος, αποτελούν χαρακτηριστικά παραδείγματα, ενώ παράλληλα είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά. Η Natural Life, αντιλαμβανόμενη τη ροπή των καταναλωτών προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με προϊόντα που εμπεριέχουν τις γεύσεις της φύσης, έχει εμπλουτίσει την οικογένεια των προϊόντων της, με τις πιο πάνω υπερτροφές, προσφέροντας πληθώρα επιλογών.

Καλή φυσική κατάσταση
Ολοένα και περισσότερος κόσμος στρέφεται προς την υγιεινή διατροφή και τη γυμναστική, τα τελευταία χρόνια, και αναζητεί τις τροφές αυτές, που θα τον βοηθήσουν να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Η Natural Life ανταποκρίνεται και σε αυτή την ανάγκη των καταναλωτών, εντάσσοντας στη συλλογή της τους σπόρους κανναβουριού, οι οποίοι αυξάνουν τη μεταβολική δραστηριότητα και τη μυϊκή μάζα, παράγοντες οι οποίοι επιταχύνουν και την απώλεια βάρους. Παράλληλα, ο κανναβόσπορος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, καθιστώντας τον οργανισμό μας ανθεκτικότερο.

Κινόα, για θωράκιση του οργανισμού
Από την πλούσια γκάμα της Natural Life, δεν θα μπορούσε να λείπει μια από τις διαδεδομένες υπερτροφές, που μας προσφέρει η φύση. Η κινόα έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και απαραίτητα για τον οργανισμό αμινοξέα. Είναι, επίσης, πλούσια σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, βιταμίνες του συμπλέγματος Β, σίδηρο, κάλιο, ασβέστιο, φώσφορο, βιταμίνη Ε και αρκετά ευεργετικά για την υγεία αντιοξειδωτικά. Άσπρη ή τρίχρωμη, η κινόα αναβαθμίζει κάθε μας πιάτο, τόσο σε γεύση, όσο και σε όψη, καθώς και σε διατροφική αξία.

Η Natural Life, ως μια εταιρεία η οποία συνεχώς εξελίσσεται και επεκτείνεται, προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα προϊόντα και γεύσεις της φύσης, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα της με προϊόντα υψίστης ποιότητας. Η εταιρεία συνεργάζεται μόνο με πιστοποιημένους προμηθευτές των οποίων τα προϊόντα ελέγχονται με τα πιο αυστηρά κριτήρια.

Δειτε Επισης

Agrocyprus.cy: Σε λειτουργία η πλατφόρμα που μειώνει την ψαλίδα τιμών μεταξύ παραγωγού και καταναλωτή
Οι κραδασμοί του πολέμου στην Μέση Ανατολή-Πιθανή αύξηση τιμών ρεύματος, κίνδυνος ματαίωσης επενδύσεων
Μετά την επιτυχή εισαγωγή στο ΧΑ, ακόμη ένα μεγάλο επίτευγμα για την Τράπεζα Κύπρου στην Ελλάδα
Οι πέντε νέες αφίξεις στο Kings Avenue Mall-All and More
Αναπροσάρμοσε το business plan της η ΚΕΔΙΠΕΣ-Στόχος η πλήρης αποπληρωμή της κρατικής χορηγίας
Salamis Tours: Η αυξημένη κερδοφορία, το αβέβαιο διεθνές περιβάλλον και οι θετικές προοπτικές για το 2024
Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)
Ασφαλιστική βιομηχανία: Τα μερίδια αγοράς σε γενικό κλάδο και κλάδο ζωής-Σε σταθερά ανοδική πορεία ο τομέας
Νίκος Χριστοδουλίδης: Στόχος η καθιέρωση ενός δίκαιου, αποτελεσματικού και βιώσιμου φορολογικού συστήματος
Κ. Λετυμπιώτης: Γι’ αυτό κρίθηκε ότι δεν θα συνεχιστεί ο μηδενικός συντελεστής ΦΠΑ την συγκεκριμένη περίοδο