Άννα Πιττάλη: Η επικέντρωση στην αειφορία και οι σημαντικές πρακτικές για την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών

Την σημασία και αξία των πρακτικών ΕΚΕ/ESG για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας, σε έναν κόσμο που επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην αειφορία, τονίζει η εμπορική διευθύντρια της Intergaz, Άννα Πιττάλη.

Μείωση των ρύπων, ανάπτυξη καινοτόμων καθαρών ενεργειακών πηγών και προαγωγή της ευημερίας των εργαζομένων είναι το τρίπτυχο που, όπως αναφέρει σε συνέντευξή της στο InBusinessNews η κ. Πιττάλη, συνεπάγεται η εφαρμογή πρακτικών ΕΚΕ/ESG στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας.

Αυτές οι πρακτικές, όπως υποδεικνύει, είναι σημαντικές για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών σε έναν κόσμο που επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην αειφορία.

H εμπορική διευθύντρια της Intergaz επισημαίνει πως η προσαρμογή σε νέες προδιαγραφές απαιτεί καινοτόμες προσεγγίσεις και επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες, για να προσθέσει ότι οι δράσεις περιλαμβάνουν την έρευνα και την υιοθέτηση αποδοτικών μεθόδων παραγωγής ενέργειας, καθώς και την προώθηση της χρήσης καθαρών καυσίμων στη ναυτιλία.

Αναφερόμενη ειδικότερα στην Intergaz, σημειώνει πως οι πρακτικές που την ξεχωρίζουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πεδίο είναι η συνεχής προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών, η διαρκής βελτίωση, καθώς και η ψηφιακή αναβάθμιση.

Ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας σας;

Οι πρακτικές που θεωρώ ότι μας ξεχωρίζουν σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πεδίο είναι η συνεχής προσαρμογή στις ανάγκες των πελατών, η διαρκής βελτίωση, καθώς και η ψηφιακή αναβάθμιση.

Παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, επιδεικνύοντας ευελιξία και διατηρώντας μια σταθερή επικοινωνία και σχέση με τους πελάτες, προσπαθούμε να παρέχουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία που ξεπερνά τις προσδοκίες τους.

Επίσης, η αφοσίωση και η καινοτομία που επιδεικνύει η Intergaz στις υπηρεσίες της, ως έμπιστος προμηθευτής υγραερίου για τους καταναλωτές μας στην Κύπρο εδώ και 50 χρόνια και ως ένας αξιόπιστος και πρωτοπόρος παράγοντας στον ενεργειακό τομέα της Κύπρου.

Ως εταιρεία με δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υγραερίου ποιος είναι ο σημαντικότερος και πιο άμεσος στόχος τον οποίο βάζετε;

Η εξασφάλιση της ασφαλούς και αποτελεσματικής παροχής υγραερίου στους πελάτες μας.

Αυτό περιλαμβάνει την αποτελεσματική διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού, την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών και την εφαρμογή υψηλών προτύπων ασφάλειας και περιβαλλοντικής προστασίας.

Οι πρακτικές ΕΚΕ/ESG είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας μιας εταιρείας. Πώς μεταφράζεται στην πράξη σε επίπεδο εφαρμογής και ποια η σημασία τους στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας;

Οι πρακτικές ΕΚΕ/ESG εφαρμόζονται μέσω της υιοθέτησης πολιτικών και δράσεων που εστιάζουν στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την κοινωνική ευθύνη.

Στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας, αυτό συνεπάγεται πρωτοβουλίες για τη μείωση των ρύπων, την ανάπτυξη καινοτόμων καθαρών ενεργειακών πηγών, καθώς και την προαγωγή της ευημερίας των εργαζομένων.

Αυτές οι πρακτικές είναι σημαντικές για τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητα των εταιρειών σε έναν κόσμο που επικεντρώνεται όλο και περισσότερο στην αειφορία.

  • Who is who

H Intergaz ιδρύθηκε το 1973 και ειδικεύεται στην εισαγωγή, αποθήκευση, εμφιάλωση και διανομή υγραερίου (LPG) σε οικιακούς και επιχειρηματικούς καταναλωτές.

Με τεχνική εξειδίκευση στον τομέα και ιδιόκτητο στόλο οχημάτων εξυπηρετεί πάνω από 7.000 πελάτες υγραερίου χύμα και δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές σε φιάλες.

Η εταιρεία επεκτείνει τις υπηρεσίες της σε φωτοβολταϊκά συστήματα και συστήματα κλιματισμού, προφέροντας ενεργειακές λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες της αγοράς, ικανοποιώντας τους καταναλωτές στον οικιακό, εμπορικό και βιομηχανικό τομέα.

Με 50 χρόνια εμπειρία, έχει καταστεί μια αξιόπιστη λύση στον τομέα του υγραερίου και της ενέργειας.

*H Intergaz ήταν υποψήφια στα IN Business Awards 2023 στην κατηγορία Υπηρεσίες.

Δειτε Επισης

Ιωάννα Φιάκκου: Αδιαπραγμάτευτη η ανάπτυξη της ΕΑΣ-Στόχος η εμπιστοσύνη παικτών, αγοράς και κοινωνίας
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: «Σύγχρονες τάσεις στην τραπεζική: Προκλήσεις και κίνδυνοι»
Mastercard: Έρχεται ξανά το «Level up with Mastercard» στις Foody παραγγελίες με πλούσια δώρα
Σωτήρης Σκιαδάς: Ο σκοπός της PadelPro...Να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του padel στην Κύπρο (video)
Η ImarComms λανσάρει το νέο short course «AI in Digital Marketing»
Bird Aviation: Επενδύει σε νέες εγκαταστάσεις στη Λάρνακα-Το νέο έργο που υλοποιεί
Deal στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας-Συγχωνεύονται Red Wolf και Ogilvy Κύπρου
Inspire 2024: Το Cocktail Stage κερνάει Business on the Rocks
Η Ακαδημία Γυναικών Επιχειρηματιών Κύπρου ξεκινά τη δεύτερη χρονιά της με 50 νέες συμμετέχουσες
Η Universal Life τίμησε τους κορυφαίους ασφαλιστικούς συμβούλους της