Μοναδική συλλογή διαμερισμάτων σε όλες τις επαρχίες από την Altamira Real Estate

Με μια μεγάλη γκάμα ετοιμοπαράδοτων διαμερισμάτων υποδέχεται τη νέα εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Πρόκειται για τα διαμερίσματα ιδανικά τοποθετημένα σε περιοχές υψηλής ζήτησης όπως η Έγκωμη, ο Δήμος Λευκωσίας, η Λάρνακα, η Πύλα, Τερσεφάνου, η Σωτήρα και η Γεροσκήπου, τα οποία ικανοποιούν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε ενδιαφερόμενου αγοραστή.

Τα επιλεγμένα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής του ΦΠΑ, ενώ το γεγονός ότι είναι ετοιμοπαράδοτα τα καθιστά επενδυτικές ευκαιρίες χαμηλού ρίσκου, ιδιαίτερα σε αυτή την περίοδο που το κατασκευαστικό κόστος παραμένει ιδιαίτερα αυξημένο.

  • ΛΕΥΚΩΣΙΑ

Από τις εβδομαδιαίες αναρτήσεις της εταιρείας ξεχωρίζει ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Έγκωμη, πλησίον του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. Το ακίνητο, με εμβαδόν 75 τ.μ., διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €150.000 και αποτελείται από κουζίνα, ενιαίο καθιστικό και τραπεζαρία, δύο υπνοδωμάτια και αποχωρητήριο. Το διαμέρισμα διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης, αποθήκη και ανεξάρτητο τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί ιδανική επιλογή για ενοικίαση σε φοιτητές της περιοχής.

Σε πάροδο της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στο κέντρο της πρωτεύουσας, ξεχωρίζει ελκυστική επιλογή με κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται προς €135,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 152 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και ένα αποχωρητήριο. Το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

  • ΛΑΡΝΑΚΑ

Μοναδική επιλογή στο κέντρο της Λάρνακας για διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην ενορία «Σκάλα» πλησίον της Μαρίνας και του Αστυνομικού Σταθμού, με τιμή πώλησης €150,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 93 τ.μ., ενώ διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες 14 και 36 τ.μ. αντίστοιχα. Αποτελείται από χωλ σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και ένα μπάνιο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Στην ενορία Κόκκινες του Δήμου Λάρνακας, κοντά στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος» εντοπίζονται δύο ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα, 1ος και 2 υπνοδωματίων, τα οποία πωλούνται προς € 110,000 και € 165,000 αντίστοιχα. Το εμβαδόν των κλειστών χώρων των δύο διαμερισμάτων ανέρχεται σε 53 τ.μ. & 80 τ.μ. αντίστοιχα. Αποτελούνται από ενιαίο χώρο σαλονιού/τραπεζαρίας κουζίνας, ενώ διαθέτουν καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Τα ακίνητα προσφέρονται για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση.

Σε ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Πύλας, πλησίον του Πανεπιστημίου UCLAN, εντοπίζονται δυο ισόγεια διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €135,000 και €150,000 αντίστοιχα. Αποτελούν μέρος της ανάπτυξης «PYLA VILLAGE 1» και διαθέτουν ενιαίους χώρους με κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία. Το ένα διαμέρισμα διαθέτει αυλή, ενώ το άλλο βεράντες. Tο εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων κυμαίνεται μεταξύ 67 τ.μ. και 68 τ.μ.

Στην Τερσεφάνου διατίθεται επίσης, διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με κοινόχρηστη πισίνα που αναγέρθηκε το 2010 και αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «Paramount Gardens». Το διαμέρισμα βρίσκεται στο ισόγειο της πολυκατοικίας και είναι αρκετά ευρύχωρο, καθώς διαθέτει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 88τ.μ., εξωτερικών βεραντών και αυλής 28τ.μ.. Το διαμέρισμα είναι κενό με τιμή πώλησης €85,000. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση, αλλά και ιδιοχρησία.

Στα Περβόλια της Λάρνακας, ξεχωρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται στην τιμή των €90,000. To εμβαδόν των εσωτερικών χώρων του ακινήτου ανέρχεται στα 75 τ.μ., καλυμμένες βεράντες 6 τ.μ. και 75 τ.μ. ακάλυπτες βεράντες. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία, τζάκι, ένα αποχωρητήριο και έξοδο σε μεγάλη βεράντα, αποθηκευτικό χώρο ενώ διαθέτει χώρο στάθμευσης στο ισόγειο ενώ έχει δικαίωμα χρήσης σε κοινόχρηστη πισίνα. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

  • ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ

Στο Δήμο Σωτήρας, το ενδιαφέρον κεντρίζει ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στη Σωτήρα. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας βρίσκεται κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 103 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με καθιστικό, τραπεζαρία και κουζίνα και δύο αποχωρητήρια, καλυμμένες βεράντες 11 τ.μ. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και πωλείται προς € 105,000.

  • ΠΑΦΟΣ

Στην Τάλα της επαρχίας Πάφου, πωλείται κενό διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων, στην τιμή των €160.000. Βρίσκεται σε μια όμορφη τοποθεσία, κοντά στη λεωφόρο Ελευθερίας και διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις στις παραλίες της Κισσόνεργας. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, και μπάνιο, ενώ το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 95 τ.μ, της καλυμμένης βεράντας 9 τ.μ. και της ακάλυπτης βεράντας 6 τ.μ. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας και είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή και για ενοικίαση.

Ελκυστική επιλογή με διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Δήμο Γεροσκήπου διατίθεται προς πώληση στην τιμή €115,000. Τοποθετημένο πλησίον του κέντρου της κοινότητας και του Λυκείου Γεροσκήπου, το ακίνητο έχει καλή πρόσβαση στην παραλία. Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «RIVERSIDE BLOCK I». Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 80 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 9 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο χώρο κουζίνας/σαλόνι/τραπεζαρία, ένα αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν την προσφορά τους μέσω της ενδεδειγμένης διαδικασίας της Altamira Real Estate, με χαμηλότερη τιμή από την ενδεικτική που αναφέρεται στην ιστοσελίδα.

Δειτε Επισης

Οικιστικά οικόπεδα για ανάπτυξη σε νέες, μειωμένες τιμές, από την Gordian
Ευρωζώνη: Αύξηση στις τιμές των κατοικιών για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έναν χρόνο
Στις 14 Οκτωβρίου αρχίζει η β’ φάση των έργων στην Τσερίου
Ετήσια αύξηση 2,5% στον δείκτη τιμών κατοικιών το δεύτερο τρίμηνο του 2024
Μούδιασμα στα ακίνητα-Οι ζημιές ανά επαρχία και οι κερδισμένες πόλεις
Developers: Απαραίτητη η αυτόματη έκδοση πολεοδομικής άδειας για αναπτύξεις χαμηλού ρίσκου με ευθύνη μελετητών
Gordian: Μειωμένες τιμές σε ακίνητα υψηλών αποδόσεων
Ask Wire: Άγγιξαν τα €21 εκατ. οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Αύγουστο 2024
Σε ισχύ διάταγμα για έκδοση πολεοδομικής βεβαίωσης για χαμηλού ρίσκου αναπτύξεις
Έτσι θα είναι οι 1.340 φοιτητικές εστίες της Fabretti Constructions στην Έγκωμη (photos)