Powered by

Hermes Airports: Βραβείο αριστείας στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού από το ACI Europe

Άλλο ένα βραβείο που επιβραβεύει τα ψηλά επίπεδα ηγεσίας και τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικού κέρδισε η Hermes Airports.

Το βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence) απονεμήθηκε στο πλαίσιο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI Europe) το οποίο πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

H τιμητική αυτή διάκριση πιστοποιεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η εταιρεία στα θέματα ανθρώπινου δυναμικού ενώ παράλληλα αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει η Hermes Airports, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας μια μεγάλη γκάμα δράσεων και προγραμμάτων τα οποία τοποθετούν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πρόκειται για καινοτόμες πρακτικές που επικεντρώνονταν μεταξύ άλλων στην εκπαίδευση, στο σεβασμό και στη συνεργασία, στη διαχείριση ταλέντων, στην ευεξία του προσωπικού, στην αναγνώριση και επιβράβευση και το executive coaching.

Η υποψηφιότητα της Hermes Airports εγκωμιάστηκε από τους κριτές και διακρίθηκε ξανά ως εργοδότης Προτίμησης και Επιλογής με ισχυρή ηγεσία.

Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν η συστηματική επένδυση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων της εταιρίας, η κουλτούρα ισότητας και συμπερίληψης, η συστηματική ανατροφοδότηση αλλά και οι ευκαιρίες εξέλιξης που βελτιώνουν τόσο την προσωπική όσο και την επαγγελματική ζωή του προσωπικού.

Η Νατάσα Ιακωβίδου, Director of Human Resources & Executive Coach στη Hermes Airports, δήλωσε πως «Αυτό το βραβείο αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσής της Hermes για την προώθηση ενός εργασιακού χώρου όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται και έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή καθώς αναγνωρίζονται οι προσπάθειές μας από ένα διεθνή φορέα.

Γνωρίζουμε ότι κλειδί για τη διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού με δυνατή ηγεσία και υψηλά επίπεδα εταιρικής κουλτούρας, αποτελεί η συνεχής εξέλιξη.

Γι’ αυτό και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της εξέλιξης, προς όφελος του οργανισμού, των εργαζομένων, της οικονομίας και της κοινωνίας ευρύτερα».

Δειτε Επισης

«Ανυπολόγιστος ο παράγοντας του πολέμου, οι επιχειρηματίες της επισιτιστικής βιομηχανίας πρέπει να είναι προσγειωμένοι»
Απαγόρευσε βομβητές και ασυρμάτους στα αεροπλάνα της η Emirates-Ο λόγος της απόφασης
Άρχισαν οι ακυρώσεις κρατήσεων σε ξενοδοχεία λόγω της κατάστασης στο Ισραήλ-Ανησυχούν οι ξενοδόχοι
Οι προορισμοί όπου ταξιδεύουν οι Κύπριοι-Η πρώτη χώρα με διαφορά και ποιες άλλες αποτελούν πόλο έλξης
Η Wizz Air προσκαλεί νέα άτομα για να ενταχθούν στο πλήρωμά της-Εκδηλώσεις προσλήψεων στη Λάρνακα
Δράσεις ανάδειξης του πάρκου καλλιτεχνών «Μεσόγειος» από Δήμο και ΕΤΑΠ Λάρνακας
Κοντά στα τρία εκατομμύρια οι αφίξεις τουριστών το οκτάμηνο-Οι κύριες αγορές και ποια η δυναμική τους
Στο ιστορικό ρεκόρ των €474 εκ. τα έσοδα από τον τουρισμό τον Ιούλιο-Η κατά κεφαλή δαπάνη
Wizz Air: Αποκλειστική έκπτωση 15% για τους Κύπριους ταξιδιώτες
Η Emirates «φέρνει» το Oktoberfest στις πτήσεις και τα σαλόνια αναμονής της