Νέες ελκυστικές επιλογές οικιστικών ακινήτων σε Λάρνακα και Πάφο από την Altamira Real Estate

Από τις νέες επιλογές που προτείνει η εταιρεία ξεχωρίσαμε κενές κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο, σε δημοφιλείς περιοχές που παρουσιάζουν υψηλή ζήτηση σε οικιστικά ακίνητα. Τα επιλεγμένα ακίνητα αποτελούν ιδανικές επιλογές για ιδιοχρησία ή για επένδυση χαμηλού ρίσκου με καλή απόδοση. Επιπλέον, τα ακίνητα εξαιρούνται της καταβολής ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας http://www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Ελκυστική επιλογή στη Λευκωσία από €240,000

Στον Δήμο Λακατάμειας και συγκεκριμένα στην ενορία Αγίας Παρασκευής, εντοπίζεται κενή διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €240,000. Το τεμάχιο διαθέτει κανονικό σχήμα και εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου, επί της οδού Αχερίτου.

PR40592

Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα και δύο αποχωρητήρια. Διαθέτει επίσης καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, καλυμμένο χώρο στάθμευσης, κήπο και περίφραξη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 182 τ.μ. Η κατοικία θεωρείται ιδανική για οικογένειες.

Μοναδικές ευκαιρίες στη Λάρνακα από €72,000

Σε ελκυστική περιοχή στα Περβόλια Λάρνακας, ξεχωρίζει διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το οποίο πωλείται προς €125,000.

PR40702

Το διαμέρισμα αποτελείται από ενιαίο χώρο, σαλόνι με κουζίνα και τραπεζαρία, έξοδο σε μερικώς καλυμμένη βεράντα και ένα αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 75 τ.μ, ενώ οι καλυμμένες βεράντες είναι 6 τ.μ. και 56 τ.μ. οι ακάλυπτες βεράντες. Το ακίνητο διαθέτει τίτλο ιδιοκτησίας.

Επίσης στην κοινότητα Περβόλια, το ενδιαφέρον κεντρίζει άλλο ένα κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με τιμή πώλησης €100,000. Το διαμέρισμα αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «Ornamental Court», σε περιοχή με καλή πρόσβαση στο κέντρο της κοινότητας και στην παραλία.

Διαθέτει ενιαίο χώρο που περιλαμβάνει κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία, ένα αποχωρητήριο και καλυμμένη βεράντα. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 83 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών 17 τ.μ. Το ακίνητο αποτελεί κατάλληλη επιλογή για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση.

Σε εξαιρετική περιοχή στην κοινότητα Κιτίου στην επαρχία Λάρνακας, εντοπίζονται τέσσερις ημιτελείς κατοικίες σε οικιστικό χωράφι πλησίον της Λεωφόρου Μενεού, με τιμή πώλησης €950,000. Το χωράφι έχει κανονικό σχήμα, επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο. Οι τρείς κατοικίες βρίσκονται στο στάδιο της ολοκλήρωσης του σκελετού και η μία στο στάδιο της τοιχοποιίας.

Στην επαρχία Λάρνακας και συγκεκριμένα στην κοινότητα Τερσεφάνου ξεχωρίσαμε ετοιμοπαράδοτο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων το οποίο πωλείται προς €72,000. Το ακίνητο απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και τις γειτονικές κοινότητες. Αποτελείται από σαλόνι, τραπεζαρία κουζίνα και ένα αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 84 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας στα 10 τ.μ. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

Μοναδική ευκαιρία με τριώροφη κατοικία εντοπίζεται στην ενορία Άγιου Νικολάου της επαρχίας Λάρνακας, με τιμή πώλησης €280,000. Το ακίνητο διαθέτει άνετους χώρους, με το ισόγειο να αποτελείται από τραπεζαρία με ενιαίο καθιστικό χώρο, κουζίνα με καθιστικό, αποχωρητήριο ξένων και αποθήκη.

Ο 1ος όροφος αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια, πλυσταριό, αποθηκευτικό χώρο και ινστιτούτο αισθητικής. Ο 2ος όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια τα οποία διαθέτουν ιδιαίτερο ντους και αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 360 τ.μ, των καλυμμένων βεραντών 16 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών 38 τ.μ.

Κατοικίες στην Πάφο από € 200,000

Κενή ανεξάρτητη ισόγεια κατοικία με υπόγειο πωλείται στην περιοχή Άγιος Θεόδωρος της επαρχίας Πάφου προς €360,000. Το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Πάφου.

PR40703

Αποτελείται από υπόγειο και ισόγειο σε εν μέρει υπερυψωμένο επίπεδο. Ο ενιαίος χώρος του ισογείου περιλαμβάνει καθιστικό, τραπεζαρία, σαλόνι, αποθήκη, γραφείο κουζίνα και δύο αποχωρητήρια. Το υπόγειο αποτελείται από ένα χώρο στάθμευσης και αποθήκη, ενώ στους εξωτερικούς χώρους διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, μικρό κήπο και περίφραξη. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 200 τ.μ.. Η κατοικία θεωρείται ιδανική επιλογή για οικογένειες.

Στα Μανδριά της Πάφου πωλείται ετοιμοπαράδοτη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων με πισίνα προς €350,000. Το ακίνητο αποτελεί μέρος του συγκροτήματος «Ayia Irini Villas» και διαθέτει ενιαίο χώρο σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία και δύο αποχωρητήρια.

PR36838

Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 174 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών στα 12 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών στα 19 τ.μ.. Η κατοικία διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι κενή και αποτελεί κατάλληλη επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

PR32998 – Σε ελκυστική περιοχή στην κοινότητα της Τσάδας πωλείται κενή ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων με πισίνα προς €200,000. Η κατοικία αποτελείται από ενιαίο χώρο με κουζίνα, τραπεζαρία, καθιστικό, πλυσταριό και δύο αποχωρητήρια.

Επιπλέον, εξωτερικά διαθέτει αυλή και χώρο στάθμευσης. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 160 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών στα 24 τ.μ. Το εμβαδόν της γης ανέρχεται στα 900 τ.μ.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Ο σχεδιασμός του 5oυ ορόφου στο Neocleous Tower επαναπροσδιορίζει την ευεξία στον εργασιακό χώρο
Επενδυτικές ευκαιρίες προσφέρει η AstroBank
Ετήσια αύξηση 1,1% στον δείκτη τιμών κατοικιών το πρώτο τρίμηνο 2024
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Κατάργηση της ημερήσιας ενοικίασης ακινήτων για να πέσουν τα ενοίκια
Νέες ελκυστικές επιλογές οικιστικών ακινήτων σε Λάρνακα και Πάφο από την Altamira Real Estate
Αλέξης Βαφεάδης: Σε 15 με 20 μέρες θα διαφανεί πώς θα προχωρήσει ο δρόμος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς
Παραλήφθηκαν μέσω «Ιππόδαμου» οι πρώτες αιτήσεις, εκδόθηκε η πρώτη πολεοδομική άδεια στο νέο περιβάλλον
«Ο περιμετρικός αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας θα παραδοθεί στα μέσα Αυγούστου»-Όσα ξεκαθαρίζει το ΥΜΕΕ
Μέχρι τέλος Ιουλίου τα επόμενα βήματα για την μαρίνα και το λιμάνι Λάρνακας-Οι διαβουλεύσεις με την Kition
Υπουργείο Εσωτερικών: Ηλεκτρονικά η διαδικασία αιτήσεων για άδειες οικοδομής από 1η Ιουλίου