Hellenic Bank Mobile Αpp: Τραπεζικές υπηρεσίες εύκολα και πιο appλά από ποτέ

Με νέα χαρακτηριστικά εμπλουτίζεται διαρκώς το Hellenic Bank Mobile App, η πρωτοποριακή εφαρμογή της Ελληνικής Τράπεζας. Διαθέτοντας ένα απλό και φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό, εξασφαλίζει στους πελάτες εύκολες και γρήγορες συναλλαγές, αποφεύγοντας περιττή ταλαιπωρία στα καταστήματα και επιπλέον χρεώσεις.

Μόνο με το πάτημα μερικών κουμπιών από το κινητό τους, οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από κομβικές τραπεζικές συναλλαγές, σε χρόνο μηδέν, με απόλυτη άνεση αλλά και με τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας να προστατεύουν τις κινήσεις τους.

Αίτηση για δάνεια και άλλα τραπεζικά προϊόντα

Μία από τις σημαντικότερες και μοναδικές διευκολύνσεις που προφέρει το Hellenic Bank Mobile App είναι η δυνατότητα των πελατών να αιτηθούν για «Στεγαστικό δάνειο», «Προσωπικό δάνειο», «Χρηματοδότηση αυτοκινήτου», «Πιστωτική κάρτα» και «Λογαριασμό με όριο».

Επιλέγοντας στην εφαρμογή τα τραπεζικά προϊόντα που ικανοποιούν τις ανάγκες τους, οι πελάτες καταθέτουν την αίτησή τους ηλεκτρονικά.

Είναι σημαντικό να διευκρινιστεί ότι για όλα τα παραπάνω τραπεζικά προϊόντα, πλην του «Στεγαστικού δανείου» και της «Χρηματοδότησης αυτοκινήτου», μπορούν και να υπογράψουν τα έγγραφά τους ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειαστεί καμία επίσκεψη στο κατάστημα!

Πληρωμές σε πάνω από 17 κατηγορίες οργανισμών

Απόλυτη είναι η άνεση που εξασφαλίζει το Hellenic Bank Mobile App και στην εκτέλεση καθημερινών συναλλαγών, καθώς οι πελάτες μπορούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα να μεταφέρουν χρήματα, να πραγματοποιήσουν πληρωμές και να εξοφλήσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας σε 17 κατηγορίες οργανισμών και για πάνω από 1.200 λογαριασμούς.

Ακόμα, μπορούν να προγραμματίσουν πληρωμές και πάγιες εντολές, όπως και να μεταφέρουν χρήματα μεταξύ των λογαριασμών τους ή και σε άλλες τράπεζες, έχοντας το πλεονέκτημα της αποστολής έως και €5.000 SEPA δωρεάν.

Επίσης, έχουν τη δυνατότητα να αποθηκεύσουν πιστοποιητικά που αφορούν τους λογαριασμούς τους, όπως το IBAN, πιστοποιητικά τόκων και το ιστορικό των συναλλαγών τους, αλλά και να διαχειριστούν και τους λογαριασμούς προειδοποίησής τους.

Contact Pay για appίστευτα εύκολες μεταφορές χρημάτων

Πανεύκολη είναι πλέον και η μεταφορά χρημάτων προς άλλους λογαριασμούς με την επιλογή Contact Pay, που προσφέρει Hellenic Bank Mobile App. Χρησιμοποιώντας το κινητό του, με την ίδια ευκολία που στέλνει ένα sms, ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τις αποθηκευμένες επαφές στο τηλέφωνό του και εν συνεχεία να αποστείλει ή να λάβει χρήματα, από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας, με απίστευτη ευκολία, ταχύτητα και χωρίς καμία χρέωση.

Με την ασφάλεια του FREEZE

Το Hellenic Bank Mobile App προσφέρει τις αναγκαίες λύσεις και στο ζήτημα της ασφάλειας των καρτών, δίνοντας τον πλήρη έλεγχο στους πελάτες σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής τους.

Οι πελάτες της Ελληνικής έχουν ανά πάσα στιγμή τη δυνατότητα να απενεργοποιήσουν προσωρινά την κάρτα τους για λόγους ασφαλείας, μέσα από την επιλογή Freeze Card που δίνεται στην ενότητα «Κάρτες» της εφαρμογής.

Με εξίσου εύκολο τρόπο, μπορούν να την επανενεργοποιήσουν, επιλέγοντας τη δυνατότητα Unfreeze.

Αντίστοιχα, μπορούν να δηλώσουν την απώλεια ή την κλοπή της κάρτας τους, αλλά και να διαχειριστούν τις ειδοποιήσεις “alerts” των καρτών τους, ώστε να ενημερώνονται για τις συναλλαγές τους με SMS ή push notification.

Εικονική κάρτα

Μια ακόμη από τις πρωτοποριακές διευκολύνσεις του Hellenic Bank Mobile App είναι η δυνατότητα δημιουργίας εικονικής κάρτας μίας χρήσης (virtual card) κάθε φορά που ο χρήστης επιθυμεί να κάνει μια ηλεκτρονική συναλλαγή.

Πρόκειται για μια επιλογή που παρέχει επιπλέον ασφάλεια στους πελάτες της Ελληνικής, καθώς μετά από κάθε συναλλαγή το σύστημα δεν διατηρεί και καταστρέφει αυτόματα τα στοιχεία της συγκεκριμένης εικονικής κάρτας.

Προηγμένη ασφάλεια στη σύνδεση και ταυτοποίηση

Από τα πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα του Hellenic Bank Mobile App είναι το υψηλό επίπεδο ασφάλειας και άνεσης που προσφέρει στους χρήστες.

Η σύνδεση στην εφαρμογή πραγματοποιείται βιομετρικά με το δαχτυλικό αποτύπωμα ή την αναγνώριση προσώπου του χρήστη, χωρίς να απαιτείται η εισαγωγή κωδικών.

Χωρίς SMS – OTP και άλλες χρονοβόρες ειδοποιήσεις, οι πελάτες συνδέονται με εξαιρετική ταχύτητα στην εφαρμογή για να πραγματοποιήσουν όλες τις παραπάνω συναλλαγές, με απόλυτη άνεση και εκπληκτική ταχύτητα.

Δειτε Επισης

ΕΚT: Τεχνητή νοημοσύνη για τραπεζική εποπτεία μέσω ενός «ChatGPT»
POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων
Μπήκε το νερό στ' αυλάκι για λύσεις σε προβλήματα του επιχειρείν-Τα τρία ζητήματα προς θετική κατάληξη
Ο σχεδιασμός του 5oυ ορόφου στο Neocleous Tower επαναπροσδιορίζει την ευεξία στον εργασιακό χώρο
Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol
Πού θα... πάνε τα €351,4 εκ. που περιλαμβάνονται στον συμπληρωματικό κρατικό προϋπολογισμό
Δρ. Έλληνας για Great Sea Interconnector: Βιώσιμο το έργο, παράξενη η θέση ΑΔΜΗΕ- «Η Κύπρος να μπει ως μέτοχος»
Κέρδισε έφεση στο Ανώτατο για υπόθεση λιβέλλου εναντίον του ο Αθανάσιος Ορφανίδης
Στις 6 Σεπτεμβρίου η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων για το «Ενοίκιο έναντι Δόσης»