Mall of Cyprus: Νέα σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε συνεργασία με την Unicars

Το Mall of Cyprus, σε συνεργασία με την Unicars, ανακοινώνει με χαρά την εγκατάσταση νέων σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (EV) στο εμπορικό κέντρο. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου ιδιωτικού δικτύου φόρτισης με στόχο να καταστήσει την ηλεκτρική κινητικότητα πιο προσιτή και προσβάσιμη για όλους, ενώ παράλληλα προωθεί την περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Εύκολη τοποθεσία φόρτισης
Τα νέα σημεία φόρτισης EV βρίσκονται σε βολική τοποθεσία στα αριστερά, αμέσως μετά την είσοδο στον υπόγειο χώρο στάθμευσης του Mall of Cyprus. Η εγκατάσταση περιλαμβάνει δύο διπλούς φορτιστές, επιτρέποντας την ταυτόχρονη φόρτιση έως και τεσσάρων οχημάτων. Κάθε φορτιστής προσφέρει μέγιστη ισχύ φόρτισης 22kW, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και γρήγορη φόρτιση για όλους τους χρήστες.

Κόστος χρέωσης
Το κόστος φόρτισης ηλεκτροκίνητου οχήματος στο Mall of Cyprus είναι 0,49 €/kWh.

Πολλαπλές επιλογές πληρωμής
Για να ενισχυθεί η διευκόλυνση της χρήσης, το Mall of Cyprus και η Unicars προσφέρουν τρεις ευέλικτες μεθόδους πληρωμής για τη χρήση των σημείων φόρτισης EV. Η πρώτη επιλογή είναι η άμεση πληρωμή (Ad-hoc), η οποία είναι υποχρεωτική για τους δημόσιους σταθμούς. Αυτή η μέθοδος δεν απαιτεί τη λήψη οποιασδήποτε εφαρμογής ή εγγραφής, καθιστώντας την εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη. Με απλή σάρωση του κωδικού QR που είναι διαθέσιμος στους φορτιστές, οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τη φόρτιση. Η επιλογή αυτή επιτρέπει επίσης δυνατότητες περιήγησης με περισσότερους από 500 EMSP παγκοσμίως, παρέχοντας εκτεταμένη ευελιξία στους ιδιοκτήτες EV.

mallofcyprusev2

Η δεύτερη μέθοδος πληρωμής είναι μέσω μιας κάρτας RFID που παρέχεται από την Petrolina. Αυτή η κάρτα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκλειδώνουν εύκολα τους φορτιστές εντός του δικτύου pcharge. Επιπλέον, παρέχει ολοκληρωμένες επιλογές διαχείρισης λογαριασμού που απευθύνονται τόσο σε πελάτες B2B (Business-to-Business) όσο και σε πελάτες B2C (Business-to-Consumer), καθιστώντας την ευέλικτη επιλογή για διαφορετικούς τύπους χρηστών.

Η τρίτη επιλογή πληρωμής είναι μέσω της εφαρμογής pcharge για κινητά, η οποία υποστηρίζει την εύκολη εγγραφή και την πρόσβαση σε έναν διαδραστικό χάρτη δημόσιων σταθμών φόρτισης. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν αμέσως τη φόρτιση σαρώνοντας τον κωδικό QR στους φορτιστές και μπορούν να πραγματοποιούν άνετα πληρωμές χρησιμοποιώντας την πιστωτική τους κάρτα. Αυτή η ομαλή χρήση διασφαλίζει ότι η φόρτιση ενός EV στο Mall of Cyprus είναι απλή και αποτελεσματική.

Δέσμευση για ένα περιβαλλοντικά καλύτερο μέλλον
Με την εισαγωγή αυτών των νέων σημείων φόρτισης EV, το Mall of Cyprus και η Unicars κάνουν σημαντικά βήματα προς την κατεύθυνση της προώθησης ενός πιο πράσινου περιβάλλοντος. Η πρωτοβουλία αυτή όχι μόνο υποστηρίζει την αυξανόμενη ομάδα των ιδιοκτητών EV, αλλά ευθυγραμμίζεται επίσης με τις παγκόσμιες προσπάθειες για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και την προώθηση της βιώσιμης ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δειτε Επισης

Οι δύο καινοτόμες πλωτές κατασκευές σίτισης ψαριών της Levantina Fish στη θαλάσσια περιοχή Βασιλικού (pics)
Από πότε κινητά, tablet και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές θα πρέπει να έχουν κοινό φορτιστή
Διαμήνυσαν τις θέσεις τους στην Ε.Ε. για το χαλλούμι οι αγελαδοτρόφοι-Τα κρίσιμα ζητήματα που έθιξαν
Πέρασε η πρόταση της Κομισιόν για δασμούς στις εισαγωγές ηλεκτρικών οχημάτων με BEV από την Κίνα
Reuters: Η Γερμανία θα ψηφίσει κατά των δασμών της Ε.Ε. στα κινεζικά ηλεκτρικά οχήματα
Εκτοξεύθηκαν οι τιμές του ελαιόλαδου και των πατατών-Με την μεγαλύτερη ετήσια αύξηση τον Σεπτέμβριο
Όμιλος Παπαέλληνας και χαρτομάντιλα Kleenex®: Μια μοναδική επετειακή συσκευασία για τα 70 χρόνια στην Κύπρο
«Halloumi style» για προϊόντα από την Πολωνία… Στη δίνη της «πειρατείας» και κίνδυνοι για τις εξαγωγές χαλλουμιού
Η Lidl ενισχύει τη δέσμευσή της για το κλίμα: Net-Ζero μέχρι το 2050
Η Ferrari δίνει παλμό στην καρδιά της Λεμεσού για καλό σκοπό