Νέο flagship κατάστημα Cosmos Sport προσεχώς στο My Mall Limassol

H Cosmos Sport, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των αθλητικών ειδών, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του νέου, υπερσύγχρονου καταστήματος στο My Mall Limassol την Πέμπτη 4 Ιουλίου. Με ιστορία που ξεκινά πριν από περίπου 40 χρόνια, η Cosmos Sport έχει καταφέρει να κατακτήσει την κορυφή στον τομέα της, προσφέροντας στους πελάτες της προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και εξυπηρέτηση που ξεχωρίζει.

Η πορεία της εταιρείας Cosmos Sport ξεκίνησε το 1982 στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν το πρώτο κατάστημα άνοιξε τις πόρτες του. Από την αρχή, η εταιρεία εστίασε στην ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και προάγοντας την αθλητική κουλτούρα. Με την πάροδο του χρόνου, η Cosmos Sport επεκτάθηκε σταθερά, αποκτώντας παρουσία σε μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας. Το 2021, η Cosmos Sport άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία και εκτός ελληνικών συνόρων.

cosmossportNewstore2

Σήμερα, η Cosmos Sport διαθέτει τρία φυσικά καταστήματα στην Κύπρο (δύο στην Λευκωσία και ένα Πάφο) και ετοιμάζεται να εγκαινιάσει ολοκαίνουριο flagship κατάστημα στη Λεμεσό, στο My Mall. Οι επισκέπτες του My Mall Limassol θα έχουν σύντομα την ευκαιρία να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία, με πρόσβαση σε αμέτρητα styles από Nike, adidas, Under Armour, Αsics και 70+ Top Sport & Athleisure Brands.

Η εταιρεία, με τη νέα της παρουσία στο My Mall Limassol, επιδιώκει να συνεχίσει να παρέχει την ίδια υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και προϊόντων που την έχει κάνει γνωστή. Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πιο εξειδικευμένο εξοπλισμό για τα αγαπημένα τους sport, όλες τις νέες athleisure συλλογές καθώς και να επωφεληθούν από τα Summer Sales με εκπτώσεις έως 50% off!

Η ευρεία γκάμα προϊόντων της Cosmos Sport είναι πάντα διαθέσιμη 24/7, και στο online κατάστημα: www.cosmossport.cy.

Δειτε Επισης

Ο σχεδιασμός του 5oυ ορόφου στο Neocleous Tower επαναπροσδιορίζει την ευεξία στον εργασιακό χώρο
Ευρωζώνη: Αύξηση 0,1% στις λιανικές πωλήσεις
Πού θα... πάνε τα €351,4 εκ. που περιλαμβάνονται στον συμπληρωματικό κρατικό προϋπολογισμό
Δρ. Έλληνας για Great Sea Interconnector: Βιώσιμο το έργο, παράξενη η θέση ΑΔΜΗΕ- «Η Κύπρος να μπει ως μέτοχος»
PwC Κύπρου: Ξεκινά και φέτος η τετραήμερη εργασία
Α. Τσουλόφτας: Πιο ελκυστικό για τους επενδυτές και σύντομα καλά νέα για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο
Ηλεκτρική διασύνδεση: Το νέο πισωγύρισμα, η μεγαλύτερη ανησυχία και ποια τα επόμενα βήματα
Επί τάπητος οι προκλήσεις της επιχειρηματικής κοινότητας-Τα θέματα που συζητήθηκαν στο Προεδρικό
Πρεμιέρα στον θεσμοθετημένο διάλογο με το επιχειρείν-«Η επιχειρηματική κοινότητα είναι πρωταγωνιστής...»(pics)
Π.Σ.Ε.Π.Σ: Προχωρά στη δημιουργία Παγκύπριας Συνεργατικής Τράπεζας