Μένει Κύπρο ο Oliver Gatzke-Τι λέει για τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα

Την πρόθεση του ιδίου και της οικογενείας του να παραμείνουν στην Κύπρο έπειτα και από την ολοκλήρωση της σύμβασής του με την Ελληνική Τράπεζα στις 22 Ιουλίου, εξέφρασε μιλώντας στο CBN ο τέως διευθύνοντας σύμβουλος της τράπεζας, Oliver Gatzke.

«Θα συνεχίσουμε να ζούμε στην Κύπρο λόγω της χώρας, των ανθρώπων της και του καιρού, που είναι σίγουρα καλύτερος από ό,τι στη Γερμανία», ανέφερε στο CBN ο κ. Gatzke, ο οποίος ερωτηθείς αναφορικά με τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια είπε πως δεν υπάρχει επί του παρόντος κάτι συγκεκριμένο προς ανακοίνωση.

«Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές θα ψάξω για ευκαιρίες μη εκτελεστικών καθηκόντων, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο για να μιλήσω ακόμη», σημείωσε.

Νωρίτερα πάντως, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Oliver Gatzke προσδιόρισε το στίγμα της επαγγελματικής πορείας που προτίθεται να ακολουθήσει, γράφοντας ότι θα επικεντρώσει την επαγγελματική του σταδιοδρομία στο να μοιραστεί την εμπειρία του στον μετασχηματισμό του ευρωπαϊκού τραπεζικού κλάδου ως ανώτερος σύμβουλος και μη εκτελεστικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

«Ήταν πραγματική ευχαρίστηση και τιμή να υπηρετήσω την Ελληνική Τράπεζα ως διευθύνων σύμβουλος και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ενδιαφερόμενους για τα τρία τελευταία χρόνια και να ευχηθώ στην τράπεζα ό,τι καλύτερο για το μέλλον», έγραψε ο Oliver Gatzke.

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία