Στην Κύπρο η πρόεδρος του ESMA Verena Ross για το Global Yield 2025

Το 10ο International Funds Summit & Expo, που πραγματοποιείται τον προσεχή Νοέμβριο, αποτελεί ορόσημο, καθώς για τη φετινή διοργάνωση θα βρίσκεται στην Κύπρο η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Αρχής Κινητών Αξιών και Αγορών (ESMA), Verena Ross.

To Συνέδριο που θα διεξαχθεί στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, αναμένεται να συγκεντρώσει πάνω από 500 συμμετέχοντες από περισσότερες από 15 χώρες, καθιστώντας το πραγματικά ένα διεθνές γεγονός.

Με θέμα "Global Yield 2025: Προβλέποντας τις Χρηματοοικονομικές Αγορές", η φετινή διοργάνωση θα επικεντρωθεί στην ανάλυση της αγοράς για βασικές επενδυτικούς τομείς και προϊόντα, με τις κεφαλαιαγορές, τα ομόλογα και τις εναλλακτικές επενδύσεις ως κύριες θεματικές.

Η ατζέντα περιλαμβάνει επίσης θεματικές όπως στρατηγική ηγεσίας, τεχνητή νοημοσύνη, ανάλυση δεδομένων, υποχρεώσεις και ευκαιρίες ESG, αντικατοπτρίζοντας έτσι το εξελισσόμενο τοπίο διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων.

Η συμμετοχή της κας Ross αποτελεί ένδειξη της αίγλης και σημαντικότητας του Συνεδρίου και του ρόλου του ως πλατφόρμα για συζήτηση ρυθμιστικών εξελίξεων και τάσεων της αγοράς κεφαλαίων.

Οι τοποθετήσεις και απόψεις της αναμένεται να προσδώσουν αξία, ενώ από κοινού με τους Γιώργο Θεοχαρίδη, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου και Βασιλική Λαζαράκου, Πρόεδρο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Ελλάδας, μέσω διαδραστικής συζήτησης θα παρέχουν μια ολοκληρωμένη εικόνα του ρυθμιστικού τοπίου στην Ευρώπη.

Με περισσότερους από 30 ομιλητές, συμπεριλαμβανομένων κορυφαίων στελεχών, ρυθμιστών και στρατηγιστών της αγοράς, οι συμμετέχοντες μπορούν να προσβλέπουν σε πρωτοποριακές ιδέες και σε δικτύωση με βασικούς παίκτες του κλάδου.

Η ατζέντα του Συνεδρίου έχει σχεδιαστεί για να αντιμετωπίζει τις ανάγκες και τις προκλήσεις των διαχειριστών περιουσιακών στοιχείων, των διαχειριστών κεφαλαίων, των επαγγελματιών ιδιωτικών κεφαλαίων και άλλων ειδικών χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, καθιστώντας το ως το κορυφαίο Συνέδριο για όποιον θέλει να παραμένει ένα βήμα μπροστά στις χρηματοοικονομικές αγορές.

Το Συνέδριο αποτελεί και μοναδική ευκαιρία δικτύωσης. Οι σύνεδροι θα έχουν την ευχέρεια να έρθουν σε επαφή με ανώτερα στελέχη χρηματοοικονομικών και επενδυτικών εταιρειών, να συμμετάσχουν σε διαδραστικές συζητήσεις και να δημιουργήσουν σχέσεις με εμπειρογνώμονες του εξωτερικού.

Δειτε Επισης

Λιμάνι-Μαρίνα Λάρνακας: Διαμαρτύρονται για τα τέλη ελλιμενισμού οι ιδιοκτήτες σκαφών-Τι ζητούν από κράτος και Δήμο
ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί
Δηλώστε συμμετοχή: Το 15ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ έρχεται την 1η Νοεμβρίου
Κινήθηκε σε ανοδική πορεία ο κύκλος εργασιών στην βιομηχανία
Lobbying στην Κύπρο: Εκπαιδευτικό σεμινάριο για το νέο νομοθετικό πλαίσιο