Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Παρασκευή 19/07/2024, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ) στη Λευκωσία, η παρουσίαση του Σχεδίου Επιδότησης Διδάκτρων και Σίτισης Παιδιών Μέχρι 4ων Ετών και 6 Μηνών (4 6/12), στα Μέλη του Συνδέσμου Ιδιωτικής Προσχολικής Εκπαίδευσης Κύπρου (ΣΙΠΕΚ), από τον Ομάδα της Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιδομάτων Πρόνοιας (ΥΔΕΠ), του Υφυπουργείου Κοινωνικής Πρόνοιας.

Στην παρουσίαση, αναλύθηκαν οι τροποποιήσεις στους όρους και κριτήρια του Σχεδίου για την νέα σχολική χρονιά 2024-2025 και επεξηγήθηκε με πρακτικά παραδείγματα ο τρόπος υπολογισμού του ποσού της επιδότησης, βάσει των εισοδηματικών και άλλων κριτηρίων των οικογενειών, καθώς και ο τρόπος συμπλήρωσης και υποβολής της σχετικής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους βρεφονηπιακούς σταθμούς και νηπιαγωγεία που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Σχέδιο.

Στην συνέχεια, οι ιδιωτικοί σταθμοί και νηπιαγωγεία-Μέλη του ΣΙΠΕΚ, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να υποβάλουν ερωτήματα και να ανταλλάξουν απόψεις, σ’ ένα ιδιαίτερα παραγωγικό κλίμα με τα στελέχη της ΥΔΕΠ.

Επιπλέον, τα Μέλη του ΣΙΠΕΚ υπέβαλαν εποικοδομητικά σχόλια και εισηγήσεις για την μείωση του διοικητικού κόστους στη διαχείριση του Σχεδίου Επιδότησης καθώς και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του ΣΙΠΕΚ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς την αξιότιμη Υφυπουργό Κοινωνικής Πρόνοιας κυρία Μαριλένα Ευαγγέλου, για το έργο που επιτελεί το Υφυπουργείο, και στην ομάδα του ΥΔΕΠ για την παρουσίαση, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι η αγαστή συνεργασία θα συνεχιστεί και θα ενδυναμωθεί περαιτέρω με επιπρόσθετες δράσεις προς όφελος των παιδιών για πρόσβαση σε δομές που προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες προσχολικής φροντίδας και εκπαίδευσης για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών αλλά και για την στήριξη των εργαζόμενων γονέων και των οικογενειών τους.

Τέλος, ο ΣΙΠΕΚ ευχαρίστησε θερμά την ΟΕΒ της οποίας είναι Μέλος από το 1976 για την πολύχρονη συνεργασία, την συνεχή στήριξη και την αναβάθμιση της μεταξύ τους συνεργασίας.

Επισυνάπτεται φωτογραφικό υλικό από την παρουσίαση.

5 1 (4) 2 (1) 4 (1) 3 (1)
5 1 (4) 2 (1) 4 (1) 3 (1)

Δειτε Επισης

ΤΕΠΑΚ: Υποτροφίες για μεταπτυχιακό στη διεθνή διοίκηση τουρισμού και επιχειρήσεων φιλοξενίας
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
Στην Ελλάδα η Μαρίνα Χατζημανώλη-Συμμετοχή σε εκδηλώσεις και συνάντηση με στελέχη της Royal Caribbean
H Διεθνής Συμβουλευτική Επιτροπή του Αμερικανικού Πανεπιστημίου Βηρυτού-Ο ρόλος και τα ιδρυτικά μέλη
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε
Εκστρατεία Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για τις διαδικτυακές απάτες
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία
Νέες μπηχτές Προεδρικού για την ηλεκτρική διασύνδεση με σαφείς αποδέκτες-Τα σημεία που προβληματίζουν
Πολλά και αμείλικτα τα ερωτήματα για την ηλεκτρική διασύνδεση-«Δώρο» 125 εκατομμυρίων χωρίς εγγυήσεις
Πλούταρχος Γεωργιάδης: Η ανοχή μας έχει εξαντληθεί και αναμένουμε λύσεις από το κράτος-Τι ζητούν οι φαρμακοποιοί