Powered by

Μια βραδιά με cheese and wine pairing στο L'Atelier Robuchon

Έχοντας πλέον κατακτήσει πολλαπλά βραβεία για την ποιότητα, τη δημιουργικότητα, την επιμονή στην τελειότητα και την υψηλή γαστρονομία, το L’ Atelier Robuchon, εμπλουτίζει το à la carte μενού του, με μία νέα, μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το εμβληματικό εστιατόριο της Μαρίνας Αγίας Νάπας, διοργανώνει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στις 20:00 μια ειδική βραδιά για να παρουσιάσει το απόλυτο cheese platter, το οποίο θα συνοδεύεται με τα εξαιρετικά κρασιά Mirabeau, σε συνεργασία με το Vinologie Cyprus.

Η βραδιά θα ξεκινήσει με ένα γευστικό welcome drink, ενώ στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν εξαιρετικές ποικιλίες τυριών, που αναδεικνύονται άψογα με τα κρασιά Mirabeau, απογειώνοντας την όλη εμπειρία.

Το νέο cheese platter του L'Atelier Robuchon υπόσχεται να ενθουσιάσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη της γαστρονομικής εμπειρίας που ήδη προσφέρει το βραβευμένο εστιατόριο.

Ενώ παράλληλα δίνει πλέον την ευκαιρία στους εκλεκτούς πελάτες του εστιατορίου να απολαμβάνουν τη μοναδική φιλοξενία και την ατμόσφαιρα του χώρου, μέσα από εναλλακτικές επιλογές.

ateliercov2

Οι κρατήσεις πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο που ακολουθεί, https://sevn.ly/xCzSd6tO η τιμή ανέρχεται στα 90 ευρώ ανά άτομο (ελάχιστος αριθμός κρατήσεων, δύο άτομα).

Η κράτηση περιλαμβάνει ένα platter τυριών εξαιρετικής ποικιλίας, δύο welcome cocktails και ένα κρασί Mirabeau.

Δειτε Επισης

Μοναδική εμπειρία refined dining στους ατμοσφαιρικούς χώρους του Amyth of Nicosia
Μια... Anassa γεμάτη αναζωογόνηση και ένα τριήμερο με την όμορφη θέα του Kόλπου της Χρυσοχούς (pics)
Πού θα ταξιδέψουν φέτος οι Ευρωπαίοι τουρίστες-Τέταρτη σε προτιμήσεις η Ελλάδα
City of Dreams Mediterranean: Γιόρτασε τη δεύτερη επέτειό του δωρίζοντας μία BMW i4 eDrive40 Gran Coupe
Αυτό είναι το νέο δρομολόγιο της Wizz Air από το αεροδρόμιο Λάρνακας-Πότε αρχίζουν οι πτήσεις
Ταξιδιωτικός «πυρετός» ως το 2040-$15 τρις θα δαπανώνται ετησίως για ταξίδια
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
Η νορβηγική συνταγή για κατάλληλο και επαρκές ανθρώπινο δυναμικό στα ξενοδοχεία-Η πρωτοβουλία ΠΑΣΥΞΕ
Μαριλένα Ραουνά: Πέραν των 30.000 συνέδρων στην Κύπρο...Οκτώ διαγωνισμοί για κάλυψη των αναγκών διαμονής
Επιτυχής αναχρηματοδότηση για την Celestyal-Επιταχύνει την στρατηγική ανάπτυξής της