Καριέρα στην κανονιστική τεχνολογία-Γιατί οι επαγγελματίες επιλέγουν να εργάζονται στην Complytek

Ο τομέας της τεχνολογίας αναπτύσσεται τάχιστα, κυρίως στην Κύπρο. Ωστόσο, δεν προσφέρει κάθε εταιρεία τις εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης που ευνοούν την επαγγελματική ανάπτυξη και την προσωπική ευημερία.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη λογισμικού συμμόρφωσης για τον ρυθμιστικό κλάδο και με πελατολόγιο σε περισσότερες από 20 χώρες παγκοσμίως, η Complytek ξεχωρίζει για τον ηγετικό της ρόλο στον τομέα. Δεν είμαστε μόνο η καλύτερη επιλογή για τους απαιτητικούς RegTech πελάτες, αλλά και ο ιδανικός προορισμός για τους επαγγελματίες τεχνολογίας που αναζητούν μια προσοδοφόρα καριέρα.

Ποιοι είμαστε

Η Complytek παρέχει κορυφαίες λύσεις RegTech σε διάφορους τομείς, όπως τραπεζιτικές συναλλαγές, πληρωμές, συναλλαγές, τυχερά παιχνίδια, ασφαλιστικές και επαγγελματικές υπηρεσίες, μέσα από τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τις διαδικασίες πιο αποδοτικές και πρωτοποριακές.

Μέσω της συνεργασίας μας με 30 εταιρείες από όλο τον κόσμο εξυπηρετούμε εκατοντάδες διεθνείς πελάτες. Αυτή η ευρεία μας εμβέλεια τονίζει τη δέσμευσή μας να αξιοποιούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας, των δεδομένων και της εμπειρογνωμοσύνης μας για να βοηθούμε οργανισμούς να συμμορφώνονται με τις κανονιστικές διατάξεις, να μετριάζουν τους κινδύνους και να σχεδιάζουν απρόσκοπτες διαδικασίες πελατών μέσω των λύσεων KYC, AML, Fraud και GRC.

Τι κάνουμε

Η εσωτερική πλατφόρμα της Complytek ακολουθεί μια προσέγγιση με γνώμονα τα δεδομένα, αναπτύσσοντας έτσι ένα περιβάλλον πειραματισμού και καινοτομίας. Εδώ, ενθαρρύνουμε τους ειδικούς μας να ασχοληθούν με δημιουργικά καθήκοντα που διευρύνουν την τεχνογνωσία τους, ενώ παράλληλα οδηγούν την εταιρεία προς τα εμπρός.

Η ποικιλόμορφη ομάδα μας περιλαμβάνει Προγραμματιστές, Αναλυτές, Διαχειριστές Λογαριασμών, Μηχανικούς Διασφάλισης Ποιότητας, Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, καθώς και Επιστήμονες Δεδομένων. Μαζί, αξιοποιούμε μια ισχυρή τεχνική δεξαμενή που περιλαμβάνει:

● Γλώσσες Προγραμματισμού: Angular, .Net, Python, JavaScript, και Bash Scripting

● Αρχιτεκτονικές Cloud Microservices: Βελτίωση της επεκτασιμότητας και της ανθεκτικότητας του συστήματος

● Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων: Αξιοποίηση του Microsoft SQL Server και της PostgreSQL

● Πρακτικές DevOps: Διασφάλιση της ομαλής ενσωμάτωσης και ανάπτυξης εντός των ομάδων

● Τεχνικές Εξισορρόπησης Φορτίου: Αποτελεσματική κατανομή του φόρτου εργασίας

● Εργαλεία Ελέγχου: Εφαρμογή των Prometheus και Grafana για βελτιστοποιημένη απόδοση

● Χρήση Docker: Διευκόλυνση γρήγορης και αξιόπιστης ανάπτυξης εφαρμογών

Πώς εντάσσεστε

Η ταχεία ανάπτυξη της Complytek καταδεικνύεται από τον αυξανόμενο αριθμό εργασιών που επεκτείνονται σε πολλές χώρες. Για όσους αναζητούν θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας στην Κύπρο, η Complytek προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης.

Αυτή τη στιγμή προσλαμβάνουμε ταλαντούχα άτομα για διάφορους ρόλους, όπως IT Admin, Senior Software Developer, Software Developers και QA Engineer.

Τι σας προσφέρουμε

Στην Complytek, δεσμευόμαστε να διασφαλίζουμε μια υγιή ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής για ολόκληρη την ομάδα μας. Προσφέρουμε:

● Ανάπτυξη και Ευκαιρίες: Παρέχουμε πόρους και ευκαιρίες για επαγγελματική ανέλιξη.

● Καινοτομία και Δημιουργικότητα: Υποστηρίζουμε τη δημιουργική σκέψη και τις καινοτόμες λύσεις.

● Ισορροπία και Ευημερία: Προσφέρουμε ευέλικτο ωράριο εργασίας και δυνατότητες εργασίας από το σπίτι.

● Η πρωτοβουλία μας iMATTER δημιουργεί ένα υποστηρικτικό και ποικιλόμορφο εργασιακό περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς που ενθαρρύνει την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη για όλους.

Από το 2019, διαθέτουμε πιστοποίηση Εργοδότη Ισότητας. Εγγυόμαστε ίσες αμοιβές, δεσμευόμαστε για δίκαιες και αμερόληπτες πρακτικές πρόσληψης και διασφαλίζουμε ένα ασφαλές περιβάλλον εργασίας με σεβασμό για όλους τους εργαζόμενους.

Η συνεχής δέσμευσή μας για την προώθηση ενός εργασιακού χώρου ποικιλομορφίας χωρίς αποκλεισμούς περιλαμβάνει μια καινοτόμο, ευχάριστη και φιλόξενη εταιρική κουλτούρα: στην Complytek, η ευημερία των εργαζομένων είναι πρωταρχικής σημασίας. Η ευημερία των εργαζομένων μας διασφαλίζεται επίσης μέσα από πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης σε διάφορους τομείς όπως εκπαίδευση, χορηγίες, εισφορές σε τοπικούς οργανισμούς, συνεχής μάθηση και προγράμματα υγείας και ευεξίας.

Τι ακολουθεί

Κοιτάζοντας στο μέλλον, η Complytek σχεδιάζει να αναπτύξει επιπρόσθετες προηγμένες κανονιστικές τεχνολογίες.

Οι βασικές μας πρωτοβουλίες περιλαμβάνουν:

● Ενισχυμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης και μηχανικής μάθησης: Επίτευξη μεγαλύτερης ευφυΐας και λειτουργικής αποδοτικότητας

● Power BI Dashboards: Παροχή αξιοποιήσιμων πληροφοριών μέσω αναλύσεων με βάση την τεχνητή νοημοσύνη

● Βελτιώσεις στην εξυπηρέτηση πελατών: Αξιοποίηση της τεχνολογίας για τη βελτίωση της αλληλεπίδρασης και της ικανοποίησης των πελατών

Πώς να ενταχθείτε στην Ομάδα μας

Αν έχετε πάθος με την τεχνολογία και την καινοτομία και επιθυμείτε να συμβάλετε στην ανάπτυξη μιας οικονομίας με περισσότερη διαφάνεια, ασφάλεια και συμμόρφωση, η Complytek είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς! Προσφέρουμε ένα δυναμικό και καινοτόμο περιβάλλον για επαγγελματίες του τομέα της πληροφορικής που επιθυμούν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους και να ασχοληθούν με δημιουργικά καθήκοντα.

Στην Complytek, φέρνουμε επανάσταση στον κλάδο της ρυθμιστικής τεχνολογίας με πρωτοποριακές λύσεις και χρειαζόμαστε ταλαντούχα άτομα που θα συμβάλλουν στη δημιουργία ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους.

Μάθετε για τις διαθέσιμες κενές θέσεις εργασίας για να ενταχθείτε στην πρωτοποριακή μας ομάδα μέσα από την ιστοσελίδα Complytek Careers.

Δειτε Επισης

Ανοίγει το πρώτο Quantum Data Center της IBM στην Ευρώπη-Σε λειτουργία στο Ehningen της Γερμανίας
Στην Ιταλία η Εθνική Ομάδα Κυβερνοασφάλειας της Κύπρου
Πράσινο Υπουργικού για αγορά 100.000 ηλεκτρονικών ταυτοτήτων-Θα διατεθούν δωρεάν οι 30.000
Google: Με απόφαση δικαστηρίου ανοίγει το app store της στον ανταγωνισμό
Ενισχύουν τις σχέσεις τους στους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας Κύπρος και Ιαπωνία-Μνημόνιο συνεργασίας
Ανοίγει η πόρτα του ΧΑ για νέες εισαγωγές εταιρειών πληροφορικής-Το «ράλι» εσόδων του εξαμήνου
Ιστορικές διακρίσεις για την Κύπρο στις Διεθνείς Ολυμπιάδες Πληροφορικής 2024
Google: Γιατί επενδύει ένα δις δολάρια στην Ταϊλάνδη
Νέες λύσεις για θωράκιση της κυβερνοασφάλειας στο 4ο Cyber Security Conference (video)
Υφυπουργείο Καινοτομίας: Κυβερνοεπιθέσεις κατά 78% των κυπριακών επιχειρήσεων