powered by

Οι κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου ταξιδεύουν 4 τυχερούς στους Ολυμπιακούς του Παρισιού

Ετοιμάζουν αποσκευές και πετούν για Παρίσι τέσσερις μεγάλοι τυχεροί της κλήρωσης των καρτών Visa της Τράπεζας Κύπρου.

Οι τυχεροί είναι οι Ίρμα Ρολάνδη Συκοπετρίτη, Elena Nastas, Κατερίνα Δημητρούδη και Χαράλαμπος Τίγγης, οι οποίοι θα ζήσουν την ανεπανάληπτη και φανταστική εμπειρία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Οι τυχεροί χρησιμοποίησαν τις κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου. Με κάθε συναλλαγή τους με κάρτες VISA της Τράπεζας Κύπρου από τις 22/05/2024 μέχρι και 22/06/2024, έλαβαν αυτόματα μέρος στην κλήρωση για 1 από τα 4 πακέτα δύο ατόμων για τους Αγώνες ΠΑΡΙΣΙ 2024!

Η Τράπεζα Κύπρου είναι Χρυσός Χορηγός της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής με στόχο να στηρίζει διαχρονικά τα ανερχόμενα ταλέντα του αθλητισμού.

Η Τράπεζα Κύπρου επιβράβευσε φέτος επτά αθλητές και αθλήτριες από ισάριθμες αθλητικές Ομοσπονδίες αναγνωρίζοντας τις επιτυχίες τους, παραδίδοντας τους ένα συμβολικό ποσό.

Δειτε Επισης

Οι μεταφορές το δημοφιλέστερο μέσο πληρωμής στην Κύπρο-Κατέλαβαν το 83% της συνολικής αξίας
Άφησε αμετάβλητα τα επιτόκια η ΕΚΤ-Τον Σεπτέμβριο βλέπουν την επόμενη πιθανή μείωση οι οικονομολόγοι
Τέσσερα κρίσιμα μέτωπα για τα αποτελέσματα των ελληνικών συστημικών τραπεζών (πίνακας)
Χρ. Πατσαλίδης: Σημαντική ανθεκτικότητα για την οικονομία, αξιοσημείωτη η πρόοδος του τραπεζικού τομέα
Διαγραφή ομολόγων της Astrobank από το ΧΑΚ λόγω πρόωρης εξαγοράς
Το επικρατέστερο σενάριο...Αφήνει σταθερά μετά από οκτώ μειώσεις τα επιτόκια την Πέμπτη η ΕΚΤ
CFA Society Cyprus: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Κουρούγιαννη-Η κοινή δήλωση των μελών
Η ΕΚΤ ίσως τερματίσει το QE τον Δεκέμβριο και όχι τον Σεπτέμβριο-Πώς θα αντιδράσουν οι αγορές
Νέες προθεσμιακές καταθέσεις από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου)-Η διάρκεια και το επιτόκια
Θωρακισμένο το χρηματοοικονομικό σύστημα, αλλά απαιτείται εγρήγορση-Παραμένει ανθεκτική η κυπριακή οικονομία