Στο μικροσκόπιο της ΕΠΑ η εξαγορά των Υπεραγορών Παπαντωνίου από την Σκλαβενίτης

Στην Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού(ΕΠΑ) βρίσκεται η δρομολογούμενη εξαγορά των Υπεραγορών Παπαντωνίου από την Σκλαβενίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές ανακοινώθηκε στις 20 Ιουνίου, με την ΕΠΑ να γνωστοποιεί σήμερα ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης και ουσιαστικά να θέτει στο μικροσκόπιο της την εξαγορά.

Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της ΕΠΑ:

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού ανακοινώνει ότι παραλήφθηκε κοινοποίηση συγκέντρωσης από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚH ΕΤΑΙΡΕΙΑ αναφορικά με την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της C.A.C. PAPANTONIOU TRADING LIMITED, μέσω της GUEDO HOLDINGS LIMITED.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚH ΕΤΑΙΡΕΙΑ, αποτελεί εταιρεία δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, γνωστή ως ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.

Η εν λόγω εταιρεία δραστηριοποιείται στην εμπορία κάθε είδους εμπορεύσιμων αγαθών, ιδίως τροφίμων, ποτών, ειδών ατομικής, οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, μέσων σύγχρονης διαβίωσης και λοιπών αγαθών, προερχόμενων από το εσωτερικό ή εισαγόμενων από το εξωτερικό και διατιθεμένων προς το εσωτερικό και το εξωτερικό, κυρίως λιανικώς με το σύστημα της αυτοεξυπηρέτησης (self-service), μέσω πολυκαταστημάτων (μικτών καταστημάτων), υπερκαταστημάτων (supermarkets) και εμπορικών κέντρων. Εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο όμιλος ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ δραστηριοποιείται στο λιανεμπόριο τροφίμων και ειδών οικιακής χρήσεως μέσω της ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ.

Η GUEDO HOLDINGS LIMITED αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία της ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΥΠΕΡΑΓΟΡΕΣ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚH ΕΤΑΙΡΕΙΑ και πρόκειται για ιθύνουσα εταιρεία, η οποία δεν έχει καθόλου δραστηριότητες εκτός από την κατοχή μετοχών στη ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ.

Στόχος στην παρούσα πράξη συγκέντρωσης αποτελεί η εταιρεία C.A.C. PAPANTONIOU TRADING LIMITED, δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας, η οποία λειτουργεί εξ ολοκλήρου την αλυσίδα υπεραγορών Papantoniou Supermarkets σε όλη την Κύπρο.

Δειτε Επισης

Έφεραν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους μείνουν-Ανάστατοι και ξεκρέμαστοι οι εισαγωγείς
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS
Επιστρέφει με όραμα το φρέσκο κυπριακό γάλα Χαραλαμπίδης
Νέους κανόνες για εγγραφή οχημάτων και ελέγχους για εκπομπές προτείνει η Κομισιόν
Η εξέλιξη των υπεύθυνων επιλογών στο κυπριακό καλάθι-Πώς η Lidl Κύπρου οδηγεί τη μετάβαση προς μια πιο συνειδητή και βιώσιμη κατανάλωση
Τραμπ: Μελετά νέες εξαιρέσεις στους δασμούς για τις αυτοκινητοβιομηχανίες
Σκίαση και ενεργειακή εξοικονόμηση...Η φιλοσοφία της Euroblinds
Σκλαβενίτης: Μετά την Έγκωμη, ο Ύψωνας-Άνοιξε το νέο κατάστημα στη Λεμεσό
Μ. Κωνσταντίνου: Ισχυρή και σε διαρκώς αναπτυσσόμενη πορεία η κυπριακή γαλακτοβιομηχανία-Ανοδικά και φέτος
Αξιοσημείωτη ανάπτυξη για Mall of Cyprus και Mall of Engomi-Ανθεκτικότητα στις προκλήσεις και δυνατό tenancy mix