Γ. Καρούσος: Σημαντική η συνεργασία των δύο Δήμων επαρχίας Αμμοχώστου-Πρώτη συνεδρίαση ΕΟΑ

Τη σημασία της συνεργασίας των δύο Δήμων της επαρχίας Αμμοχώστου, για επίτευξη κοινών στόχων, τόνισε ο Γιάννης Καρούσος, Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου κατά την πρώτη συνεδρίαση του Οργανισμού που πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 15 Ιουλίου.

Σε ανακοίνωση του ΕΟΑ Αμμοχώστου αναφέρεται ότι «η πρώτη συνεδρίαση του Οργανισμού σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για την τοπική αυτοδιοίκηση και την αναπτυξιακή πορεία της επαρχίας. Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο πρώτος Πρόεδρος του Οργανισμού Γιάννης Καρούσος, ο οποίος στην εναρκτήρια ομιλία του τόνισε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων της επαρχίας για την επίτευξη κοινών στόχων και επεσήμανε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η περιοχή και την ανάγκη για συλλογική δράση και καινοτόμες λύσεις».

Θέμα της συνεδρίασης «ήταν η εκλογή του Αντιπροέδρου του ΕΟΑ Αμμοχώστου, σύμφωνα με το άρθρο 5(4)(α) του Περί Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης Νόμου του 2022 έως (Αρ.3) του 2024. Αντιπρόεδρος εξελέγη άνευ ανθυποψηφίου ο Χρυσόστομος Φλουρέντζου, Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας».

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης Αμμοχώστου αποτελείται από τους Γιώργο Νικολέττο, Δήμαρχο Παραλιμνίου-Δερύνειας, Χρίστο Ζαννέττου, Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Νίκο Λίλλη, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Δερύνειας, Αντώνη Κουμή, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Σωτήρας, Αντώνη Χρίστου, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίας Νάπας, Παναγή Μιχαηλά, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Αυγόρου, Μάρκο Κουμή, Aντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Λιοπετρίου, Νίκο Βάσιλα, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Άχνας και Μιχάλη Καούνα, Αντιδήμαρχο Δημοτικού Διαμερίσματος Αχερίτου.

Επίσης το Συμβούλιο του ΕΟΑ Αμμοχώστου αποτελείται από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας Αλέξη Ποταμό, Αντιγόνη Μάρκου, Κίκα Τσαπαρέλλα, Παναγιώτη Ορφανίδη, Χρίστο Φακλαμά, Χρυσόστομο Φλουρέντζου και τον Ιωσήφ Στυλιανού, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αγίας Νάπας.

Ο κ. Καρούσος «συνεχάρη τον εκλελεγμένο αντιπρόεδρο του ΕΟΑ Αμμοχώστου και σημείωσε πως είναι επιτακτική η ανάγκη για συνεχή συνεργασία».

Δειτε Επισης

Υποχρεωτική καταγραφή όρων εργασίας και ενίσχυση ποινών για αδήλωτη εργασία μέσα στις επόμενες εβδομάδες
Στο 2,2% ο εναρμονισμένος δείκτης τιμών καταναλωτή τον Αύγουστο
Στην Κύπρο αποστολή της ΕΤΕπ με επικεφαλής τον Κυριάκο Κακουρή-Οι συμφωνίες δανείου που θα υπογραφούν
Εισαγωγή γραμματίων δημοσίου, 13 εβδομάδων και αξίας €25 εκ. στο ΧΑΚ
Το έργο του την επόμενη πενταετία και τι ζητά από τον Κώστα Καδή η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
Αμελητέα κέρδη κατέγραψε την Τρίτη το ΧΑΚ
Στα μέσα Οκτωβρίου προς ψήφιση τα νομοσχέδια για πάταξη αδήλωτης εργασίας
Κώστας Καδής: Η Κύπρος παίρνει ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο που έχει ένα τεράστιο πεδίο δράσης
Το αναβαθμισμένο χαρτοφυλάκιο στην Κ.Δ. και οι πολιτικές που θα κληθεί να διαχειριστεί ο Κώστας Καδής
Επίτροπος για θέματα Αλιείας και Ωκεανών ο Κώστας Καδής-«Εξαιρετική τιμή, αλλά και τεράστια ευθύνη»