Powered by

King Jason Zante: Το νέο πλωτό πεντάστερο ξενοδοχείο της Louis Hotels για ενήλικες στη Ζάκυνθο (photos)

Τις πόρτες του άνοιξε το ολοκαίνουργιο πέντε αστέρων resort, King Jason Zante. To νέο ξενοδοχείο αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην Exclusive Collection της Louis Hotels, στη Ζάκυνθο.

Μέσα σε καταπράσινους ελαιώνες, με θέα τον κόλπο του Τσιλιβί, η ξενοδοχειακή μονάδα βρίσκεται σε έκταση 25,000 τ.μ. και περιβάλλεται από 10,000 τ.μ. γαλαζοπράσινου νερού, περικυκλωμένο από την ομορφιά της Ζακύνθου.

kingjasonzante4

Το νέο designed for adults πολυτελές ξενοδοχείο, το οποίο λειτούργησε στις 29 Ιουνίου 2024, διαθέτει μοντέρνα αρχιτεκτονική και αποτελεί ένα ήρεμο καταφύγιο άμεσα συνδεδεμένο με τα φυσικά στοιχεία γύρω του.

kingjasonzante2

Το King Jason Zante είναι το νέο πλωτό ξενοδοχείο της Ζακύνθου, όπου η τέχνη του αργού τρόπου ζωής συναντά την πεντάστερη all-inclusive φιλοξενία.

kingjasonzante5

Τα ευρύχωρα δωμάτια χαρακτηρίζονται από τις απαλές αποχρώσεις του μπεζ και της άμμου. Τα ακατέργαστα και φυσικά υλικά συνδυάζονται αρμονικά με μαλακά ξύλα, δροσερές πέτρες και λινά υφάσματα, εμπνευσμένα από το τοπίο που τα περιβάλλει.

kingjasonzante3

Οι island σουίτες προσφέρουν διαμονή πάνω από το νερό με πλωτές εξωτερικές βεράντες, ενώ οι deluxe σουίτες προσφέρουν εξαιρετική θεά και σύγχρονη διακριτική γοητεία.

kingjasonzante6

Στο νέο ξενοδοχείο έμφαση δίνεται επίσης στην γαστρονομία, από την αναβαθμισμένη Ανατολική Μεσόγειο στο Haroūb, που γιορτάζει την ιδιαίτερη κουζίνα του Λεβάντε, μέχρι τον ζωντανό κόσμο της Περουβιανής κουζίνας στο Pisco.

Ο χώρος του Purai σπα προσφέρει ένα ξεκούραστο, προσεγμένο σχεδιασμό με φυσικά ακατέργαστα υλικά, απαλούς γήινους τόνους, συγχωνευόμενα με το νερό και το φως.

puraispa

Στο σπα προσφέρονται μια γκάμα από τεχνικές και θεραπείες που βελτιστοποιούν την ευεξία, εισάγοντας εύκολες νέες συνήθειες που μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινότητα των επισκεπτών.

Δειτε Επισης

Τουρισμός: Ποσό ρεκόρ από την ταξιδιωτική βιομηχανία στο παγκόσμιο ΑΕΠ το 2024
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
SKY express: Διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών με την ITA Airways-Περισσότερες επιλογές στους επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο
Ευριπίδης Λοϊζίδης: Ολόχρονος τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια η Πάφος-«Υπάρχουν τα περιθώρια»
Επένδυση €25 εκ. της Aegean στη Volotea-Από τους κορυφαίους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη
Π. Κωνσταντίνου: Προς ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση το Pernera Beach Hotel-Τα σχέδια για το ξενοδοχείο
Θετική διάθεση και νέος εντατικός κύκλος διαβουλεύσεων για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ανέλαβε δράση ο Παναγιώτου-Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Αναβαθμίζεται η Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό-Μια χρήσιμη υποδομή για ιδιοκτήτες σκαφών
Αντ. Πισσαρίδης: Ανακαινίσεις και ποιοτικές αναβαθμίσεις στο «Ρόδον»-Οι αλλαγές που έρχονται στο ξενοδοχείο