powered by

Άνοιξε τις πύλες του το νέο κατάστημα της AstroBank στο Δάλι-Tο 15ο στο παγκύπριο δίκτυο της τράπεζας

Η AstroBank επεκτείνει τις δραστηριότητες της με τη λειτουργία νέου καταστήματος στο Δάλι, το 15ο στο παγκύπριο δίκτυό της, το οποίο άνοιξε τις πύλες του στις 18 Ιουνίου.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 1, διασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο κοινό.

Στόχος της AstroBank είναι η αποτελεσματική κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των πελατών της, ιδιωτών και επιχειρήσεων, και η παροχή της βέλτιστης τραπεζικής εμπειρίας, τόσο για απλές όσο και για εξειδικευμένες ανάγκες. Εφοδιασμένο με εξοπλισμό και υποδομές τελευταίας τεχνολογίας, με ATM για αναλήψεις και άλλες συναλλαγές όλο το 24ωρο, αλλά και με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, το νέο κατάστημα είναι έτοιμο να προσφέρει εκσυγχρονισμένες υπηρεσίες και προσωπική εξυπηρέτηση.

ASTROBANK 1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AstroBank, κ. Αριστείδης Βουράκης, δήλωσε ότι το άνοιγμα του καταστήματος στην περιοχή Ιδαλίου, αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πορεία της AstroBank αλλά και έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής της να προσφέρει ποιοτικές τραπεζικές υπηρεσίες στον κόσμο της Κύπρου όπου και να βρίσκεται.

«Με την παρουσία μας στο Δάλι, μια ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή με μικρή όμως τραπεζική παρουσία, στηρίζουμε την οικονομική δραστηριότητα και συνεισφέρουμε και εμείς στην πρόοδο της τοπικής κοινωνίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το κατάστημα ή να κλείσουν online το ραντεβού τους, μέσω της ιστοσελίδας της Τράπεζας, σε ημερομηνία και ώρα της επιλογής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το κατάστημα στο τηλέφωνο 22575570.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της τράπεζας καθώς και για τα ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επίσης να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της AstroBank ή να επικοινωνήσουν με την Τράπεζα στο τηλέφωνο 800 11 800.

Δειτε Επισης

Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Ashish Chauhan: Πολλαπλά οφέλη από τη συνεργασία NSE IX και ΧΑΚ-Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας στις δύο χώρες
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Εξαγόρασε 5,142,602 μετοχές για ακύρωση ύψους €30 εκατ.
Νέο κατάστημα Bean Bar στο Ζακάκι-Άνοιξε το 18ο κατάστημα της αλυσίδας(pics)
Eurobank: Φέρνει την πρώτη agentic AI φωνητική πλατφόρμα για επιχειρήσεις στην Ευρώπη-Πρώτη παρουσίαση από Κύπρο
Στην ελίτ του Χρηματιστηρίου Αθηνών η Τρ. Κύπρου-Πολλαπλά οφέλη και μεγάλη δυναμική με την ένταξή της στον FTSE 25
Κώστας Κουμής: Υποσχόμενη και σημαντική για τον τουρισμό της Κύπρου η αγορά των ΗΑΕ-Τα οφέλη από το Investopia
Αισιοδοξεί το λιανεμπόριο λόγω τουρισμού εν μέσω ενεργειακής και υδατικής κρίσης-Ισχυρές οι προοπτικές ανάπτυξης