Ο παγκοσμίου φήμης οίκος ανδρικής μόδας ZEGNA παρουσίασε τη συλλογή «ZEGNA in Summer 2024»

Η αλυσίδα πολυτελών μπουτίκ Kult, που αντιπροσωπεύει ορισμένους από τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους ένδυσης και υπόδησης στην Κύπρο, με περισσότερα από 80 luxury brands, παρουσίασε πρόσφατα τη συλλογή ‘ZEGNA in summer 2024 collection’, του ιταλικού οίκου ZEGNA, ο οποίος αποτελεί κορυφαίο όνομα στο χώρο της premium ανδρικής μόδας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στους μαγευτικούς χώρους του Anassa Hotel, στην Πάφο, παρευρέθηκαν προσωπικότητες από την επιχειρηματική και κοσμική ζωή του τόπου, καθώς και από το χώρο των media.

Zegna-Event-180 (Copy)

Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον εκπληκτικό κόσμο της Oasi Lino, μιας συλλογής που ενσαρκώνει το χαλαρό, καλοκαιρινό όραμα του διευθυντή Alessandro Sartori, μέσα από χαλαρές σιλουέτες και μια χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από τη φύση.

Zegna-Event-161 (Copy)

Η αποκλειστική συλλογή έχει δημιουργηθεί με γνώμονα τον διαχρονικό σχεδιασμό και την απόλυτη άνεση, περιλαμβάνοντας τα πάντα - από T-shirts και πουκάμισα έως και κομψά λινά κουστούμια και αξεσουάρ, όλα ιδανικά για κάθε περίσταση.

Zegna-Event-152 (Copy)

Zegna-Event-137 (Copy)

Zegna-Event-80 (Copy)

Η συλλογή αναδεικνύει την τεχνογνωσία του οίκου ZEGNA στην παραγωγή υφασμάτων, ο οποίος έχει αφετηρία στη Νορμανδία της Γαλλίας, από όπου και προέρχεται το καλύτερο λινάρι στον κόσμο. Η συγκομιδή του λιναριού γίνεται το καλοκαίρι, όταν το φυτό ανθίζει απότομα, μετατρέποντας ολόκληρα χωράφια σε γαλάζιες θάλασσες. Από τη Νορμανδία το λινάρι μεταφέρεται στην Ιταλία, όπου μετατρέπεται σε μια σειρά από εξαιρετικά Oasi Lino υφάσματα που επιβεβαιώνουν τη δέσμευση του ZEGNA για απόλυτα ιχνηλάσιμα προϊόντα από το 2024, καθιστώντας τη συλλογή το πιο πρόσφατο βήμα της εταιρείας στο δρόμο προς την φιλοσοφία sustainability των προϊόντων της.

Zegna-Event-24 (Copy)

Zegna-Event-23 (Copy)

Εμπνευσμένη από τις ιδρυτικές αξίες του φυσικού πάρκου Oasi Zegna στις Ιταλικές Άλπεις, έκτασης 100 τετραγωνικών χιλιομέτρων, η πρωτοβουλία Road to Traceability είναι άμεσα συνυφασμένη με τις αξίες της περιβαλλοντικής και κοινωνικής συνείδησης οι οποίες αποτελούν κεντρικές αξίες για την εταιρία για περισσότερο από έναν αιώνα. Από το 1910 μέχρι σήμερα το φυσικό πάρκο Oasi Zegna έχει αναδασωθεί με περισσότερα από 500.000 δέντρα, μετατρέποντας την περιοχή σε ένα ακμάζον, ποικιλόμορφο οικοσύστημα.

Zegna-Event-11 (Copy)

Zegna-Event-15 (Copy)

Η εκδήλωση στο ξενοδοχείο Anassa περιλάμβανε εκλεκτό φαγητό με ειδικά διαμορφωμένο μενού από το εστιατόριο Helios, ζωντανή μουσική και δροσιστικά κοκτέιλ.

Zegna-Event-135 (Copy)

Zegna-Event-133 (Copy)

Zegna-Event-41 (Copy)

Οι δημιουργίες της ZEGNA είναι διαθέσιμες στις μπουτίκ Kult στην οδό Στασικράτους στη Λευκωσία, στο εμβληματικό κτίριο “One” και στο City of Dreams Mediterranean στη Λεμεσό, στα ξενοδοχεία Almyra και Anassa στην Πάφο, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας https://www.kult.com.cy/collections/zegna.

Zegna-Event-113 (Copy)

Zegna-Event-29 (Copy)

Zegna-Event-28 (Copy)

Zegna-Event-20 (Copy)

Δειτε Επισης

Τα πολυτελή μοντέλα και supercars από το στόλο της E-Cars Group που θα δείτε στο Limassol Motion Event 2024
Αντίστροφη μέτρηση για το «opening» του νέου Jumbo στη Λευκωσία-Η εξέλιξη των έργων και πότε ανοίγει
Jumbo: Μικρή αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο το οκτάμηνο-Πώς κινήθηκε ο Αύγουστος
Γιώργος Φωτίου-Bean Bar: Τα μυστικά για την επιλογή του καλύτερου και ποιοτικότερου καφέ
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αιτήσεις μέχρι 6 Οκτωβρίου για την δεύτερη άτυπη ομάδα εργασίας για το χαλλούμι
Λ. Καρακατσάνης: Η DUST+CREAM που ήρθε εν μέσω πανδημίας στην Κύπρο και αλλάζει τους κανόνες της ομορφιάς
O επαναπροσδιορισμός του εμπορίου ξεκινά από το E-Commerce Conference
Αυξήθηκε σε αξία και σε όγκο το λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο
Αυτοκίνητα από €500 μέχρι €25.000 στον πλειστηριασμό της Τρ. Κύπρου
Σε ποια φάση βρίσκεται το Neo Plaza-H πιο πρόσφατη εξέλιξη και η δικαστική μάχη που συνεχίζεται