Powered by

The Brewing Hand: Ένας all day experience χώρος στη Λάρνακα που κάνει τη διαφορά

Η ιδέα γεννήθηκε αβίαστα, κατά τη διάρκεια μίας χαλαρής βραδιάς. Η επιθυμία να δημιουργήσουν έναν χώρο που να ξεχωρίζει με τις υπηρεσίες, την εμπειρία που θα προσφέρει στους πελάτες και τη διαφορετική προσέγγισή του, βρήκε την παρέα των τεσσάρων-δύο εξ αυτών αδέρφια-να ρισκάρουν και να πετυχαίνουν τελικά την ανάπτυξη του πολυχώρου «The Brewing Hand» στη Λάρνακα.

Η υλοποίηση της ιδέας δεν ήταν, όπως ομολογούν, εύκολη υπόθεση. Παρά το γεγονός ότι και οι τέσσερις συνιδιοκτήτες διαθέτουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της εστίασης, χρειάστηκε να ξεπεράσουν πολλά εμπόδια.

Μεταξύ αυτών, οι τεχνοκρατικές διαδικασίες και η εύρεση του κατάλληλου χώρου, ο οποίος θα μπορούσε να φιλοξενήσει το σύνολο των υπηρεσιών που ήθελαν να προσφέρουν.

Σήμερα, ο πολυχώρος The Brewing Hand λειτουργεί ακριβώς όπως τον φαντάστηκαν όταν έβαλαν κάτω τις γνώσεις από τις ειδικότητές τους, τις ανάγκες που είχαν ως καταναλωτές και τα κενά που εντόπισαν στην αγορά.

Διαμορφωμένος σε δύο ορόφους, προσφέρεται για την εξυπηρέτηση των πελατών του, οι οποίοι μπορούν να απολαύσουν επιλογές από specialty coffee, signature πιάτα ή αλκοόλ, ενώ διατίθεται work space, αίθουσα συνεδριάσεων, χώρο στον οποίο φιλοξενούνται pop up shops, δοκιμές καφέ, μπύρας και κρασιών.

Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα ενοικίασης του χώρου για εκδηλώσεις και διοργανώσεις, όπως θεματικές βραδιές, παρουσιάσεις βιβλίων, εκθέσεις ζωγραφικής, φωτογραφίας και pop up events.

Η απλότητα της industrial στυλ διακόσμησης με λεπτομέρειες από γυαλί και τσιμέντο, προσθέτει στην αίσθηση του εναλλακτικού και του διαφορετικού, ενώ όλα όσα προσφέρονται στο μενού αποτελούν συνδυασμό των γαστρονομικών εμπειριών που οι ιδιοκτήτες απέκτησαν στα ταξίδια τους.

Παίρνοντας ένα βήμα παραπέρα το concept του πολυχώρου, το The Brewing Hand διαθέτει και το δικό του barber shop, το οποίο προσφέρει υπηρεσίες ανδρικού καλλωπισμού και περιποίησης, δίνοντας παράλληλα στον πελάτη την ευχέρεια να χαλαρώσει με ένα espresso ή το αγαπημένο του ποτό.

Η μεγαλύτερη επιτυχία για τους τέσσερις ιδιοκτήτες είναι, όπως ομολογούν, το γεγονός ότι οι πελάτες τους επιλέγουν να περάσουν ένα μεγάλο μέρος της μέρας τους στο The Brewing Hand, αλλά και ότι έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν την αίσθηση της οικογένειας.

Οι σταθεροί επισκέπτες γνωρίζουν ότι θα βρουν τον Μιχάλη, ceo και manager του καταστήματος, να τους υποδέχεται με χαμόγελο και καλή διάθεση.

Συνήθως ο Σπύρος περιποιείται κάποιο πελάτη στο barber shop και ο Κυριάκος, coffee master, που είναι ο άνθρωπος πίσω από τις μυρωδιές και τις γεύσεις του αγαπημένου ροφήματος, αλέθει φρέσκο καβουρδισμένο καφέ.

Πίσω από το μπαρ, ο Δημήτρης, bartender και mixologist, έχει πάντοτε κάτι να προτείνει για όλα τα γούστα. Η ειδικότητα του όμως, με δεκαπενταετή εμπειρία, είναι η μπύρα.

Όπως ο Κυριάκος δηλώνει, το The Brewing Hand είναι ένας καθρέφτης της καθημερινότητας. «Μια κούπα καφές, ένα πιάτο νόστιμο φαγητό, η μουσική, η τέχνη και η καλή παρέα είναι μερικά από τα πιο απλά κι όμορφα πράγματα της ζωής.

Αν καταφέρεις να τα συνδυάσεις και να τα προσφέρεις σωστά, μπορείς να δημιουργήσεις ένα all day experience και να κάνεις τη διαφορά. Αυτή είναι η φιλοσοφία του χώρου μας».

(Φωτογραφία: Μιχάλης Κυπριανού)

Δειτε Επισης

Πόσα στοιχίζει μια συνδρομή στο γυμναστήριο και η... επίδοση της Λευκωσίας στην Ευρώπη
Τα τρία νομοσχέδια για αντιμετώπιση και πάταξη της αδήλωτης και παράνομης εργασίας-Τι προνοούν
Η ακτινογραφία του ασφαλιστικού τομέα-Τα μερίδια αγοράς, οι αυξομειώσεις και η μεγάλη δυναμική του κλάδου
Νέα προσπάθεια από Σύνδεσμο Τυροκόμων για προστασία του χαλλουμιού ΠΟΠ και διαφύλαξη των εξαγωγών
POW! The Shop: Επέκταση στην Πάφο-Άνοιξε στο Kings Avenue Mall (photos)
Ι. Γεωργούλας: Οι προοπτικές ανάπτυξης της τεχνολογίας και η απαιτούμενη αρωγή κράτους-πανεπιστημίων
Μπήκε το νερό στ' αυλάκι για λύσεις σε προβλήματα του επιχειρείν-Τα τρία ζητήματα προς θετική κατάληξη
Ο σχεδιασμός του 5oυ ορόφου στο Neocleous Tower επαναπροσδιορίζει την ευεξία στον εργασιακό χώρο
Miniso: Κάθοδος του brand στην Κύπρο και άνοιγμα στο My Mall Limassol
Πού θα... πάνε τα €351,4 εκ. που περιλαμβάνονται στον συμπληρωματικό κρατικό προϋπολογισμό