Έρχεται το μεγάλο Open Day της Altamira Real Estate στο Majestic Gardens στην Τερσεφάνου

Ανοικτή πρόσκληση απευθύνει στο κοινό η Altamira Real Estate για το 1ο καλοκαιρινό Open Day που διοργανώνει το διήμερο 14-15 Ιουνίου στο τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων Majestic Gardens στην Tερσεφάνου.

Πρόκειται για μια πρωτοποριακή εκδήλωση, αφού οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τα διαθέσιμα διαμερίσματα και να προχωρήσουν σε άμεση αγορά του διαμερίσματος που έχουν επιλέξει.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το κοινό θα είναι σε θέση να αξιολογήσει τα 20 ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα, στούντιο, ενός και δύο υπνοδωματίων που αποτελούν μέρος του τουριστικού συγκροτήματος Majestic Gardens και θα πωλούνται επί τόπου από την εταιρεία στις τιμές του τιμοκαταλόγου που έχει ήδη δημοσιευτεί.

Δύο διαμερίσματα είναι πλήρως επιπλωμένα και θα είναι στη διάθεση του κοινού ως παραδείγματα οικιστικής μονάδας πλήρους λειτουργίας, ενώ η έμπειρη ομάδα πωλήσεων της Altamira Real Estate, θα είναι παρούσα για να προσφέρει όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στους ενδιαφερόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια του διήμερου Open Day δεν θα ακολουθηθεί η τυπική διαδικασία που γνωρίζει μέχρι στιγμής το κοινό για αγορά ακινήτου μέσω της Altamira Real Estate. Τα διαμερίσματα θα διατίθενται σε άμεση πώληση μέσω κράτησης, ενώ επιτυχών αγοραστής θα είναι το πρώτο πρόσωπο, νομικό ή φυσικό που θα συμφωνήσει στη διαφημιζόμενη τιμή πώλησης και θα καταβάλει το ποσό των €5,000 ως προκαταβολή, με τραπεζική επιταγή.

Το τουριστικό συγκρότημα διαμερισμάτων Majestic Gardens, κατασκευάστηκε το 2010 και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Τόσο οι οικιστικές μονάδες, όσοι και οι κοινόχρηστοί χώροι, ο καταπράσινος κήπος και ο χώρος της πισίνας είναι σε άριστο επίπεδο συντήρησης. Βρίσκεται πλησίον του κέντρου της κοινότητας Τερσεφάνου και του Δημοτικού Σχολείου και σε απόσταση μόλις 15 λεπτών από τον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας και τις όμορφες παραλίες της ακτογραμμής της.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 1ο καλοκαιρινό Open Day μέσω της ιστοσελίδας της Altamira, ενώ μπορούν να δουν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες για το κάθε ακίνητο ξεχωριστά (τιμή, σχέδια, κάτοψη κ.ά).

Δειτε Επισης

Δύο νέες τουριστικές αναπτύξεις στα σκαριά στην επαρχία Πάφου
Kokoaka: Το νέο πολυτελές brand στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας
Αλλάζουν οι δρόμοι με τα ευφυή συστήματα-Κάμερες, μετρητές και ηλεκτρονικές πινακίδες στο οδικό δίκτυο (photos)
Μια οικονομία σε ανάπτυξη και ένα διαρκές μοιρολόι χάρη του άδειου ποτηριού, του μηδενισμού και της μιζέριας
Το 14ο πακέτο κυρώσεων της Ε.Ε. για Ρωσία-Μέτρα κατά του «σκιώδη στόλου» Πούτιν και του τομέα LNG
Τα σημαντικά οφέλη από το άνοιγμα γραφείου της ΕΤΕπ στην Κύπρο-Τι αναφέρει το Υπουργείο Οικονομικών
Θωμάς Καζάκος: Το φορολογικό πλαίσιο της ναυτιλιακής βιομηχανίας στην Κύπρο να παραμείνει ανέπαφο
Γίνεται πολυσυλλεκτική η Κύπρος… Οι αναδυόμενες αγορές που αιμοδοτούν τον τουρισμό μας
Γ. Ανδρονοπούλου: Ο αντίκτυπος της παρουσίας της Microsoft στην Κύπρο-«Ξεκινάμε την μεγαλύτερη επένδυση...»
Προσθήκες υψηλής γαστρονομίας στο Captain's Bar and Terrace του St Raphael Resort (pics)