powered by

Δεν αποδέχεται την πρόταση Βαφεάδη για τους υπαλλήλους της Kition η ΣΥΑΛΚ-ΠΟΑΣΟ

Δεν αποδέχεται ως έχει την πρόταση που κατέθεσε το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων για τους υπαλλήλους της εταιρείας ΚΙΤΙΟΝ, η Συντεχνία Υπαλλήλων Αρχής Λιμένων Κύπρου - Παγκύπρια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Συνδικαλιστικών Οργανώσεων (ΣΥΑΛΚ-ΠΟΑΣΟ), υποστηρίζοντας πως η Αρχή Λιμένων και οι εργαζόμενοι μπορούν να λειτουργήσουν το λιμάνι της Λάρνακας.

Ανακοίνωση της ΣΥΑΛΚ-ΠΟΑΣΟ αναφέρεται στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 3 Ιουνίου, στο Υπουργείο Εργασίας στην παρουσία του Υπουργού Εργασίας, Γιάννη Παναγιώτου και του Υπουργού Μεταφορών, Αλέξη Βαφεάδου, καθώς και του Προέδρου και του Γενικού Διευθυντή της Αρχής Λιμένων Κύπρου και εκπροσώπων των συνδικαλιστικών οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην Αρχή Λιμένων Κύπρου και σημειώνει ότι «ως ΣΥΑΛΚ - ΠΟΑΣΟ δεν αποδεχόμαστε ως έχει την πρόταση που κατάθεσε ο Υπουργός Μεταφορών αναφορικά με τους υπαλλήλους της εταιρείας ΚΙΤΙΟΝ».

Προστίθεται ότι «εκφράσαμε τις απόψεις μας και τις ενστάσεις μας για αρκετά σημεία της πρότασης και κάναμε εισηγήσεις».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως «εάν η απόφαση είναι η προδιαγεγραμμένη, ως συντεχνία θα καταγγείλουμε με στοιχεία την εν λόγω συμφωνία. Η Αρχή Λιμένων και εμείς ως εργαζόμενοι, μπορούμε να λειτουργήσουμε και να αναπτύξουμε το λιμάνι Λάρνακας με όλες τις νόμιμες διαδικασίες που διέπουν ένα κράτος δικαίου».

Αναφέρεται επίσης ότι «η δημιουργία 'Golden boys' εντός του δημοσίου, με όχημα την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λάρνακας, για αποφυγή πολιτικού κόστους από όλες τις πλευρές λόγω και των επερχόμενων εκλογών, δεν είναι αποδεκτή».

Αναμένουμε, καταλήγει η ανακοίνωση της ΣΥΑΛΚ-ΠΟΑΣΟ, «την επίσημη θέση της Αρχής Λιμένων Κύπρου καθώς και των υπόλοιπων συντεχνιών όσο αφορά το συγκεκριμένο θέμα καθώς και την τελική κατάληξη και θα επανέλθουμε».

Δειτε Επισης

Αυτοψία δημάρχου και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου στο εργοτάξιο της οδού Τσερίου
Πολυτελή ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
ΕΟΑ Λάρνακας: Σε ισχύ εντολή για αύξηση ενεργειακής απόδοσης αναπτύξεων
Π. Λεπτός: Η ισχυρή δυναμική της Κρήτης, οι επενδύσεις του ομίλου στο νησί και το Costa Nopia ως φυσική εξέλιξη
Οι διαθέσιμες για ενοικίαση οικίες παγκύπρια, το μέσο μηνιαίο ενοίκιο ανά επαρχία και η πόλη...πόλος έλξης
Πωλείται ένα από τα πιο γνωστά ακίνητα της Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για το νέο αρχαιολογικό μουσείο-Το έργο που επανατοποθετεί την Κύπρο στον πολιτιστικό χάρτη
Λύρα Αμβροσίδου: Ο ανθεκτικός αλλά όχι άτρωτος τομέας των ακινήτων, οι προκλήσεις και το ανανεωμένο Pendeli Resort
Costa Nopia: Έρχεται μια από τις μεγαλύτερες τουριστικές αναπτύξεις στην Ελλάδα από τον Όμιλο Λεπτός
Στις 30 Ιουλίου η τελευταία δημοπρασία του καλοκαιριού απο την BidX1 (pics)