powered by

Αποκλειστική συνεργασία GoGet Retail Microfinance και Century Travel

Η Ellinas Finance και η Century Travel Group, ανακοίνωσαν σήμερα αποκλειστική νέα συνεργασία μεταξύ της GoGet Retail Microfinance και της Century Travel η οποία παρέχει περισσότερη ευελιξία στον κύπριο ταξιδιώτη με την πρώτη υπηρεσία μικροδανεισμού "Buy Now Pay Later" της GoGet Retail Microfinance powered by Ellinas Finance.

Η Ellinas Finance είναι ο ηγέτης στην εναλλακτική χρηματοδότηση στην Κύπρο, με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στη χρηματοδότηση. Το 2021, η εταιρεία λάνσαρε την GoGet Retail Microfinance, την πρώτη υπηρεσία μικροχρηματοδότησης στην Κύπρο, διασφαλίζοντας ότι οι χρηματοοικονομικές υπηρεσίες της Ellinas Finance είναι προσβάσιμες σε όλους, συμπεριλαμβανομένων των πολύ μικρών λιανοπωλητών, παρέχοντας ένα σημαντικό όφελος, όπου ένας λιανοπωλητής παρέχει μικροδανεισμό στους πελάτες του για την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος και υπηρεσίας, συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών.

Αυτή η αποκλειστική νέα συνεργασία μεταξύ της GoGet Retail Microfinance και της Century Travel θα δει δύο καθιερωμένες εταιρείες - και οι δύο ειδικοί στις αντίστοιχες βιομηχανίες τους - να συνεργάζονται για να προσφέρουν μια νέα, καινοτόμο επιλογή BNPL στους ταξιδιώτες που θέλουν να χρηματοδοτήσουν το ταξίδι τους.

Με την GoGet, οι κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση οποιωνδήποτε διακοπών ή κρουαζιέρας με τη Century Travel και να διασπείρουν την αγορά των διακοπών τους σε ισάριθμες, μικρές δόσεις, έως και 18 μήνες. Η διαδικασία αίτησης είναι εύκολη και απλοποιημένη σε όλα τα «βήματα» της υποβολής αιτήματος με απόφαση στην αίτηση μικροδανείου να λαμβάνεται από την ίδια ώρα και μέσα σε 5 ημέρες.

Δείτε πιο κάτω όλα όσα δήλωσαν στην κάμερα του IN Business TV ο διευθύνων σύμβουλος της Ellinas Finance, κύριος Νέαρχος Πετρίδης και ο διευθύνων σύμβουλος της Century Travel, κύριος Daniel Essex:

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott: Έρχεται για να αποτελέσει το επίκεντρο ενός λαμπρού μέλλοντος
Ο Όμιλος Υπεραγορών Mas, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, στηρίζει το έργο του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια ευχή»
Επέκταση ταχείας διαδικασίας αδειοδότησης σε αναπτύξεις μεσαίου ρίσκου-Έως 12 κατοικίες σε σειρά και μέχρι 20 διαμερίσματα
E.V.H. Investments: Αίτημα στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για το squeeze out στη Salamis Tours
Σχεδιάζοντας το μέλλον: Αρχιτεκτονική καινοτομία σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο
Cyprus International Tax Conference: Oι πρωταγωνιστές του κλάδου αναλύουν τη φορολογική μεταρρύθμιση
Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας ΟΕΒ και Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ: Στις 26 Μαρτίου η τελετή παρουσία ΠτΔ
Το κρίσιμο ερώτημα... Θα σταθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων για τον φορολογικό μετασχηματισμό;
Τράπεζα Κύπρου: Το ορθό της απόρριψης Lone Star και το τρένο που πάει ακάθεκτο
Ο μπούσουλας «EY Cyprus Attractiveness Survey 2024» για το φορολογικό σύστημα…Σύγχρονο, ευέλικτο και διαφανές