Raising the Bar: Η Diplomat Distributors θα διανέμει τα brands NAKD & TREK

H Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd, κορυφαία εταιρεία πωλήσεων και διανομής στην κυπριακή αγορά, ανακοινώνει ότι πρόσθεσε τις γνωστές μπάρες διατροφής NAKD και TREK στον διαρκώς αυξανόμενο κατάλογό της με προϊόντα που διανέμει. Αυτή η κίνηση ενισχύει τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει στους καταναλωτές της Κύπρου ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα ταχείας κατανάλωσης (FMCG) και μάρκες τροφίμων από κορυφαίες παγκόσμιες εταιρείες.

Τα προϊόντα NAKD και TREK δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, είναι γνωστά εδώ και χρόνια για τη φυσικότητα και τη θρεπτική τους αξία και απολαμβάνονται από εκείνους που ακολουθούν μια πιο υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Τα NAKD bars είναι φτιαγμένα από 100% φυσικά συστατικά χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, γλουτένη και γαλακτοκομικά και προσφέρονται ως ένα υγιεινό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Διατίθενται σε πέντε απολαυστικές γεύσεις: Berry Delight, Blueberry Muffin, Peanut Delight, Coconut Delight και Salted Caramel. Για όσους θέλουν τις μπάρες τους με έξτρα πρωτεΐνη υπάρχουν τα NAKD Protein σε τρεις γεύσεις (Peanut Butter, Cocoa & Caramel), Τα TREK bars, από την άλλη, είναι μπάρες βρώμης και δημητριακών που παρέχουν υψηλή πρωτεΐνη και είναι ιδανικά για όσους αναζητούν χορταστικά και απολαυστικά ενεργειακά σνακ είτε για πρωινό, είτε για πριν ή μετά την άσκηση. Διατίθενται σε δυο τύπους, Flapjacks (Cocoa Coconut & Salted Caramel) και Power (Shortbread & Peanut).

Ο CEO της Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd, Μικέλλης Χρίστου, δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε τις δημοφιλείς μπάρες NAKD και TREK στον διαρκώς επεκτεινόμενο κατάλογό μας. Αυτά τα brands αντικατοπτρίζουν τις αξίες μας για υψηλή ποιότητα. Οι καταναλωτές μας γνωρίζουν ήδη και έχουν ενσωματώσει αυτά τα προϊόντα στην καθημερινότητά τους κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους και περήφανους που αποτελούν τα νεότερα μέλη της μεγάλης οικογένειας της Diplomat μαζί με δεκάδες άλλα καθιερωμένα brands που χρησιμοποιούνται καθημερινά από χιλιάδες καταναλωτές».

Η Diplomat Distributors (D.D) Cyprus Ltd, μια από τις μεγαλύτερες εταιρεία πωλήσεων και διανομής στην Κυπριακή αγορά, παρέχει από το 2011 ολοκληρωμένες υποδομές και υπηρεσίες κατά μήκος της εφοδιαστικής αλυσίδας, λύσεις υλικοτεχνικής υποστήριξης (logistics), ευρεία κάλυψη και ένα κορυφαίο παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο διανομής προϊόντων σε όλη την Κύπρο που περιλαμβάνει πάνω από 50 γνωστά brands, όπως Gillette, Pampers, Fairy, Braun, Lipton, Ariel, Tampax, Oral B, Always, Pantene, Duracell, Old Spice κ.ά. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται, προσφέροντας καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών.

Δειτε Επισης

Τα πολυτελή μοντέλα και supercars από το στόλο της E-Cars Group που θα δείτε στο Limassol Motion Event 2024
Αντίστροφη μέτρηση για το «opening» του νέου Jumbo στη Λευκωσία-Η εξέλιξη των έργων και πότε ανοίγει
Jumbo: Μικρή αύξηση των πωλήσεων στην Κύπρο το οκτάμηνο-Πώς κινήθηκε ο Αύγουστος
Γιώργος Φωτίου-Bean Bar: Τα μυστικά για την επιλογή του καλύτερου και ποιοτικότερου καφέ
Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Αιτήσεις μέχρι 6 Οκτωβρίου για την δεύτερη άτυπη ομάδα εργασίας για το χαλλούμι
Λ. Καρακατσάνης: Η DUST+CREAM που ήρθε εν μέσω πανδημίας στην Κύπρο και αλλάζει τους κανόνες της ομορφιάς
O επαναπροσδιορισμός του εμπορίου ξεκινά από το E-Commerce Conference
Αυξήθηκε σε αξία και σε όγκο το λιανικό εμπόριο τον Ιούλιο
Αυτοκίνητα από €500 μέχρι €25.000 στον πλειστηριασμό της Τρ. Κύπρου
Σε ποια φάση βρίσκεται το Neo Plaza-H πιο πρόσφατη εξέλιξη και η δικαστική μάχη που συνεχίζεται