Cyfield: Αποκτήστε τη δική σας κατοικία με 5% ΦΠΑ

Τη δυνατότητα να αποκτήσετε τη δική σας κατοικία με μειωμένο συντελεστή 5% ΦΠΑ, σχεδιασμένη για να προσφέρει άνεση και λειτουργικότητα, κατασκευασμένη με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας, σας δίνει ο Όμιλος Cyfield.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της οικονομικής, αλλά και της συναισθηματικής επένδυσης στην αγορά του πρώτου σας σπιτιού, η εταιρεία Cyfield διασφαλίζει ότι οι κατοικίες που δημιουργεί καλύπτουν όλες τις ανάγκες και είναι έτοιμες να προσφέρουν σε εσάς και την οικογένειά σας τη βέλτιστη ποιότητα ζωής.

Ο Όμιλος Cyfield βρισκόμενος πάντοτε ένα βήμα μπροστά, προσφέρει πληθώρα επιλογών για ιδιόκτητη κατοικία που εμπίπτουν στο σχέδιο επιβολής μειωμένου συντελεστή 5% ΦΠΑ, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε το σπίτι που σας ταιριάζει, στον τύπο, το μέγεθος και την περιοχή της επιλογής σας.

Η εταιρεία Cyfield διαθέτει προς πώληση κατοικίες 3 μέχρι 5 υπνοδωματίων σε μισό, ¾ ή και ολόκληρο οικόπεδο. Οι κατοικίες της Cyfield βρίσκονται σε προνομιούχες περιοχές με πολλά πλεονεκτήματα όπως πρόσβαση σε σχολεία, υπηρεσίες και καταστήματα. Τις κατοικίες θα βρείτε στη Δυτική Λευκωσία και συγκεκριμένα στον Στρόβολο, στην οδό Ελαιώνων, στον Αρχάγγελο και στην περιοχή της Λίμνης Μαγκλή, στην Ανατολική Λευκωσία στην περιοχή του ΓΣΠ, στα Λατσιά και στην περιοχή του Carolina Park και τέλος στη Λεμεσό στην περιοχή Αγίου Αθανασίου.

Οι διαθέσιμες κατοικίες βρίσκονται σε διάφορα στάδια κατασκευής, με ορισμένες να είναι ετοιμοπαράδοτες ή κοντά στην ολοκλήρωσή τους, άλλες να είναι υπό κατασκευή με εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης τους 6-12 μήνες, ενώ υπάρχουν και κατοικίες στο στάδιο του σχεδιασμού, προσφέροντας λύσεις και επιλογές για κάθε ανάγκη.

Με την αγορά κατοικίας να αποτελεί μία πραγματική επένδυση ζωής, η αξιοπιστία, η συνέπεια και η ποιότητα που προσφέρει ο Όμιλος Cyfield αποτελούν εχέγγυα για την αξία της αγοράς σας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία, καλώντας στο 80005757 ή μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: sales@cyfieldgroup.com.

CYFIELD CYFIELD2 CYFIELD3 CYFIELD4 CYFIELD5 CYFIELD6
CYFIELD CYFIELD2 CYFIELD3 CYFIELD4 CYFIELD5 CYFIELD6

Δειτε Επισης

Υπουργείο Εσωτερικών: Ηλεκτρονικά η διαδικασία αιτήσεων για άδειες οικοδομής από 1η Ιουλίου
Έπεσαν υπογραφές για ανέγερση νέας υδατοδεξαμενής ΣΥΛ στην Αγία Φύλα
Cyfield: Αποκτήστε τη δική σας κατοικία με 5% ΦΠΑ
Με την εμπειρογνωμοσύνη ΕΤΕΚ ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για κτήριο ΤΚΑ
Ένα κτίριο πολλαπλών συμβολισμών σε τροχιά αναδιαμόρφωσης-Το πάλαι ποτέ Υπ. Εργασίας ξαναγεννάται(pics&vid)
Amathus Residences: Το νέο μεγαλεπήβολο έργο της Muskita Hotels, αναπόσπαστο κομμάτι του Amathus Beach Hotel(pics)
London Gin Night από την Consulco για τους συνεργάτες της
Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων τον Μάιο-Πού έγινε και σε τι αφορούσε η ακριβότερη
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Ελκυστικά και περιζήτητα διαμερίσματα στην ευρύτερη Λευκωσία, ένα μπορεί να είναι αυτό που ψάχνεις