London Gin Night από την Consulco για τους συνεργάτες της

Τρεις μοναδικές βραδινές cocktail-εκδηλώσεις, υπό την επωνυμία «London Gin Night», πραγματοποίησε ο Όμιλος Εταιρειών Consulcο, οι οποίες ήταν αφιερωμένες σε πελάτες και συνεργάτες.

Η κύρια εκδήλωση πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου (απέναντι από την Αμερικανική Πρεσβεία) στη Λευκωσία, ενώ άλλες δύο εκδηλώσεις διοργανώθηκαν σε Λεμεσό και Λάρνακα.

Η Consulco έχει καθιερώσει ως θεσμό το «London Gin Night», γιορτάζοντας τις επενδύσεις της σε στρατηγικές τοποθεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου, προς όφελος των επενδυτών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Consulco ιδρύθηκε το 1993 στη Λευκωσία, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών υπηρεσιών διεθνώς. Το 2011 ο Όμιλος έκανε στροφή στον τομέα της διαχείρισης επενδύσεων, στον οποίο έχει πλέον καθιερωθεί, προσφέροντας επενδυτικές ευκαιρίες με εξαιρετικές αποδόσεις.

Όπως είναι γνωστό, σήμερα η Consulco δραστηριοποιείται στη διαχείριση επενδύσεων σε ακίνητα, πιστώσεις και ιδιωτικά κεφάλαια στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη.

Στο πελατολόγιό της περιλαμβάνονται θεσμικοί επενδυτές και πρόσωπα/οικογένειες με μεγάλη οικονομική επιφάνεια, καθώς και συνταξιοδοτικά ταμεία, ταμεία προνοίας και ασφαλιστικές εταιρείες.

Μία από τις βασικές, εναλλακτικές επιλογές του Ομίλου είναι το London Credit Fund. Πρόκειται για έναν οργανισμό εναλλακτικών επενδύσεων, ο οποίος επενδύει μέσω των θυγατρικών εταιρειών του σε βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα επιχειρηματικά δάνεια που χορηγούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με εξασφάλιση ακίνητη ιδιοκτησία στο Λονδίνο. Μέσων αυτών των βραχυπρόθεσμων χρηματοδοτήσεων, το London Credit Fund τα τελευταία χρόνια προσφέρει δυο επενδυτικές επιλογές σε επαγγελματίες και καλά ενημερωμένους επενδυτές - Tο Compartment Α στοχεύει σε αποδόσεις 4-5% στο ευρώ με εξασφάλιση οικιστικά ακίνητα στο Λονδίνο ενώ το Compartment Β στοχεύει σε αποδόσεις 5-6% στο ευρώ έναντι εξασφάλισης εμπορικών ακινήτων, επίσης στο Λονδίνο. Σύντομα ο Όμιλος θα παρουσιάσει και νέα μεσοπρόθεσμα καινοτόμα επενδυτικά προϊόντα.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερο φωτογραφικό υλικό από τα London Gin Nights εδώ.

Consulco CONSULCO2 CONSULCO3 CONSULCO4 CONSULCO5
Consulco CONSULCO2 CONSULCO3 CONSULCO4 CONSULCO5

Δειτε Επισης

Μ. Χριστοδουλίδης: Μέσα 2025 η αποκρατικοποίηση του ΧΑΚ-Οι δράσεις αναβάθμισης και εμπλουτισμού του
Ξεκαθαρίζει ο Κεραυνός για ΔΝΤ και κρατικό μισθολόγιο-«Δεν υπάρχει θέμα για αποκοπές υφιστάμενων μισθών»
Υπουργείο Εσωτερικών: Ηλεκτρονικά η διαδικασία αιτήσεων για άδειες οικοδομής από 1η Ιουλίου
Νέος πολυχώρος στην παλιά Λευκωσία σε ένα νεοκλασικό κτήριο του 1896
St Raphael Resort & Marina: Η μοναδική εμπειρία διαμονής σε ένα από τα πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Λεμεσού
Ανακαινίσεις, κεφαλαιουχικές επενδύσεις και αναδιοργάνωση στα ξενοδοχεία της Lordos
Πρώτη επιλογή των τουριστών στην Κύπρο το 2023 η Πάφος-Αύξηση σε αφίξεις και έσοδα
DBRS: Αναβάθμισε τις προβλέψεις για την ανάπτυξη της Κύπρου-Στο 2,7% το 2024, στο 2,5% το 2025
Έπεσαν υπογραφές για ανέγερση νέας υδατοδεξαμενής ΣΥΛ στην Αγία Φύλα
Μηδενικός ΦΠΑ σε βασικά είδη μέχρι 30 Σεπτεμβρίου-Τι διευκρινίζει το Τμήμα Φορολογίας