Ελκυστικά και περιζήτητα διαμερίσματα στην ευρύτερη Λευκωσία, ένα μπορεί να είναι αυτό που ψάχνεις

Η Λευκωσία, η ζωντανή και σύγχρονη πρωτεύουσα της Κύπρου, προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όσους αναζητούν να επενδύσουν σε ακίνητα. Με την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, τη σύγχρονη αστική ανάπτυξη και την κομβική της θέση στο κέντρο του νησιού, η Λευκωσία συνδυάζει την παράδοση με την καινοτομία, προσφέροντας ένα ελκυστικό περιβάλλον τόσο για διαμονή όσο και επιχειρηματική δραστηριότητα. Είτε αναζητάτε ένα πολυτελές ρετιρέ με πανοραμική θέα στην πόλη, είτε ένα άνετο οικογενειακό διαμέρισμα σε μια ήσυχη γειτονιά, η Λευκωσία έχει κάτι για όλους.

Η Altia, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου, διαθέτει στον τεράστιο κατάλογό της διαμερίσματα προς πώληση στη Λευκωσία, καλύπτοντας διάφορες περιοχές και στυλ, ενώ το εξειδικευμένο προσωπικό της είναι πάντα διαθέσιμο να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές να βρουν το ιδανικό ακίνητο που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Ας ξεκινήσουμε την περιήγησή μας σε μερικά από τα πιο ελκυστικά και περιζήτητα διαμερίσματα της ευρύτερης Λευκωσίας που εντοπίσαμε στον κατάλογο της Altia και διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο

1.-Ρετιρέ-διαμέρισμα-τριών-υπνοδωματίων-στον-Άγιο-Αντώνιο

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον πέμπτο όροφο πενταόροφης πολυκατοικίας στον Άγιο Αντώνιο σε απόσταση 270μ. νοτιοανατολικά των Λεωφόρων Καλλιπόλεως και Γρίβα Διγενή. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού και τραπεζαρίας, κουζίνα και τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και με τρεις ακάλυπτες βεράντες περιμετρικά του υποστατικού.

Ημιτελές ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα στην Παναγιά Λευκωσίας

2.-Ημιτελές-ρετιρέ-οροφοδιαμέρισμα-στην-Παναγιά-Λευκωσίας

Ημιτελές ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα με εμβαδόν 114 τ.μ., στην περιοχή της Παναγιάς στη Λευκωσία. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνας, τρία υπνοδωμάτια με μπάνιο και τουαλέτες, καλυμμένες βεράντες 50 τ.μ. και ακάλυπτες βεράντες 123 τ.μ. Υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο υπόγειο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λατσιά

3.-Διαμέρισμα-δύο-υπνοδωματίων-στα-Λατσιά

Ρετιρέ διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στα Λατσιά, 125μ. βορειοδυτικά της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου και 100μ. ανατολικά της Λεωφόρου Γιάννου Κρανιδιώτη. Αποτελείται από καθιστικό - τραπεζαρία - κουζίνα σε ενιαίο χώρο, ένα μπάνιο και δύο υπνοδωμάτια. Εξωτερικά διαθέτει καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης ενός καλυμμένου χώρου στάθμευσης στο ισόγειο.

Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Άγιο Αντώνιο

4.-Ημιτελές-διαμέρισμα-τριών-υπνοδωματίων-στον-Άγιο-Αντώνιο

Ημιτελές διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στον Άγιο Αντώνιο Λευκωσίας, 1,2 χλμ από τον αυτοκινητόδρομο Β1 και περίπου 3 χλμ από το κέντρο της πόλης. Το διαμέρισμα διαθέτει ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια (εκ των οποίων το ένα τύπου en-suite), ένα κυρίως μπάνιο και δύο καλυμμένες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει αποθήκη και καλυμμένος χώρος στάθμευσης στο ισόγειο.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στην Αγία Παρασκευή

5.-Διαμέρισμα-δύο-υπνοδωματίων-στην-Αγία-Παρασκευή

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στον πρώτο όροφο του κτιρίου Riverside 1 στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμεια, 480μ. νοτιοανατολικά από το λύκειο Αγίου Γεωργίου, 570μ. και 390μ. δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας/κουζίνας, τουαλέτα επισκεπτών, δύο υπνοδωμάτια, κυρίως μπάνιο και 20 τ.μ καλυμμένες βεράντες. Επιπλέον, υπάρχει καλυμμένος χώρος στάθμευσης στο ισόγειο.

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Έγκωμη

6engpmiretire

Ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στην Έγκωμη, 750μ. από τον αυτοκινητόδρομο Β9, περίπου 1 χλμ. από το κέντρο του Αγίου Δομετίου και 3χλμ. από το κέντρο της Έγκωμης. Διαθέτει ενιαίο χώρο με είσοδο/καθιστικό/τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, κουζίνα με καθιστικό, τρία υπνοδωμάτια, (το ένα με ιδιωτικό μπάνιο) και ένα κυρίως μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχει μια καλυμμένη βεράντα και μια μεγάλη ακάλυπτη βεράντα/αίθριο με μπαρ, με εμβαδό 91 τ.μ.

Διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο Τσέρι

7tseri

Διαμέρισμα στον 2ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ελευθερίας στο Τσέρι της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται 470μ. δυτικά της Λεωφόρου Τσερίου και 575μ. βορειοδυτικά του 1ου Δημοτικού Σχολείου Τσερίου. Αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια (ένα από το οποίο είναι τύπου en-suite με μπάνιο), ένα κυρίως μπάνιο και μία καλυμμένη βεράντα. Τέλος, υπάρχει αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης καλυμμένου χώρου στάθμευσης και αποθήκης στο ισόγειο.

Ανακαλύψτε περισσότερα ακίνητα στη Λευκωσία, εδώ.

Δειτε Επισης

Πολυκατοικίες, μονοκατοικίες και μεικτές αναπτύξεις-Στο ζενίθ η αδειοδότηση οικιστικών έργων
Ξένοι και Κύπριοι επενδυτές για το λιμάνι της Λάρνακας-Το Κατάρ και η παρότρυνση Αλέξη Βαφεάδη
Σεβασμό στον θεσμό των αρχιτεκτονικών διαγωνισμών ζητά ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων-Ανησυχεί για τις πιέσεις
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Μένει στις τοπικές Αρχές μέχρι 31 Μαρτίου η αρμοδιότητα για επιτήρηση των επικίνδυνων οικοδομών
Παράταση μεταφοράς ευθύνης ελέγχου επικίνδυνων οικοδομών σε ΕΟΑ ως Μάρτιο 2025-Ομόφωνη πρόταση νόμου
Η εκδήλωση της Cyfield για τη νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας-Τι δήλωσαν οι παρευρισκόμενοι(video)
FIBA EuroBasket 2025: Πώς προχωρούν τα έργα αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού»
Πολυκατοικίες και κτίρια γραφείων με εμπνευσμένο σχεδιασμό από την Tor Properties
UBS: Η παγκόσμια αγορά ακινήτων και ο κίνδυνος φούσκας σε 25 μεγαλουπόλεις