Στη διεθνή έκθεση TOC Europe η Eurogate Container Terminal Limassol

Η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, συμμετείχε στην κορυφαία διεθνή έκθεση για τις λιμενικές υπηρεσίες και την αλυσίδα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ΤOC Europe, η οποία διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 11-13 Ιουνίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η αντιπροσωπεία της Εurogate, αποτελούμενη από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων κ. Αλέξανδρο Δημητριάδη και μέλη των τμημάτων Επιχειρήσεων και Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με κατασκευάστριες εταιρείες εξειδικευμένου λιμενικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών, καθώς και με εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών προγραμμάτων.

Τα μέλη της αποστολής είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής, για τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο καθώς και για τις μεθόδους και τους τρόπους μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στον τομέα της ναυτιλίας. Παρακολούθησαν διαλέξεις και συναντήθηκαν με μέλη άλλων τερματικών για ανταλλαγή απόψεων.

Παράλληλα, τριμελής αντιπροσωπεία της Eurogate συμμετείχε στις 3-7 Ιουνίου στη Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024.

Η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά και συνάντηση με τη διοίκηση του λιμανιού Θεσσαλονίκης για ανταλλαγή απόψεων, ενώ μοιράστηκαν εμπειρίες και παραδείγματα καλών πρακτικών σε θέματα τεχνολογίας, εξοπλισμού κ.ά.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate κ. Αλέξανδρος Δημητριάδης, ανέφερε: «Η συμμετοχή μας στην έκθεση TOC Europe ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, αφού ενημερωθήκαμε για τα πλέον επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη λιμενική βιομηχανία και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο.

Ως Eurogate Container Terminal Limassol επενδύουμε διαχρονικά στη χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών, εξοπλισμού και λογισμικού στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Δειτε Επισης

Σε λειτουργία η Ακαδημία της Εθνικής Αρχής Στοιχημάτων «Professional Skills Academy»
Ανοίγει ξανά μετά από δέκα χρόνια τις πύλες του το Δασικό Κολλέγιο... Το πρόγραμμα που θα προσφέρει
Finvasia: Υγειονομική περίθαλψη με... γιατρικό την καινοτομία-Πώς ένας ινδικός όμιλος στην Κύπρο αλλάζει τον τομέα της υγείας
Εικονικός Μαραθώνιος Πάφου: Τα έργα Πολιτικής Συνοχής όπως δεν τα έχετε ξαναδεί
5η Έκθεση Βιώσιμης Ανάπτυξης 2023: Η Philip Morris International επιδεικνύει σαφή πρόοδο προς την επίτευξη του σκοπού της
Universal Life: Στηρίζει τη νέα γενιά επιστημόνων και επιβραβεύει την αριστεία
Ετήσια αύξηση κύκλου εργασιών στις υπηρεσίες, μείωση στις μεταφορές το πρώτο τρίμηνο
Η Purpose Communications γιορτάζει την «Παγκόσμια Ημέρα Δημοσίων Σχέσεων 2024»
Το AUB Mediterraneo δέχεται φοιτητές με απολυτήριο των Δημοσίων Λυκείων της Κύπρου
Πετρολίνα: Προσφορά ζωής μέσω αιμοδοσίας εις μνήμη Δημήτρη Λευκαρίτη