Στη διεθνή έκθεση TOC Europe η Eurogate Container Terminal Limassol

Η Eurogate Container Terminal Limassol Ltd, διαχειρίστρια εταιρεία του τερματικού εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, συμμετείχε στην κορυφαία διεθνή έκθεση για τις λιμενικές υπηρεσίες και την αλυσίδα διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων ΤOC Europe, η οποία διεξήχθη στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας στις 11-13 Ιουνίου 2024.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η αντιπροσωπεία της Εurogate, αποτελούμενη από τον Διευθυντή Επιχειρήσεων κ. Αλέξανδρο Δημητριάδη και μέλη των τμημάτων Επιχειρήσεων και Τεχνικών Υπηρεσιών, πραγματοποίησε συναντήσεις και επαφές με κατασκευάστριες εταιρείες εξειδικευμένου λιμενικού εξοπλισμού και ανταλλακτικών, καθώς και με εταιρείες ανάπτυξης λογισμικών προγραμμάτων.

Τα μέλη της αποστολής είχαν επίσης την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες διαθέσιμες τεχνολογίες στην αλυσίδα παραγωγής, για τις δυνατότητες της Τεχνητής Νοημοσύνης στον κλάδο καθώς και για τις μεθόδους και τους τρόπους μείωσης των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στον τομέα της ναυτιλίας. Παρακολούθησαν διαλέξεις και συναντήθηκαν με μέλη άλλων τερματικών για ανταλλαγή απόψεων.

Παράλληλα, τριμελής αντιπροσωπεία της Eurogate συμμετείχε στις 3-7 Ιουνίου στη Ναυτιλιακή Έκθεση Ποσειδώνια 2024.

Η αντιπροσωπεία πραγματοποίησε επίσκεψη στο λιμάνι του Πειραιά και συνάντηση με τη διοίκηση του λιμανιού Θεσσαλονίκης για ανταλλαγή απόψεων, ενώ μοιράστηκαν εμπειρίες και παραδείγματα καλών πρακτικών σε θέματα τεχνολογίας, εξοπλισμού κ.ά.

Σε δήλωσή του, ο διευθυντής Επιχειρήσεων της Eurogate κ. Αλέξανδρος Δημητριάδης, ανέφερε: «Η συμμετοχή μας στην έκθεση TOC Europe ήταν εξαιρετικά χρήσιμη, αφού ενημερωθήκαμε για τα πλέον επίκαιρα θέματα που απασχολούν τη λιμενική βιομηχανία και τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο.

Ως Eurogate Container Terminal Limassol επενδύουμε διαχρονικά στη χρήση των πλέον προηγμένων τεχνολογιών, εξοπλισμού και λογισμικού στο τερματικό εμπορευματοκιβωτίων στο λιμάνι Λεμεσού, το οποίο είναι σήμερα ένα από τα πιο σύγχρονα και ασφαλή στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Δειτε Επισης

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας
Πώς η ατμόσφαιρα της γης προστατεύει από κοσμικές καταστροφές
ΙΚυ: Πείραμα στο CERN για κοσμικές ακτίνες και επιπτώσεις τους σε μοντέλο Γης
Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa