AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Πάφο, Αμμόχωστο και Λευκωσία

Μεγάλο εμπορικό/οικιστικό χωράφι στην Πέγεια και άλλες ευκαιρίες επένδυσης σε οικιστικά ακίνητα διαθέτει προς πώληση η AstroBank σε Λευκωσία, Πάφο και Αμμόχωστο.

Το χαρτοφυλάκιο της Τράπεζας περιλαμβάνει επίσης μεγάλη γκάμα ακινήτων όπως βιομηχανικά, αγροτικά, εμπορικά και οικιστικά τεμάχια γης και κατοικίες σε αστικές και αγροτικές περιοχές, παρέχοντας εύρος επιλογής για τους ενδιαφερόμενους αγοραστές ώστε να βρουν εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες τους.

Όλα τα διαθέσιμα ακίνητα της AstroBank βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Τράπεζας, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να περιηγηθούν βάσει της πόλης, του είδους, αλλά και της τιμής του ακινήτου που αναζητούν.

Με τη συμπλήρωση μίας απλής φόρμας επικοινωνίας μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για το ακίνητο που τους ενδιαφέρει.

Μερικά από τα ακίνητα που διατίθενται είναι:

Οικιστικό χωράφι 6,125 τ.μ. Παραλίμνι, Αμμόχωστος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR706
 • Ενδεικτική τιμή: €431.710

Το ακίνητο βρίσκεται περίπου 1,5χλμ ανατολικά του πυρήνα του δήμου και 735μ από την Λεωφόρο Πρωταρά. Έχει ακανόνιστο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Το ακίνητο εφάπτεται σε δρόμο με πρόσοψη περι τα 7μ. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

4

Οικιστικό χωράφι 12,300 τ.μ. Κούκλια, Πάφος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR698
 • Ενδεικτική τιμή: €525.000

Το ακίνητο βρίσκεται στα Κούκλια και εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο. Έχει τετράγωνο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπάρχει συμφωνία διανομής όπου το μερίδιο 2460/5801 αναλογεί σε 12,300 τ.μ. (οικιστικό). Το ακίνητο υπόκειται σε ΦΠΑ.

2

Εμπορικό/Οικιστικό χωράφι 7,994 τ.μ. Πέγεια, Πάφος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR604
 • Ενδεικτική τιμή: €924.000

Το ακίνητο βρίσκεται στο Δήμο Πέγειας και εφάπτεται επί της οδού Βουφών με πρόσοψη περί τα 165μ περίπου. Έχει τριγωνικό σχήμα με επίπεδη επιφάνεια και προσφέρει καλή θέα προς τη γύρω περιοχή. Το ακίνητο υπόκειται σε ΦΠΑ.

3

Χωράφι 7,358 τ.μ. Νέο Χωριό, Πάφος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR479
 • Ενδεικτική τιμή: €440.000

Το ακίνητο βρίσκεται εντός της διοικητικής περιοχής του Νέου Χωριού στην επαρχία Πάφου και προσφέρει πολύ ωραία θέα προς την θάλασσα και τη γύρω περιοχή. Έχει καλό σχήμα και ελαφρώς επικλινή επιφάνεια. Δεν διαθέτει πρόσβαση σε δημόσιο δρόμο – η πρόσβαση είναι σε απόσταση πέντε μέτρων. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

4

Οικιστικό Χωράφι 5,445 τ.μ. Ψημολόφου, Λευκωσία

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR298
 • Ενδεικτική τιμή: €456.750

Τo ακίνητο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της κοινότητας Ψημολόφου. Έχει κανονικό σχήμα, ομαλή επιφάνεια και εύκολη πρόσβαση προς την κύρια οδική αρτηρία. Εφάπτεται σε δημόσιο δρόμο με πρόσοψη 45 μ περίπου. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

5

Οικιστικό χωράφι 5,221 τ.μ. στο Παραλίμνι, Αμμόχωστος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR602
 • Ενδεικτική τιμή: €383.250

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Παραλιμνίου επί της οδού Αγίου Θωμά και σε απόσταση περίπου 650μ νοτιοανατολικά από το γήπεδο Τάσος Μάρκου. Έχει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

6

Οικιστικό χωράφι 5,854 τ.μ. Σωτήρα, Αμμόχωστος

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR270
 • Τιμή κατόπιν επικοινωνίας

Το ακίνητο βρίσκεται στο δήμο Σωτήρας, σε απόσταση 450μ περίπου από την θάλασσα και 3χλμ από τη μαρίνα Αγίας Νάπας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και επίπεδη επιφάνεια προς τα νότια. Eφάπτεται με δημόσιο δρόμο. Η γύρω περιοχή χαρακτηρίζεται από τουριστική ανάπτυξη. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

7

Οικιστικό Χωράφι 6,309 τ.μ. Λακατάμια, Λευκωσία

 • Κωδικός Ακινήτου: PIR289
 • Ενδεικτική τιμή: €987.000

Το ακίνητο βρίσκεται στον Δήμο Λακαταμιας στο τέρμα της οδού Ιωνίας, σε ύψωμα στην περιοχή Ανθούπολης και σε απόσταση 250μ βόρεια από τον δρόμο Λακατάμιας – Αγίων Τριμιθιάς. Έχει τετράγωνο σχήμα, επίπεδη και σε μερικά σημεία επικλινή επιφάνεια. Υπόκειται σε ΦΠΑ.

8

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικότερες πληροφορίες και να υποβάλλουν τις προσφορές τους, στην ιστοσελίδα της AstroBank

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22575873

Δειτε Επισης

Το πράσινο κτίριο του ΚΕΒΕ... Τα βήματα μετατροπής και ο στόχος εξασφάλισης της πράσινης πιστοποίησης(pics)
Δήμος Παναγιώτου (Limassol Greens): Οι προοπτικές της Κύπρου ως επενδυτικού κέντρου και ο ρόλος του τομέα των κατασκευών
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Η κατάσταση των ΜΕΔ στο τραπεζικό σύστημα της χώρας-Στα πόσα εκατ. τα «κόκκινα» επιχειρηματικά δάνεια
Καβγάς στα «απόνερα» της διακοπής της σύμβασης για το λιμάνι και την μαρίνα-Στα άκρα Kition και κυβέρνηση
Σήκωσε το γάντι στα «πυρά» της Kition το υπ. Μεταφορών-Απαντά μετά από διαβούλευση με τη Νομική Υπηρεσία
Φουλ επίθεση η Kition... Παράνομος τερματισμός της σύμβασης, πλήρης ανεπάρκεια διαχείρισης της κατάστασης
Nissi Park: Αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών μέσω ανακαίνισης δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (photos)
Όμιλος Punin: Η δραστηριοποίηση, τα μεγάλα σχέδια και το όραμα του ιδρυτή του για την Κύπρο
Ηλεκτρική διασύνδεση σε θολά νερά και ο κίνδυνος… ηλεκτροπληξίας για την Κυπριακή Δημοκρατία