Η διαχείριση επενδύσεων και περιουσιακών στοιχείων στη συνάντηση CFA Society Cyprus-MUFG Investor Services

Ο τομέας της διαχείρισης επενδύσεων και περιουσιακών στοιχείων βρέθηκε στο επίκεντρο συνάντησης γνωριμίας, του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus) με την εταιρεία MUFG Investor Services.

Η συνάντηση, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης δράσης του CFA Society Cyprus, με σκοπό τη σύσφιξη σχέσεων με τοπικές εταιρείες στον κλάδο των επενδύσεων, πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της MUFG Investor Services στη Λεμεσό, την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2024.

mufg2

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν γύρω στα 150 άτομα, μέλη του προσωπικού της MUFG Investor Services και του CFA Society Cyprus, καθώς και υποψήφιοι για απόκτηση του τίτλου CFA Charter.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων και την ανταλλαγή απόψεων ανάμεσα στις δύο πλευρές, ακολούθησε δεξίωση με στόχο την επαγγελματική δικτύωση των παρευρισκόμενων.

mufg3

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου (CFA Society Cyprus), κ. Ανδρέας Κλεάνθους, αφού ευχαρίστησε την MUFG Investor Services για τη φιλοξενία, τόνισε ότι παρουσία και η μεγάλη ανάπτυξη, στην Κύπρο, μιας κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο διαχείρισης επενδύσεων και περιουσιακών στοιχείων, όπως η MUFG Investor Services, επιβεβαιώνει ότι η χώρα μας διαθέτει μια μεγάλη δεξαμενή καταρτισμένου και ταλαντούχου εργατικού δυναμικού που μπορεί να αποδώσει αποτελέσματα κάτω από σωστή καθοδήγηση.

mufg4

Η συνάντηση αυτή, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κλεάνθους, ήταν αναγκαία, ώστε τα μέλη μας να γνωρίσουν την εταιρεία MUFG Investor Services, αλλά και το προσωπικό της εταιρείας να ενημερωθεί για τον επαγγελματικό τίτλο CFA Charter και άλλους επαγγελματικούς πόρους εκπαίδευσης που προσφέρει το Ινστιτούτο CFA (CFA Institute), στον τομέα των επενδύσεων. Η ενημέρωση αυτή, είναι ακόμα πιο σημαντική, εάν λάβουμε υπόψη τη στήριξη που προσφέρει η MUFG Investor Services στο προσωπικό της, για συνεχή επαγγελματική κατάρτιση, κατέληξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χρηματοοικονομικών Αναλυτών Κύπρου.

Δειτε Επισης

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία έρχεται και στην Κύπρο: Η πρώτη Κοινωνική Επιχείρηση υπό τη διαχείριση ατόμων με αυτισμό
Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα CBN Young Dragon Awards
«The Furry Book Club»: Μια αλλιώτικη λέσχη ανάγνωσης με πολυεπίπεδα οφέλη
H Anytime έστειλε ηχηρό κοινωνικό μήνυμα με την ενέργεια «εδώ δεν παίζουμε με την οδήγηση»
Το Global Entrepreneur Stage σε περιμένει για ένα masterclass επιχειρηματικότητας
Πώς η ατμόσφαιρα της γης προστατεύει από κοσμικές καταστροφές
ΙΚυ: Πείραμα στο CERN για κοσμικές ακτίνες και επιπτώσεις τους σε μοντέλο Γης
Παρουσίαση σχεδίου επιδότησης διδάκτρων και σίτισης παιδιών στα μέλη του ΣΙΠΕΚ από την ΟΕΒ
Αρετή Βασιλαρά: H επένδυση της IPH Iakovos Photiades Group of Companies στο ανθρώπινο δυναμικό της
ECM και Metric Capital πωλούν το πλειοψηφικό ποσοστό της FAMAR στη MidEuropa