Powered by

Γαλάζια ανάπτυξη: Η δημιουργία και η ενίσχυση μιας δυναμικής κοινότητας ιδιοκτητών σκαφών στην Κύπρο

Η δημιουργία και ενίσχυση μιας ακμάζουσας κοινότητας ιδιοκτητών σκαφών στην Κύπρο προσφέρει μια πληθώρα από οφέλη και πλεονεκτήματα που συμβάλλουν τόσο στην κοινωνική συνδεσιμότητα μεταξύ των μελών όσο και στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και προάγει την αίσθηση του ανήκειν.

Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία καθώς η αυξημένη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες οδηγεί σε αύξηση των εσόδων για τις τοπικές επιχειρήσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η Κύπρος, με τις μαγευτικές της ακτές και τη ζεστή φιλοξενία, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ιδιοκτήτες σκαφών.

ANM

Μια ακμάζουσα κοινότητα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την τουριστική βιομηχανία και προβάλλοντας το νησί ως κορυφαίο ναυτικό προορισμό.

Ακόμα, ωθεί τις τοπικές αρχές και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να επενδύσουν σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των ναυτικών υποδομών, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές στους χρήστες, και γενικά αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα που διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της κοινότητας.

ANM2

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση Exclusive Boaters’ Event, μια αποκλειστική συνάντηση των ιδιοκτητών σκαφών και μελών του πληρώματος των σκαφών που ήταν ελλιμενισμένα στη Μαρίνα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Le Sundeck Robuchon με 115 εκλεκτούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού της Μαρίνας.

ANM3

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καλλιεργήσει το αίσθημα της κοινότητας μεταξύ των ιδιοκτητών και του προσωπικού της Μαρίνας, παρέχοντας μια πλατφόρμα για τη συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στις ναυτικές δραστηριότητες και διευκολύνοντας πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες και επαφές ανταλλάσσοντας εμπειρίες σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Στο ξεχωριστό αυτό event σερβιρίστηκε μια εξαιρετική επιλογή από finger food, από τον Sous Chef των εστιατορίων Le Deli Robuchon, Μιχάλη Τσουράπα.

ANM4

Τα γαστρονομικά αριστουργήματα του σεφ συνοδεύονταν από μια ποικιλία από signature cocktails, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

Ως ένδειξη εκτίμησης, κάθε καλεσμένος έλαβε ένα αναμνηστικό δώρο - μια χαραγμένη πυξίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, σύμβολο του δεσμού που μοιράζεται η κοινότητα των ιδιοκτητών σκαφών που δένουν στη Μαρίνα, η οποία ενσαρκώνει την αίσθηση της κατεύθυνσης και της ενότητας που την χαρακτηρίζει.

ANM5

Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ζωντάνεψε με τις μουσικές επιλογές του DJ Maddog, ο οποίος δημιούργησε ένα αξέχαστο σκηνικό, ενισχύοντας την ικανοποίηση και τη διασκέδαση των συμμετεχόντων οι οποίοι μόνο θετικά σχόλια είχαν να εκφράσουν για το event επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της πρώτης αυτής εκδήλωσης του είδους της.

ANM6

Σε αναγνώριση της επιτυχίας της, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δεσμεύτηκε να καταστήσει το event μια ετήσια παράδοση, ως είθισται αφιερωμένη στην αξιόλογη κοινότητα των ιδιοκτητών σκαφών.

ANM7

Δειτε Επισης

Επτά σημεία που σχετίζονται με τον μύθο της Αφροδίτης μέσω app
Emirates: Open day πρόσληψης νέων μελών για το πλήρωμα καμπίνας στην Κύπρο
Κ. Κουμής: Η αφετηρία του δημοσιεύματος της Daily Express-«Οφείλουμε να είμαστε όλοι προσεκτικοί για τον τουρισμό»
«Πάμε Ελλάδα» το μήνυμα της Aegean για το ταξίδι της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι
Βλέπει πανικό στην Κύπρο για μειωμένες κρατήσεις τουριστών η Daily Express-«Παρατραβηγμένο και ετεροχρονισμένο»
Ταξίδια: Τέλος το «revenge travel»-Προβλήματα για τις αεροπορικές από τους αυξημένους ναύλους
Nissi Park: Αναβάθμιση υποδομών και υπηρεσιών μέσω ανακαίνισης δωματίων και κοινόχρηστων χώρων (photos)
Όμιλος Punin: Η δραστηριοποίηση, τα μεγάλα σχέδια και το όραμα του ιδρυτή του για την Κύπρο
Κομισιόν: Νέος οδηγός για τα δικαιώματα επιβατών στα αεροπλάνα
Μουράτ Ζιάζικοφ: Οι παράγοντες του τουρισμού περιμένουν τους Ρώσους τουρίστες