Powered by

Γαλάζια ανάπτυξη: Η δημιουργία και η ενίσχυση μιας δυναμικής κοινότητας ιδιοκτητών σκαφών στην Κύπρο

Η δημιουργία και ενίσχυση μιας ακμάζουσας κοινότητας ιδιοκτητών σκαφών στην Κύπρο προσφέρει μια πληθώρα από οφέλη και πλεονεκτήματα που συμβάλλουν τόσο στην κοινωνική συνδεσιμότητα μεταξύ των μελών όσο και στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της περιοχής.

Αυτή η αλληλεπίδραση μεταξύ των μελών δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς και προάγει την αίσθηση του ανήκειν.

Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στην τοπική οικονομία καθώς η αυξημένη ζήτηση για προϊόντα και υπηρεσίες οδηγεί σε αύξηση των εσόδων για τις τοπικές επιχειρήσεις και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η Κύπρος, με τις μαγευτικές της ακτές και τη ζεστή φιλοξενία, αποτελεί ιδανικό προορισμό για τους ιδιοκτήτες σκαφών.

ANM

Μια ακμάζουσα κοινότητα προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την τουριστική βιομηχανία και προβάλλοντας το νησί ως κορυφαίο ναυτικό προορισμό.

Ακόμα, ωθεί τις τοπικές αρχές και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις να επενδύσουν σε βελτιώσεις και αναβαθμίσεις των ναυτικών υποδομών, προσφέροντας καλύτερες υπηρεσίες και υποδομές στους χρήστες, και γενικά αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία με πολλαπλά οφέλη και πλεονεκτήματα που διασφαλίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη του ναυτικού τουρισμού και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των μελών της κοινότητας.

ANM2

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 14 Ιουνίου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση Exclusive Boaters’ Event, μια αποκλειστική συνάντηση των ιδιοκτητών σκαφών και μελών του πληρώματος των σκαφών που ήταν ελλιμενισμένα στη Μαρίνα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Le Sundeck Robuchon με 115 εκλεκτούς καλεσμένους, συμπεριλαμβανομένου και του προσωπικού της Μαρίνας.

ANM3

Κύριος σκοπός της εκδήλωσης ήταν να καλλιεργήσει το αίσθημα της κοινότητας μεταξύ των ιδιοκτητών και του προσωπικού της Μαρίνας, παρέχοντας μια πλατφόρμα για τη συζήτηση των τελευταίων εξελίξεων στις ναυτικές δραστηριότητες και διευκολύνοντας πολύτιμες ευκαιρίες δικτύωσης με τους καλεσμένους να έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν νέες γνωριμίες και επαφές ανταλλάσσοντας εμπειρίες σε ένα φιλικό και χαλαρό περιβάλλον.

Στο ξεχωριστό αυτό event σερβιρίστηκε μια εξαιρετική επιλογή από finger food, από τον Sous Chef των εστιατορίων Le Deli Robuchon, Μιχάλη Τσουράπα.

ANM4

Τα γαστρονομικά αριστουργήματα του σεφ συνοδεύονταν από μια ποικιλία από signature cocktails, δημιουργώντας μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους παρευρισκόμενους.

Ως ένδειξη εκτίμησης, κάθε καλεσμένος έλαβε ένα αναμνηστικό δώρο - μια χαραγμένη πυξίδα της Μαρίνας Αγίας Νάπας, σύμβολο του δεσμού που μοιράζεται η κοινότητα των ιδιοκτητών σκαφών που δένουν στη Μαρίνα, η οποία ενσαρκώνει την αίσθηση της κατεύθυνσης και της ενότητας που την χαρακτηρίζει.

ANM5

Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ζωντάνεψε με τις μουσικές επιλογές του DJ Maddog, ο οποίος δημιούργησε ένα αξέχαστο σκηνικό, ενισχύοντας την ικανοποίηση και τη διασκέδαση των συμμετεχόντων οι οποίοι μόνο θετικά σχόλια είχαν να εκφράσουν για το event επιβεβαιώνοντας την επιτυχία της πρώτης αυτής εκδήλωσης του είδους της.

ANM6

Σε αναγνώριση της επιτυχίας της, η Μαρίνα Αγίας Νάπας δεσμεύτηκε να καταστήσει το event μια ετήσια παράδοση, ως είθισται αφιερωμένη στην αξιόλογη κοινότητα των ιδιοκτητών σκαφών.

ANM7

Δειτε Επισης

Βελτιώθηκε η διαδικασία για εργαζόμενους από τρίτες χώρες, ανάσανε σε ανθρώπινο δυναμικό η τουριστική βιομηχανία
Επτά βραβεία για την Emirates στα Skytrax World Airline Awards 2024
Wizz Air: Ξεκινά πτήσεις από το αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Μιλάνο
Το MFUSION του Four Seasons... Η ιστορία ενός ιαπωνο-περουβιανού γάμου που πέτυχε
Κίνα: Αναμένει έσοδα ρεκόρ από ταξίδια και τουρισμό το 2024
Cali Resort & Spa: Άνοιξε τις πόρτες του το νέο πεντάστερο της Louis Hotels για ενήλικες
Ο ένας χρόνος επιτυχημένης λειτουργίας του City of Dreams Mediterranean και τα οφέλη για την Κύπρο
Ευριπίδης Λοϊζίδης: Σχεδόν υπερπλήρη τα ξενοδοχεία της Πάφου το τριήμερο του Κατακλυσμού-Δύσκολη η συνέχεια
Lufthansa: Προχωρά σε αύξηση των ναύλων λόγω περιβαλλοντικού κόστους
Skytrax World Airline Awards 2024: Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη η Aegean