Η Google μπαίνει δυναμικά στην αρένα του ΑΙ με το Gemini-Τα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα

Τα χαρακτηριστικά του Gemini παρουσίασε η Κατερίνα Τζουβάρα, Customer Engineer, Data & Analytics, Google Cloud η οποία έκανε λόγο για το ΑΙ με υψηλή βελτιστοποίηση, υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Η ίδια κατέγραψε τα άλλα εργαλεία που διαθέτει η Google για τις επιχειρήσεις και που μπορούν να ενισχύσουν το ταξίδι τους στον ψηφιακο μετασχηματισμό.

Το Gemini της Google χαρακτηρίζεται από σύγχρονες δυνατότητες, υψηλή βελτιστοποίηση με διατήρηση των επιλογών και με γνώμονα την υπευθυνότητα και την ασφάλεια. Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας και η τεράστια μνήμη της που σύμφωνα με την ίδια επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάσουν "ακόμη και 30,000 βιβλία".

Σε παρουσίαση της κατά το 3ο Digital Cyprus Conference 2024 ανέδειξε, ακόμα, την ισχύ της Γεννητικής Τεχνητής Νοημοσύνης ως μια παρακαταθήκη για το μέλλον. Επισήμανε την αποτελεσματικότητα της Επαυξημένης Πραγματικότητας σε οριζόντιες εφαρμογές όπως η υποστήριξη πελατών και η δημιουργία περιεχομένου.

Στη συνέχεια, επισήμανε ότι επιχειρήσεις επιλέγουν τη Google για λύσεις στην Γεννητική Τεχνητή Νοημοσύνη και Μεγάλα Μοντέλα Μάθησης.

Τα προϊόντα Agent Builder ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες, επιτρέποντας τη δημιουργία ποιοτικών agents γρήγορα και εύκολα. Μέσω του Agent API παρέχεται ένα πλήρως διαχειριζόμενο service για την κατασκευή και φιλοξενία agents, ενημέρωσε το κοινό.

Επικεντρώνοντας στην ευθύνη, η Google σύμφωνα με την ίδια, διασφαλίζει ότι τα προϊόντα της είναι έτοιμα για τις πραγματικές προκλήσεις πριν από την επίσημη κυκλοφορία τους.

Παραδείγματα όπως το SynthID, το "About this image" και το Double-Check αποτελούν ενδείξεις της δέσμευσης του τεχνολογικού κολοσσού στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και της ενίσχυσης της ακρίβειας των πληροφοριών που παρέχει η τεχνητή νοημοσύνη, υποστήριξε.

Το Συνέδριο παρουσίασε η ECOMMBX.

Δειτε Επισης

Κοινή επιθυμία όλων η θεσμοθέτηση του φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Συμμετείχαν πολλές μικρές επιχειρήσεις
Μεγάλη προσέλευση στο φεστιβάλ «Πάμε Τρόοδος»-Αναδείχθηκαν οι μικρές επιχειρήσεις των ορεινών (pics)
Στόχος της Κυβέρνησης η στήριξη των επιχειρήσεων της υπαίθρου-Θα περιοδεύσει σε όλες τις επαρχίες ο Πρόεδρος
Βυθίστηκε στο πένθος η κυπριακή ναυτιλία... Έφυγε από τη ζωή ο πρωτεργάτης της Χαράλαμπος Μυλωνάς
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
Πάμε Τρόοδος…Η πρωτοβουλία της Πρώτης Κυρίας, οι μικρές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και η ευκαιρία που τους δίνεται
Πώς πήγε το νέο σύστημα αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων-Τα «αυστηρά» και τα «γενναιόδωρα» Υπουργεία
Επιδόσεις που επιβεβαιώνουν την σωστή πορεία της κυπριακής οικονομίας...
GSI: Τζίφος και ο νέος διαγωνισμός για αξιολόγηση της μελέτης κόστους οφέλους-Ενδιαφέρθηκε μόνο η εταιρεία που απορρίφθηκε
Logistics: Πώς μπορεί η λανθασμένη επιλογή συνεργάτη να πλήξει ανεπανόρθωτα μια εταιρεία