Αφίχθηκε και στη Λευκωσία η Kiabi-Άνοιξε τις πόρτες του το νέο κατάστημα στο Mall of Engomi (pics/video)

Κάθοδο στη Λευκωσία πραγματοποίησε η Kiabi, ανοίγοντας κατάστημα στο Mall of Engomi.

Πρόκειται για το πρώτο κατάστημα στην πρωτεύουσα και το τρίτο παγκύπρια, μετά το άνοιγμα του πρώτου καταστήματος στην Κύπρο, στο Metropolis Mall, στη Λάρνακα, το 2021 και του δεύτερου στο Neon Mall, στην Πάφο, το 2023.

kiabimall11

Το brand γαλλικής μόδας σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια διαθέτει κομψά και οικονομικά ρούχα για άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

kiabimall12

Η άφιξη της αλυσίδας στο mall της Έγκωμης εντάσσεται στο πλάνο επέκτασης του γνωστού brand στην κυπριακή αγορά, με το άνοιγμα νέων καταστημάτων στην εγχώρια αγορά έως το 2025.

kiabimall13

Λανσάροντας το concept μόδας χαμηλού κόστους, το γαλλικό brand άνοιξε τις πόρτες του στο Mall of Engomi, το μεσημέρι της Πέμπτης, 13 Ιουνίου.

kiabimall14

Νέα δεδομένα στην αγορά και πόλος έλξης στο Mall of Engomi
Η άφιξη της Kiabi, η οποία προσφέρει τη δυνατότητα ανανέωσης της γκαρνταρόμπας σε προσιτές τιμές, αναμένεται να φέρει νέα δεδομένα στο fashion retail της Λευκωσίας, προσελκύοντας ταυτόχρονα περισσότερους επισκέπτες στο εμπορικό κέντρο της Έγκωμης.

kiabimall21

kiabimall15

Η Kiabi ένωσε τις δυνάμεις της με τη Hudson Cyprus Ltd μέσω μιας συνεργασίας που ξεκίνησε το 2021, με το πρώτο κατάστημα στην κυπριακή αγορά, με στόχο να διευκολύνει τις κυπριακές οικογένειες και να καταστεί η κορυφαία μάρκα στην πρώτη γραμμή της προσιτής μόδας για όλη την οικογένεια.

kiabimall16

Από το 1978 και το λανσάρισμα του concept μόδας χαμηλού κόστους, στη βόρεια Γαλλία, η Kiabi πιστεύει ότι η μόδα πρέπει να καλύπτει όλους τους προϋπολογισμούς, όλα τα στυλ, όλες τις στιγμές της καθημερινότητας, καθώς και όλα τα μεγέθη.

kiabimall17

kiabimall10

Η αλυσίδα διαθέτει πάνω από 560 καταστήματα σε 23 χώρες, με 23 εκατ. πελάτες παγκοσμίως, στο τέλος του 2022 απασχολούσε 9.536 εργαζομένους, ενώ ο τζίρος της ανέρχεται στα €2 δισ.

kiabimall20

kiabimall18

kiabimall19

Δειτε Επισης

Το Hyundai Tucson γιορτάζει δύο δεκαετίες καινοτομίας-Το ταξίδι προς την επιτυχία
Αυτοκινητοβιομηχανία: Ποιες εταιρείες άλλαξαν λογότυπο (pics)
Στις 12 Σεπτεμβρίου οι γενικές συνελεύσεις CTC, Ermes και Woolworth
Κίνα: Πώς χτίζει την παγκόσμια κυριαρχία της στην αυτοκινητοβιομηχανία
Βιώσιμη γαστρονομία: Η προστασία του περιβάλλοντος περνάει από το στομάχι
Σε περίοδο αλλαγών, ενισχύσεων και βελτιώσεων η Atterbury-Πυρετώδεις προετοιμασίες για Mall of Cyprus και Mall of Limassol
Το Hyundai TUCSON πρώτο σε πωλήσεις στο πρώτο εξάμηνο του 2024
Αυθεντικά αναλώσιμα HP: Η διαχρονική επιλογή για ποιότητα, ασφάλεια, οικονομία και βιωσιμότητα
Mall of Cyprus: Στρατηγικές αλλαγές, νέοι tenants και brands-Τέλος εποχής για K Cineplex
Ε.Ε.: Ήπια άνοδος στις πωλήσεις νέων αυτοκινήτων τον Ιούνιο