Powered by

Εντυπωσιάζει το πλήρως ανανεωμένο business lounge της Aegean στο αεροδρόμιο Λάρνακας (photos)

Το νέο Business Lounge της Aegean, δίπλα στις πύλες αναχώρησης, με άπλετο φυσικό φως και ανεμπόδιστη θέα στον διάδρομο απογείωσης και προσγείωσης, άνοιξε ξανά τις πόρτες του στο αεροδρόμιο της Λάρνακας «Γλαύκος Κληρίδης» και καλωσορίζει τους επιβάτες της εταιρείας σε ένα διαφορετικό, αισθητά διαφοροποιημένο και νέο χώρο υψηλής αισθητικής και άνεσης, αναβαθμίζοντας την ταξιδιωτική εμπειρία.

Το νέο lounge της Aegean επέστρεψε ανανεωμένο στο επίπεδο των αναχωρήσεων (μεταξύ των gates 48-29) του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας.

Το Aegean business lounge είναι διαθέσιμο για τους Αegean Business Class επιβάτες, καθώς και για τους κατόχους κάρτας Miles+Bonus Gold ή Star Alliance Gold.

aegeanlarnaca

Το ανανεωμένο business lounge του μεγαλύτερου ελληνικού αερομεταφορέα προσφέρει στους επιβάτες μια ζεστή ατμόσφαιρα για να χαλαρώσουν, να εργαστούν με ηρεμία, να απολαύσουν τον καφέ ή το ποτό τους ή να γευτούν κάποια από τις επιλογές φαγητού από έναν πλούσιο μπουφέ.

Σε ένα ανακαινισμένο χώρο 345 τ.μ., σχεδιασμένο με υλικά υψηλής ποιότητας, η ελληνική αεροπορική εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον προσεγμένης πολυτέλειας και φιλοξενίας.

Εμπνευσμένο από τη λιτή, παραδοσιακή, μεσογειακή αρχιτεκτονική, αξιοποιεί το φυσικό φως και τη μοναδική θέα στο αεροδρόμιο, που φτάνει έως τη θάλασσα, και ενσωματώνει στο σχεδιασμό του τη νέα εταιρική εικόνα της εταιρείας, φιλοδοξώντας παράλληλα, να ικανοποιήσει τις διαφορετικές ανάγκες κάθε επιβάτη.

aegeanlarnaca2

Το νέο lounge στο αεροδρόμιο της Λάρνακας θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πληθώρα επιλογών που θα κάνουν τη διαμονή τους στο αεροδρόμιο να αξίζει, είτε αναζητούν χώρο για να διεκπεραιώσουν τις εργασιακές τους εκκρεμότητες είτε να ετοιμαστούν για τις διακοπές τους.

aegeanlarnaca3

Το ωράριο λειτουργίας του Aegean business lounge του Διεθνούς Αερολιμένα Λάρνακας είναι Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο (03:00-00:01), Τρίτη (03:00-21:00), Πέμπτη-Κυριακή (01:00-00:01) και Παρασκευή (01:00-21:00).

aegeanlarnaca4

Υπενθυμίζεται ότι η Aegean, ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ελλάδας είχε υπογράψει στα μέσα του περσινού καλοκαιριού συμφωνία με τον διεθνή αερολιμένα της Λάρνακας για τη δημιουργία ενός νέου μεγαλύτερου και ιδιαίτερα αναβαθμισμένου lounge στην πτέρυγα των αναχωρήσεων, το οποίο θα εξυπηρετεί τα Gold μέλη του Miles & Βonus,καθώς και τους τακτικούς και τους business class επιβάτες της αεροπορικής.

aegeanlarnaca5

Το σύγχρονο lounge της Aegean εκτιμάται ότι θα ενισχύσει την προσπάθεια που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια από την Hermes Airports, η οποία έχει τη διαχείριση και τον έλεγχο του αεροδρομίου της Λάρνακας, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Το νέο lounge της Aegean στο αεροδρόμιο της Λάρνακας έρχεται να προστεθεί στα δύο business lounges που λειτουργεί στον διεθνή αερολιμένα της Αθήνας, Ελ. Βενιζέλος (το ένα στην περιοχή Schengen και το άλλο στην Non-Schengen) καθώς και στον χώρο διακεκριμένων επιβατών που διαθέτει στο αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης.

Δειτε Επισης

Τουρισμός: Ποσό ρεκόρ από την ταξιδιωτική βιομηχανία στο παγκόσμιο ΑΕΠ το 2024
Παναγιώτης Σάββα: Καινοτομία στον τομέα του ποτού με κυπριακή παράδοση (video)
SKY express: Διευρύνει το δίκτυο συνεργασιών με την ITA Airways-Περισσότερες επιλογές στους επιβάτες από Ελλάδα και Κύπρο
Ευριπίδης Λοϊζίδης: Ολόχρονος τουριστικός προορισμός τα επόμενα χρόνια η Πάφος-«Υπάρχουν τα περιθώρια»
Επένδυση €25 εκ. της Aegean στη Volotea-Από τους κορυφαίους αερομεταφορείς χαμηλού κόστους στην Ευρώπη
Π. Κωνσταντίνου: Προς ολική ανακαίνιση και αναβάθμιση το Pernera Beach Hotel-Τα σχέδια για το ξενοδοχείο
Θετική διάθεση και νέος εντατικός κύκλος διαβουλεύσεων για την συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Ανέλαβε δράση ο Παναγιώτου-Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη για τη συλλογική σύμβαση στα ξενοδοχεία
Αναβαθμίζεται η Ακτή Ολυμπίων στη Λεμεσό-Μια χρήσιμη υποδομή για ιδιοκτήτες σκαφών
Αντ. Πισσαρίδης: Ανακαινίσεις και ποιοτικές αναβαθμίσεις στο «Ρόδον»-Οι αλλαγές που έρχονται στο ξενοδοχείο