Νέα εβδομάδα, νέες επενδυτικές ευκαιρίες από την Altamira Real Estate

Mε νέες επενδυτικές ευκαιρίες σε ακίνητα επανέρχεται και αυτή την εβδομάδα η Altamira Real Estate.

Μέσα από τη συλλογή της Altamira Real Estate ξεχωρίσαμε κατοικίες και διαμερίσματα σε αμιγώς οικιστικές περιοχές σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Διαμερίσματα και κατοικίες στη Λευκωσία από €135,000

Σε πάροδο της λεωφόρου Καλλιπόλεως, στο κέντρο της πρωτεύουσας, παρουσιάζεται ελκυστική επιλογή με κενό διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων, το οποίο πωλείται προς €135,000. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 152 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 4 τ.μ. Αποτελείται από ενιαίο καθιστικό χώρο με τραπεζαρία, ξεχωριστή κουζίνα και ένα αποχωρητήριο. Το διαμέρισμα αποτελεί ιδανική επιλογή για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.

PR39946

Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων πωλείται στην περιοχή Αποστόλου Βαρνάβα, στον Στρόβολο, κοντά στη λεωφόρο Αθαλάσσας, στην τιμή των €200,000. Ιδανικά τοποθετημένο σε περιοχή με αυξημένη ζήτηση σε οικιστικά ακίνητα, το ακίνητο διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της Λευκωσίας. Αποτελείται από ενιαίο χώρο με σαλόνι – τραπεζαρία – κουζίνα και αποχωρητήριο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 128 τ.μ. και των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ.. Το διαμέρισμα διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας.

Μοναδική ευκαιρία με κενή ημιανεξάρτητη διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων εντοπίζεται σε ήσυχη οικιστική περιοχή του Δήμου Ιδαλίου, με τιμή πώλησης€200,000. Αποτελείται από τραπεζαρία, σαλόνι, κουζίνα, αποθήκη και δύο αποχωρητήρια. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται σε 160 τ.μ. και της καλυμμένης βεράντας σε 25 τ.μ.. Επιπλέον, διαθέτει πλακόστρωτη αυλή, καλυμμένο χώρο στάθμευσης και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Αποτελεί ιδανική επιλογή για οικογένειες.

PR37643

Ισόγεια ανεξάρτητη κατοικία τριών υπνοδωματίων εντοπίζεται στην κοινότητα Παλιομετόχου, στην τιμή των €105,000. Αποτελείται από τραπεζαρία/καθιστικό, κουζίνα και αποχωρητήριο, ενώ έχει εμβαδόν εσωτερικών χώρων 120 τ.μ. και καλυμμένων βεραντών 20 τ.μ.. Η κατοικία βρίσκεται εντός μεγάλου τεμαχίου γης με έκταση 1308 τ.μ..

Μοναδικές οικιστικές ευκαιρίες σε Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο

Σε ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Πύλας, πλησίον του Πανεπιστημίου UCLAN, εντοπίζεται κενό ισόγειο διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στην τιμή των €110,000. Ιδανικά τοποθετημένο σε κοντά σε υπηρεσίες και ανέσεις, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την τουριστική περιοχή Ορόκλινης. Αποτελεί μέρος της ανάπτυξης «PYLA VILLAGE 1» και διαθέτει ενιαίο χώρο κουζίνα/σαλόνι/τραπεζαρία. Το διαμέρισμα έχει αυλή 32 τ.μ. και καλυμμένη βεράντα 8 τ.μ και ακάλυπτη βεράντα 5 τ.μ. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 53 τ.μ

Σε απόσταση αναπνοής από το καζίνο- θέρετρο «City of Dreams Mediterranean» και συγκεκριμένα στο Τραχώνι, εντοπίσαμε ημιτελή κατοικία που πωλείται προς €265,000. Η κατοικία βρίσκεται εντός οικοπέδου με κανονικό σχήμα και επίπεδη επιφάνεια εδάφους, ενώ εφάπτεται επί δημόσιου εγγεγραμμένου δρόμου. Ιδανικά τοποθετημένη κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και ανέσεων, η κατοικία εφάπτεται σε χώρο πρασίνου και εμπίπτει εντός της οικιστικής ζώνης Η2, με ανώτατο συντελεστή δόμησης 90%. Αποτελείται από υπόγειο 130 τ.μ. ενώ το ισόγειο και ο 1ος όροφος έχουν εμβαδόν 410 τ.μ.. Το γεγονός ότι είναι ημιτελής, αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τον εν δυνάμει επενδυτή, αφού θα μπορεί να επιλέξει τα υλικά που προτιμά.

Μοναδική επιλογή με διώροφη κατοικία τριών υπνοδωματίων ξεχωρίσαμε στην κοινότητα Νατά της Πάφου, στην τιμή των €120,000. Ιδανικά τοποθετημένο πλησίον διαφόρων υπηρεσιών και ανέσεων, το ακίνητο απολαμβάνει εξαιρετικές προσβάσεις προς τις γειτονικές κοινότητες, ενώ αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποχωρητήριο και βεράντες. Επιπλέον διαθέτει δύο ακάλυπτους χώρους στάθμευσης στο ισόγειο. Το εμβαδόν των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 148 τ.μ. και των βεραντών σε 52 τ.μ.. Η κατοικία αποτελεί ιδανική επιλογή για επένδυση αλλά και για ιδιοχρησία.

Σε ήσυχη περιοχή στην κοινότητα Φύτη της Πάφου ξεχωρίσαμε μία ελκυστική επενδυτική ευκαιρία με οικιστική ανάπτυξη που αποτελείται από τέσσερις ημιτελείς κατοικίες, στην τιμή των €200,000. Ιδανικά τοποθετημένη σε μία αμιγώς οικιστική τοποθεσία, η ανάπτυξη απολαμβάνει καλές προσβάσεις προς όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις. Οι κατοικίες έχουν εμβαδόν εσωτερικών χώρων που κυμαίνεται μεταξύ 150 τ.μ. και 185 τ.μ.. Σημειώνεται ότι οι άδειες της ανάπτυξης επιτρέπουν την ανέγερση συνολικά πέντε κατοικιών.

PR40274

Σε απόσταση αναπνοής από την τουριστική περιοχή Λατσιού, στην Πόλη Χρυσοχούς, πωλείται διώροφη έπαυλη τριών υπνοδωματίων με πισίνα, στην τιμή των €500,000. Αποτελεί μέρος τoυ συγκροτήματος «Sandy Beach Villas», με εξαιρετικές προσβάσεις προς την παραλία και τις γειτονικές κοινότητες. Αποτελείται, από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, μπάνιο, αποχωρητήρια και μεγάλη αυλή. Επιπλέον διαθέτει ημιυπόγειο με χώρο στάθμευσης και αποθήκες. Το εμβαδόν των εσωτερικών τους χώρων ανέρχεται στα από 122 τ.μ.

Άνοιγμα προσφορών κάθε Τρίτη, η ώρα 10 το πρωί.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να μελετήσουν σε βάθος τις προσφορές στην ιστοσελίδα της εταιρίας www.altamirarealestate.com.cy και να υποβάλουν προσφορές σε τιμές χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες ενδεικτικές τιμές.

Δειτε Επισης

Altamira Real Estate: Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο
AstroBank: Επενδυτικές ευκαιρίες σε Πάφο, Αμμόχωστο και Λευκωσία
Κατεδαφίζεται το Estella Hotel, ανεγείρεται το Global Tower... Γραφειακή ανάπτυξη στη θέση του ξενοδοχείου (pics)
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο καλοκαιρινό Open Day της Altamira Real Estate-Ανάρπαστα τα 44 διαμερίσματα
Αγορά κατοικίας: Αυτές είναι οι 10 πιο ακριβές πόλεις στον κόσμο
BBF: Εδραιώνει την παρουσία της και στον τομέα των εμπορικών ακινήτων της Κύπρου
Ria Court 87: Ο Όμιλος Πανίκκος Λειβαδιώτης επεκτείνει την γκάμα των ακινήτων του
«Built to Rent» και πολεοδομικά κίνητρα γίνονται ακόμη πιο ελκυστικά-Οι τροποποιήσεις που ενέκρινε το Υπουργικό
Στον Διευθυντή του Τμήματος Κτηματολογίου και Χωρομετρίας οι θέσεις και εισηγήσεις των developers
Pafilia Property Developers και Minthis resort έκλεψαν τις εντυπώσεις στο Reflect festival