Marks & Spencer: Αποκλειστική συνεργασία με τη Sienna Miller

Τα Marks & Spencer ανακοινώνουν την αποκλειστική σχεδιαστική συνεργασία με τη Βρετανίδα ηθοποιό και είδωλο του στιλ Sienna Miller. Η limited-edition συλλογή θα είναι διαθέσιμη διαδικτυακά και σε επιλεγμένα καταστήματα M&S σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, από τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2024.

Μετά από την επιτυχημένη συνεργασία τους τον Σεπτέμβριο 2023, με τη Sienna πρωταγωνίστρια στη Φθινοπωρινή καμπάνια της γυναικείας συλλογής M&S, τα δύο βρετανικά icons επιστρέφουν για να επαναπροσδιορίσουν την έννοια του στιλ, εμπνέοντας υφιστάμενους και νέους πελάτες.

H Sienna Miller σχολιάζει: "Πάντα είχα μια γνήσια αγάπη για τα M&S, μια μάρκα που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της βρετανικής ζωής με ιδιαίτερους συνειρμούς για τόσους πολλούς ανθρώπους.

siennamillermarks3

Οι θετικές αντιδράσεις στη φθινοπωρινή καμπάνια, στην οποία πρωταγωνίστησα, ήταν κάτι το εξωπραγματικό, γι’ αυτό και η σχεδιαστική συνεργασία στη γυναικεία συλλογή ήταν απόλυτα λογική. Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις του κόσμου."

Η Maddy Evans, Διευθύντρια Γυναικείας συλλογής των M&S, προσθέτει: "Είμαστε απολυτά ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε δυναμικά τη συνεργασία μας με τη Sienna Miller, παρουσιάζοντας μια αποκλειστική σύμπραξη, εμπνευσμένη από την προσωπική της γκαρνταρόμπα. Η Sienna είναι η επιτομή της σύγχρονης δυναμικής γυναίκας , με αυτοπεποίθηση, και αβίαστη κομψότητα. Το μοναδικό της στιλ και η έντονη προσωπικότητά της, συμπληρώνουν απόλυτα τις αξίες της μάρκας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί θα εμπνεύσουμε νέους και υφιστάμενους πελάτες με συναρπαστικές επιλογές μόδας καθ' όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και όχι μόνο."

siennamillermarks2

Η συλλογή
Εμπνευσμένη από το διαχρονικό στιλ της προσωπικής της γκαρνταρόμπας, η συνεργασία είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία 20 εντυπωσιακών κομματιών, τέλεια προσαρμοσμένων στο πελατολόγιο των M&S.

Με αναφορές σε καλοκαιρινά φεστιβάλ, στα σχέδια της δεκαετίας του '70, στις εξωτικές περιπέτειες και σε μερικά από τα αγαπημένα, vintage κομμάτια της Sienna, η συλλογή ενσωματώνει το αυθεντικό high low ντύσιμο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είτε πρόκειται για την καθημερινή διαδρομή στο σχολείο, ένα καλοκαιρινό φεστιβάλ ή μια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί, στην καρδιά της συλλογής βρίσκεται ο αυθεντικός τρόπος με τον οποίο η Sienna δημιουργεί τα δικά της looks.

siennamillermark4

Πλούσιο σε ρευστές γραμμές, υφές και vintage υφάσματα, κάθε κομμάτι αφηγείται μια ιστορία και αντλεί έμπνευση από το προσωπικό της ταξίδι γεμάτο στιλ, με αναφορές σε δικές της, εμβληματικές εμφανίσεις.

Στη συλλογή, θα βρείτε το «φόρεμα της σεζόν» της Sienna: ένα κομψό, θηλυκό, μάξι φόρεμα με βολάν σε ivory χρώμα, το οποίο είναι αναμφίβολα το κεντρικό κομμάτι ολόκληρης της συλλογής. Ένα φόρεμα με χάντρες που θυμίζει το μοναδικό της στιλ στο φεστιβάλ του Glastonbury. Ένα παρεό που παραπέμπει σε ένα κασκόλ που της χάρισε ο πατέρας της πριν από πολλά χρόνια. Απίθανους συνδυασμούς χρωμάτων και prints εμπνευσμένα από έναν από τους αγαπημένους της καλλιτέχνες, τον Mark Rothko.

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν και βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας της, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του εαυτού της. Ένα slouchy barrel leg τζιν με ένα κοντράστ στο πλάι και λεπτομέρεια στο στρίφωμα, δίνοντάς του το τέλειο ρετρό φινίρισμα.

siennamillermarks5

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Κύπρο από τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, υπογραμμίζοντας τη δέσμευση των M&S για τον τέλειο συνδυασμό στιλ, αξίας, ποιότητας και καινοτομίας.

Για Online αγορές επισκεφθείτε το www.modeand.com για παράδοση στη Λευκωσία, και το www.symeonidesfashion.com για παράδοση στη Λεμεσό, Λάρνακα, Πάφο και Παραλίμνι.

Δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30.

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 15,7% στο εμπόριο και επισκευή οχημάτων το πρώτο τρίμηνο του 2024
Kokoaka: Το νέο πολυτελές brand στην εμπορική ζώνη της Μαρίνας Αγίας Νάπας
Ποιοι επωφελούνται από τις αυξημένες τιμές κακάο διεθνώς
Mall of Limassol: Έτσι θα μοιάζει το νέο εμπορικό κέντρο της Λεμεσού από την Atterbury (video)
Reuters: Η Κίνα προειδοποιεί για πιθανό «εμπορικό πόλεμο» με την Ε.Ε.
Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή: Σε ποια προϊόντα αυξήθηκαν οι τιμές και σε ποια μειώθηκαν
Ενημερωτικές ημερίδες της JTI στην Κύπρο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων
Νέα πολιτική για προσφορές και εκπτώσεις ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου
Νέες τραγανές μπουκιές δαγκωτό «το Μάννα» της Αρτοποιίας Τσατσαρωνάκη στα ράφια της κυπριακής αγοράς
Ανακοινώθηκε το μέγα deal στο λιανεμπόριο... Στο δίκτυο της Σκλαβενίτης Κύπρου οι Υπεραγορές Παπαντωνίου