Άλλη μια διεθνής βράβευση για το Sunprime Protaras Beach Hotel

Ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως στην κατηγορία του με το βραβείο “Best Quality Performance“ από την Nordic Leisure Travel Group (NLTG) διακρίθηκε για 3η φορά, το Sunprime Protaras Beach Hotel.

Το Sunprime Protaras Beach Hotel βρίσκεται στον παραλιακό του Πρωταρά και λειτουργεί ως franchise ξενοδοχείο της παγκοσμίου εμβέλειας αλυσίδας Sunprime Hotels, μια αλυσίδα της NLTG.

Η NLTG αποτελεί τον κορυφαίο ταξιδιωτικό φορέα της σκανδιναβικής αγοράς, προσφέροντας πακέτα διακοπών με τα εμπορικά σήματα Ving, Spies και Tjäreborg.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το 2018, το ξενοδοχείο Sunprime Protaras Beach Hotel έχει ξεχωρίσει για τις άριστες προδιαγραφές και πρακτικές που εφαρμόζει για ένα αειφόρο τουρισμό.

SUNPRIME PHOTO 1 MESA STO KIMENO
Βράβευση 2023 στους Κανάριους Νήσους. Αριστερά: Πάμπος Κωνσταντίνου, Ιδιοκτήτης Sunprime Protaras Beach Hotel. Δεξιά: Maria Tullberg, Director Resorts & Hotels NLTG

Οι διακρίσεις του από φορείς εγνωσμένου αξίας, δεν άργησαν να έρθουν, εφόσον από την πρώτη κιόλας χρονιά της εμφάνισής του στις ακτές του Πρωτάρα, βραβεύτηκε ως το καλύτερο νεοεισερχόμενο ξενοδοχείο “Best Newcomer Hotel” από τη NLTG, ενώ από το 2019 μέχρι το 2023 βραβεύεται ως το καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως στην κατηγορία του, με το βραβείο “Best Quality Performance“.

Παράλληλα το Sunprime Protaras Beach Hotel έχει πιστοποιηθεί με Gold Award από την Travelife, τον διεθνώς αναγνωρισμένο φορέα σε προγράμματα αειφορίας καταλυμάτων, προβάλλοντας υπερήφανα την αφοσίωση όλης μας της ομάδας στον αειφόρο τουρισμό.

SUNPRIME PHOTO 2 MESA STO KIMENO
Βράβευση 2022 στη Στοκχόλμη. Μαριλένα και Πάμπος Κωνσταντίνου, Ιδιοκτήτες Sunprime Protaras Beach Hotel

Δειτε Επισης

Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Συνεχίζονται οι δωρεάν εκδρομές στον Ακάμα μέχρι τον Δεκέμβριο
Τιμήθηκαν επαναλαμβανόμενοι Ιρλανδοί τουρίστες που επισκέφτηκαν τη Λάρνακα 40 φορές
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ανάγκη βελτίωσης συνδεσιμότητας ορεινής Λάρνακας
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ενίσχυση της Επαγγελματικής Κινητικότητας
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Από τη βιομηχανία της φιλοξενίας στη βιομηχανία της εμπειρίας
ESG και τουριστική βιομηχανία
30 χρόνια αριστείας-Εορτασμοί για την επέτειο ορόσημο του Coral Beach Hotel & Resort
Almyra Hotel: Το «Ουζερί»