Επαναλειτουργία του Grand Resort Limassol: Μια νέα εποχή πολυτέλειας και καινοτομίας

Η Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επαναλειτουργία του πολυτελούς Grand Resort Limassol, μετά από μια εκτεταμένη ανακαίνιση αξίας €20 εκατομμυρίων. Το ξενοδοχείο, το οποίο άνοιξε τις πύλες του την 1η Μαΐου, έχει ανανεωθεί πλήρως, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη εμπειρία διαμονής.

Νέο Ορόσημο για τη Leonardo Hotels

Ως το έβδομο ξενοδοχείο του ομίλου Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean στην Κύπρο και το πρώτο πεντάστερο κατάλυμα, το Grand Resort Limassol αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα για την πορεία του ομίλου προς την αριστεία. Το ξενοδοχείο αποτελεί πλέον μέρος της συλλογής Limited Edition των Leonardo Hotels.

Πολυτέλεια και άνεση στην καρδιά της Λεμεσού

Το Grand Resort Limassol διαθέτει 255 πολυτελή δωμάτια και σουίτες. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικής και εξωτερικής πισίνας, SPA και σύγχρονου γυμναστηρίου. Η ιδιωτική αμμώδης παραλία του ξενοδοχείου, πλαισιωμένη από φοίνικες, δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό χαλάρωσης και αναψυχής.

Γαστρονομικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας

Το Grand Resort Limassol προσφέρει μια πληθώρα γαστρονομικών επιλογών με τέσσερα εστιατόρια που καλύπτουν όλα τα γούστα. Το The Palms Restaurant προσφέρει πλούσιο μπουφέ και show cooking stations, ενώ το Yashinoki Asian Restaurant εντυπωσιάζει με αυθεντικές ασιατικές γεύσεις και ζωντανή μουσική. Το Açaí Seaview Restaurant και το Ouzeria By the Sea προσφέρουν εκλεκτές μεσογειακές γεύσεις με εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις

Το Grand Resort Limassol διαθέτει σύγχρονες συνεδριακές εγκαταστάσεις και χώρους εκδηλώσεων, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα συνεδριακά κέντρα στην Κύπρο. Οι άψογες υπηρεσίες και οι μεγάλοι χώροι είναι ιδανικοί για συνέδρια, συναντήσεις, γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Το απόλυτο οικογενειακό θέρετρο

Το Grand Resort Limassol είναι σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις ανάγκες των επισκεπτών όλων των ηλικιών. Το Pups Baby Club, το "Sago" Kids Club και το Batana Teens Club προσφέρουν διασκεδαστικές δραστηριότητες για παιδιά και εφήβους. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης πάρκο στον κήπο, παιδική πισίνα και SPA με ειδικές θεραπείες για παιδιά και οικογένειες.

Νέα πρότυπα πολυτέλειας

Με τη μοντέρνα εσωτερική διακόσμηση, τις ανέσεις και τις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, το Grand Resort Limassol εκπροσωπεί επάξια την ουσία των Leonardo Hotels. Συνδυάζοντας αρμονικά την φιλοξενία του brand με τη ζεστασιά της κυπριακής κουλτούρας, το ξενοδοχείο προσφέρει ένα καταφύγιο πολυτέλειας και γαλήνης.

Το Grand Resort Limassol, μέλος της οικογένειας Leonardo Hotels and Resorts Mediterranean, επανασυστήνεται και ενισχύει τη δέσμευσή του στην αριστεία, θέτοντας νέα πρότυπα πολυτέλειας και φιλοξενίας στην πόλη της Λεμεσού. Μελλοντικά σχέδια του ομίλου περιλαμβάνουν τη λειτουργία του Leonardo Latchi Family Resort και του νέου ξενοδοχείου NYX στη Λευκωσία, ενισχύοντας την παρουσία της Leonardo Hotels στην Κύπρο.

Δειτε Επισης

Μέρα Παραδοσιακών Προϊόντων και Λαϊκής Τέχνης στην Πόλη Χρυσοχούς
Συνεχίζονται οι δωρεάν εκδρομές στον Ακάμα μέχρι τον Δεκέμβριο
Τιμήθηκαν επαναλαμβανόμενοι Ιρλανδοί τουρίστες που επισκέφτηκαν τη Λάρνακα 40 φορές
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ανάγκη βελτίωσης συνδεσιμότητας ορεινής Λάρνακας
ΕΤΑΠ Λάρνακας: Ενίσχυση της Επαγγελματικής Κινητικότητας
Ευκαιρίες χρηματοδότησης για μικρομεσαίες τουριστικές επιχειρήσεις έως €30.000
Από τη βιομηχανία της φιλοξενίας στη βιομηχανία της εμπειρίας
ESG και τουριστική βιομηχανία
30 χρόνια αριστείας-Εορτασμοί για την επέτειο ορόσημο του Coral Beach Hotel & Resort
Almyra Hotel: Το «Ουζερί»