Metochi Estate: Έτσι θα είναι η πολυτελής ανάπτυξη στον Κύκκο (photos)

Νέα δεδομένα στην πολυτελή διαβίωση υπόσχεται να φέρει το Metochi Estate, το πολυτελές οικιστικό έργο που αναμένεται να ανεγερθεί σε μεγάλο τεμάχιο της Ιεράς Μονής Κύκκου στην Έγκωμη.

Κοντά στο Μετόχι Κύκκου, σε ένα σημείο με μεγάλη έκταση ελαιώνων, στους οποίους παραπέμπει το λογότυπο του brand (η ελιά ως σύμβολο ανθεκτικότητας, ευημερίας και μακροζωίας), η Fabretti Constructions Limited παρουσιάζει μία πολυτελή ανάπτυξη σε μία περιζήτητη περιοχή της Λευκωσίας.

Αρχίζουν σύντομα οι εργασίες
Με την κατασκευή να ξεκινά σύντομα, το Metochi Estate προσφέρεται ως πρώτη κατοικία, εξοχική κατοικία ή επενδυτική ευκαιρία.

metochi2

Με οκτώ σχολαστικά κατασκευασμένους πύργους και συνολικά 280 κομψά διαμερίσματα, ενός, δύο, τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων, η νέα οικιστική ανάπτυξη επιδιώκει να αποτελέσει κομβικό σταθμό στα πρότυπα του prime living.

metochi3metochi4

Με τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή που κοσμούν τις προσόψεις τους, κάθε πύργος προσφέρει πανοραμική θέα στο αστικό τοπίο. Τα μπαλκόνια που κοσμούν κάθε διαμέρισμα συνδυάζουν την αστική ζωή με τη φυσική ομορφιά. Στο κέντρο του έργου βρίσκεται μία κεντρική πισίνα που περιβάλλεται από 8.000 τ.μ. καταπράσινου τοπίου.

metochi8

Ανέσεις, υπηρεσίες και 280 διαμερίσματα
Σε μία συνολική έκταση 15.600 τ.μ., τα 280 διαμερίσματα περιλαμβάνουν 578 δωμάτια, ενώ στο έργο συμπεριλαμβάνονται 657 χώροι στάθμευσης

metochi7lobby

Το Metochi Estate έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους κατοίκους μία σειρά αποκλειστικών ανέσεων και υπηρεσιών, όπως ιδιωτικό χώρο λειτουργίας στον τελευταίο όροφο, καφετέρια, γυμναστήριο, salon, σπα, πλυντήριο αυτοκινήτων και εγκαταστάσεις περιποίησης κατοικίδιων.

metochi11hairbeauty

metochi12coffee

metochi9fit

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται επίσης ένα αποκλειστικό concierge για κάθε ανάγκη, καθώς και ιδιωτική υπηρεσία πλυντηρίου. Η εν λόγω έκταση, στην οποία θα ανεγερθεί το έργο, βρίσκεται σε μια περιοχή-φιλέτο, στην καρδιά της Έγκωμης, με βολική τοποθεσία και ανέσεις.

metochi5

Σήμα κατατεθέν της ανάπτυξης είναι ένας ιδιαίτερος χώρος στον δέκατο όροφο, το rooftop venue σχολαστικά σχεδιασμένο να φιλοξενεί αποκλειστικές ιδιωτικές εκδηλώσεις για τους κατοίκους.

metochi6rooftop

Προσφέρονται υπηρεσίες catering για όσους το επιθυμούν, ενώ στον ευέλικτο αυτό χώρο διατίθεται μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και ένα εκλεπτυσμένο μπαρ ικανοποιώντας τις γαστρονομικές απαιτήσεις των επισκεπτών.

Δειτε Επισης

Αλέξης Βαφεάδης: Σε 15 με 20 μέρες θα διαφανεί πώς θα προχωρήσει ο δρόμος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς
Κυκλοφοριακό και στεγαστικό τα πιο καυτά ζητήματα της Λεμεσού
Παραλήφθηκαν μέσω «Ιππόδαμου» οι πρώτες αιτήσεις, εκδόθηκε η πρώτη πολεοδομική άδεια στο νέο περιβάλλον
«Ο περιμετρικός αυτοκινητόδρομος Λευκωσίας θα παραδοθεί στα μέσα Αυγούστου»-Όσα ξεκαθαρίζει το ΥΜΕΕ
Μέχρι τέλος Ιουλίου τα επόμενα βήματα για την μαρίνα και το λιμάνι Λάρνακας-Οι διαβουλεύσεις με την Kition
Υπουργείο Εσωτερικών: Ηλεκτρονικά η διαδικασία αιτήσεων για άδειες οικοδομής από 1η Ιουλίου
Έπεσαν υπογραφές για ανέγερση νέας υδατοδεξαμενής ΣΥΛ στην Αγία Φύλα
Cyfield: Αποκτήστε τη δική σας κατοικία με 5% ΦΠΑ
Με την εμπειρογνωμοσύνη ΕΤΕΚ ο αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών για κτήριο ΤΚΑ
Ένα κτίριο πολλαπλών συμβολισμών σε τροχιά αναδιαμόρφωσης-Το πάλαι ποτέ Υπ. Εργασίας ξαναγεννάται(pics&vid)